Ahoj,
chcem sa opýtat či je tam dohodnutá nejaka sleva,alebo to nedopadlo??
Mám tam objednané brzd. kotuče 4x,doštičky,snímače,pakny...
Cena by mala byt okolo 16 000 kč Slevička by sa hodila
Náhradné diely už mám doma,došli im včera (do druhého dňa).Slevu mi dali 10%,ešte som ich poprosil o diagnostiku (len tak pre istotu) a s ničím nebol problém.Jednanie super. "Doporučujem" :palec:
Kdo jezdí do Libereckého BMW, tak jsou od minulého týdne přestěhovaní a jedou pod jinou hlavičkou. Převzala je firma CarTec. Teď sídlí v Obchodní zóně Sever kousek od Bauhausu v novém salonu. Osazenstvo vesměs pořád stejné co jsem koukal.
No dnes jsem tam vezl své auto na servis a byl jsem s toho hodně rozčarovanej, působylo to na mě trochu neprofesionálně, ale nechci jim kazit reputaci, třeba mě mile překvapí a bude to jako dříve, prostě na 1 s hvězdičkou, protože v původním jsem byl 7x na servisu vždy mi vyšli maximálně vstříc, stačil řict problém a hned věděli už u předání o co jde a dokázali jsme se o problému bavit, nebo si pozvali mistra z dílny a bylo vyřešeno, ale dnes to bylo všechno jinak, byl tam jen klučina a to hodně zmatenej, bylo vidět že má školu ale o autech moc neví, takže nedal tu důvěru že se o vašeho milačka dobře postaraj,
Tak musím opětovně pochválit, když jsem se dostal přes přejímacího technika k mistrovy dílny tak vše šlapalo jako hodinky, jo jinak pan Hecl i pan Franc tam samozřejmě jsou a oni praci dopracovali opět k dokonalosti, prostě je vidět že se ve své praci vyznají a rozumí jí a chtějí vám pomoci, není tam žadná arogance nebo jiné naviky jako mají jinde.