SOTEA
prvni servis s mym autem
mel sem problem s chlazenim
vymena desek a kotoucu
vymena kosti na stabilizatoru
nakonec cena kolem 9t
bylo vymeneno cerpadlo na chladici a cidlo viskozity
doleli mi olej
vymenili desky a kotouce {mel sem svoje} a dali mi na to cidla + jeste dodelali cidla vzadu
kloub byl nasazen novy
prace 5h
meli to tam 2 dny s tim ze sem spokojen na konci me jeste upozornili na prokluzujici spojku
nakonec fakt v pohode
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Servis bmw v ostravě?
-
- Kontaktovat uživatele:
Osobne jsem v Sotei servisovaal svou E39 a nyni i E46 coupe, a zatim absolutni spokojenost. Hlavne osobni domluva s panem majitelem velice sympaticka a vstricna. Kolega s E60 taktez spokojenost.
Myslim si, ze na kazdy servis si clovek muze najit mouchy, ja resit vetsinu veci na aute pres renocar v Brne (co se tyce diagnostiky, automatu apod.), a taky bych mohl lecos vytknout, tomu se zadny servis neubrani. A pokud nekdo auto przni pri kazde jizde, nemuze cekat ani od znackovejsiho servisu zazraky. Takze asi tak...ale SOTEA jedine doporucuji...
Myslim si, ze na kazdy servis si clovek muze najit mouchy, ja resit vetsinu veci na aute pres renocar v Brne (co se tyce diagnostiky, automatu apod.), a taky bych mohl lecos vytknout, tomu se zadny servis neubrani. A pokud nekdo auto przni pri kazde jizde, nemuze cekat ani od znackovejsiho servisu zazraky. Takze asi tak...ale SOTEA jedine doporucuji...
Po zkušenostech s rádoby opraváři-fandy-amatéry jezdím do Sotea a mohu rozhodně doporučit. Co bych jim vytknul: pan majitel (profík) nemumí říct "ne", což v konečném důsledku znamená, že když přijdu pro auto na domluvený čas, je ještě na dílně a reálně je hotové tak za 3 hodiny, občas druhý den...
Ale zase "blbosti" spraví na počkání, jeli jsme na dovču a po potkání se zajícem jsem za 15 odjížděl ze Sotea OK.
Jinak férový přístup, takových moc není.
Ale zase "blbosti" spraví na počkání, jeli jsme na dovču a po potkání se zajícem jsem za 15 odjížděl ze Sotea OK.
Jinak férový přístup, takových moc není.