Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozor na uzivatele Ondra325 1.část

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pavel 528 »

Ac to pisu nerad,ale situace se ma takto.

Koupil jsem od dotycneho zadni dil vyfuku na 328i,jenze az doma jsem zjistil,ze mi tam vubec nepasuje,protoze byl z E36 a ne z E46,takze jsem mu volal a bezproblemu slibil,ze si ho vezme zpet a penize mi vrati.Potom nekolik telefonatu a jen se vymlouval,ze nema cestu do Prahy atd atd.Bydli v Dolnich Kralovicich,ale presnou adresu nevim,nebot jsme se setkali v Praze.
Naposledy odepsal 24.4.2009 na SZ v tomto zneni:

Ahoj, urcite tykat muzes nemam ted moc casu spojilo se mi vic praci v praze jsem byl ale to tak ze nebyl cas jeste neco vyzvedavat v te dohledne dobe se ozvu , diky a cau

Od te doby zadna komunikace a dalsi SZ si urcite precetl,telefony mi samozrejmne nebere.
Vim,ze tady ma relativne dost inzeratu na ruzne dily na BMW,takze asi ma nejake vrakoviste..

Myslel jsem,ze se rozumne domluvime,ale bohuzel to nejde...

Takze si na nej dejte pozor :!: :!:

telefon na nej je 728157558

MOD Killca: 2. část tohoto tématu je ZDE
sadamcx65

#2 Příspěvek od sadamcx65 »

Zdravím, od tohoto uživatele jsem kupoval kola na internetu byla nejdříve za 4,5tis. i s pneu 235/45 profilem si nejsem jist a středovýma krytkama. Tak jsme se domluvili jako že ano a já měl přijet, ještě v ten den mě psal, že má jiného zájemce který dá více, a tak nakonec jsme se domluvili na 5tis. Tak jsem vyrazil a kola od něho jsem převzal, s nadšením jsem si ani nestihl všimnout, že jsou obuty na pneu 205/50 zimních ... to by mě až tak nevadilo (po telefonu mě teda vzkázal, že můžu být rád, že na tom nějaké gumy jsou), akorát mě zapoměl dát ještě ty slíbené středové krytky a ty jsem už z něho bohužel nedostal, protože se vymlouval, že nějaký ztratil a že neví kde jsou. Když jsem si od něho objednal pár dílů poštou, tak mě říkal že mě to ve čtvrtek odeslal a potom jsem mu další týden v úterý psal SZ, kdy to teda odeslal a on napsal, že už dávno ... no když mě to přišlo tak tam bylo datum odeslání v pondělí :D tak nevím pro mě by to bylo včera a ne dávno :D
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od honzibmw »

kupoval jsem od ondry dva altiky a pohoda
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tweety_1 »

honzibmw píše:kupoval jsem od ondry dva altiky a pohoda

Kolik stáli, 5tis ? 6 tis ? Docela se divím, že s cenama které má si ještě dovolí takovej kšeft. Holt lidé jsou různí :roll:
PetoK

#5 Příspěvek od PetoK »

Kluci, teda fakt neviem, ale slušne som sa dohodol s týmto Ondrom,na kúpe klimatronic jednotky na E36, mal to poslat na dobierku a už je tomu tekmer 3 týždne a nic... Píšem mu, neodpovedá, tek neviem... asi to je fakt nejaký debil, alebo cvok... :mad: :evil:
Richardos

#6 Příspěvek od Richardos »

Mně tenhle týpek zase prodal zimáky na plecháčích, prej je měl taky na e36, říkám si pohoda. Až doma jsem zjistil, že dvě kola měla nevhodný ET:(:(
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od honzibmw »

Tweety píše:

Kolik stáli, 5tis ? 6 tis ? Docela se divím, že s cenama které má si ještě dovolí takovej kšeft. Holt lidé jsou různí :roll:

ja jen napsal ze jak me rekl tak to i bylo.a pro info 1500 a hned a v poho.tot ma zkusenost
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Tweety_1 »

honzibmw píše:
Tweety píše:

ja jen napsal ze jak me rekl tak to i bylo.a pro info 1500 a hned a v poho.tot ma zkusenost

V pohodě, mě je to fuk :) Já vždy když jsem se jen zeptal na cenu, tak tam obchod končil. Nerozumim tomu, jak tady může něco prodat. Altíky 1500,- taky není žádná sláva, co vím, prodávají se kolem 500,-/ks
bazypv

#9 Příspěvek od bazypv »

Bral jsem od Ondry cca před měsícem altík, pružiny, volant, velké BC a hafo dalších blbostí.
Žádný problém, ceny dohodou.
Dobře jsem pokecali.

:thumbsup:
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Pavel 528 »

Pavel 528 píše:Ac to pisu nerad,ale situace se ma takto.

Koupil jsem od dotycneho zadni dil vyfuku na 328i,jenze az doma jsem zjistil,ze mi tam vubec nepasuje,protoze byl z E36 a ne z E46,takze jsem mu volal a bezproblemu slibil,ze si ho vezme zpet a penize mi vrati.Potom nekolik telefonatu a jen se vymlouval,ze nema cestu do Prahy atd atd.Bydli v Dolnich Kralovicich,ale presnou adresu nevim,nebot jsme se setkali v Praze.
Naposledy odepsal 24.4.2009 na SZ v tomto zneni:

Ahoj, urcite tykat muzes nemam ted moc casu spojilo se mi vic praci v praze jsem byl ale to tak ze nebyl cas jeste neco vyzvedavat v te dohledne dobe se ozvu , diky a cau

Od te doby zadna komunikace a dalsi SZ si urcite precetl,telefony mi samozrejmne nebere.
Vim,ze tady ma relativne dost inzeratu na ruzne dily na BMW,takze asi ma nejake vrakoviste..

