Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hobby Servis Olomouc
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem absolvoval leštění laku mýho auta a musím tyhle šikovný kluky vřele doporučit. Výsledek leštění mě neskutečně překvapil. Kluci odvedli opravdu vynikající práci, přesně tak, jak jsem doufal. Pečlivost a ochota je u nich samožřejmostí.
Mají bezkonkurenční ceny a jsou schopni se o vaše auto kompletně postarat.
Prostě profi práce all inclusive, včetně dobré zábavy a pokecu
Takže kluci, díky moc!!!
Mají bezkonkurenční ceny a jsou schopni se o vaše auto kompletně postarat.
Prostě profi práce all inclusive, včetně dobré zábavy a pokecu

Takže kluci, díky moc!!!
tak jsem dnes navstivil HOBBY SERVIS OLDMAN a vyuzil jejich dovednosti o oziveni laku na moji 5er..po pouziti chemie fa.RIWAX jsem maximalne spokojen..
takze zhrnuto podtrzeno pristup,ochota a jednani a hlavne cena BOMBA
takze vsem vrele doporucuji a jmenovite Dušane a Miky moc dik za oziveni laku na aute
...dik....
takze zhrnuto podtrzeno pristup,ochota a jednani a hlavne cena BOMBA

takze vsem vrele doporucuji a jmenovite Dušane a Miky moc dik za oziveni laku na aute

Chtěl bych tímto poděkovat klukům z Olomouce za perfektní vyleštění auta. Strávili na tom 7 hodin poctivé práce, když se mi něco nezdálo, tak to hned přeleštily atd...
Výborná spolupráce, ochota a hlavně super ceny se slevou pro klubáky.Takže všem vřele doporučuji a doufám, že se bude klukům z Hobby Servisu takhle dařit i nadále.
Výborná spolupráce, ochota a hlavně super ceny se slevou pro klubáky.Takže všem vřele doporučuji a doufám, že se bude klukům z Hobby Servisu takhle dařit i nadále.