Myslel jsem,ze se rozumne domluvime,ale bohuzel to nejde...

Takze si na nej dejte pozor :!: :!:

telefon na nej je 728157558

aktualizace,aby se na smejda nezapomnelo :mad: :wink:
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Tweety_1 »

Taková perlička. Před cca měsícem a něco jsem mu psal, jestli by neměl M3 prahy. Napsal že má za 3tis. To se mi zdálo dost a tak jsem to nechal být.

Cca před týdnem mi psal, jestli bych neměl jen pravý práh. Napsal jsem že ano, že za 1500,- :twisted: Odepsal že to je moc a tak jsem mu připoměl jeho cenu. Bylo mi sděleno, že dnes už jsou ceny někde jinde :D
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Pavel 528 »

Tweety píše:Taková perlička. Před cca měsícem a něco jsem mu psal, jestli by neměl M3 prahy. Napsal že má za 3tis. To se mi zdálo dost a tak jsem to nechal být.

Cca před týdnem mi psal, jestli bych neměl jen pravý práh. Napsal jsem že ano, že za 1500,- :twisted: Odepsal že to je moc a tak jsem mu připoměl jeho cenu. Bylo mi sděleno, že dnes už jsou ceny někde jinde :D

no to je hezky,proste ojebavac....

tady jeste nejake dalsi info o nem...

Křestní jméno: Ondrej
Příjmení: Kral
Prostřední jméno:
Adresa 1: -------
Adresa 2:
Město: -------
PSČ: -------
Stát: Česká rebublika
Stát/Oblast: -
Telefon: 728 157 558

MOD Fantucci: smazána adresa, jde o zveřejňování osobních údajů
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od MartyE30 »

Cca před třemi měsíci, jsem se byl podívat na je do 328 sedan v m paketu. Pravý M práh byl přišroubován samovruty, pravej bok odřenej, pravej zadní len reznul. Dále střecha na dvou místech vypadala, jakoby na ni spadl strom. A zadek byl kytovanej. Za ty prachy opravdu libovka :lol:
ondra325

#14 Příspěvek od ondra325 »

Tweety píše:Taková perlička. Před cca měsícem a něco jsem mu psal, jestli by neměl M3 prahy. Napsal že má za 3tis. To se mi zdálo dost a tak jsem to nechal být.

tak co tyce tech prahu tak vsude v inzeratech mam napsano ze ceny dohodou tudis se necha domluvit na cene .Ja sem navrhl castku za ktery se to prodavalo a ty si mi na to neodpovedel , mohli jsme se na cene domluvit :wink: tudiz nevim proc pises ojebavac
castro
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od castro »

nevim no.. podle mě prostě obchodníček, ale nikde jsem tady nečet že by někoho nutil něco kupovat... :idea:
Maxiczech

#16 Příspěvek od Maxiczech »

To už chlapec asi doobchodoval, pokud jednal tímto způsobem. A názor, že nikoho nenutí nic kupovat je opravdu na zamyšlenou. :lol:
Já budu prodávat shit, samej šmejd, budu lhát, kličkovat a oblbovat, ale nikoho nutit, aby si něco koupil nebudu.
Pak máte smůlu, milí zákazníci. :D
To bych se rovnou mohl pověsit za uši do průvanu.. :roll:
radekc

#17 Příspěvek od radekc »

Tak obchodník je to "dobrej" domluvil jsem se s ním na nějakejch dílech a na ceně, nakonec napsal, že jeden z dílů nemá a nepošle mi ho a když přišel balík bez toho dílu, kterej neměl, cena byla jako původně domluvená. Ale oškubal mě jen o několik málo stovek.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od patriot »

Že se tedy na něj nevyserete ? Má takovéto "hodnocení" a stejně s ním kšeftujete :roll:

Bych u něj někoupil ani hřebík :idea:
dulin

#19 Příspěvek od dulin »

Zdravím všechny členy bmw klubu, od ondra 325 beru spoustu dílů
a nikdy jsem neměl žádný problém,ba naopak,vše je ok.Znám hodně lidí,co od něj berou a nikdo si nestěžuje.Takže bych řekl,že problém není v něm,ani v jeho dílech,ale spíše ve vás.Nechci tady nikoho bránit a už vůbec ne pomlouvat,píši jen svůj názor.Zkráceně 100 lidí
100 chutí.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pavel 528 »

no to je zajimavy,ze 100lidi a 100 chuti...
kdyz mi jeste reagoval na tel,sms a SZ,tak jsme se domluvili,ze to vezme zpet,protoze to neni ono co to melo byt a pak uz ZADNA reakce,tak to mi vysvetli,zda je tohle korektni a ferove jednani,proste je to zmrd

MOD Killca: odstranena citace posledniho prispevku + prosim, nenadavat takhle brutalne vulgarne, nadavat se da i slusne, spisovne a sofistikovane a zaujme to vice
Odpovědět