Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Renocar Brno

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Lion
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Lion »

Ajajaj, to jste mě hoši docela vyděsili. Ale, že by mě tam dali jiný díly než co sem jim dal, to snad ani neni možný ne? To si snad jako autorizovaný servis nemůže dovolit.

No každopádně to budu muset přehodnotit. Člověk už asi nemůže věřit ničemu. :roll:

BTW.: A tu cenu za výměnu spojky nikdo byoko neví? Kdybych měl zvedák, tak si to udělám sám. :wink:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Můj známý mechanik říkal výměna spojky u 525i (M50) že za práci chce 2-3 tis Kč.
V BMW se vyzná, jinak bych mu to nesvěřil
macher

#43 Příspěvek od macher »

urcite to tady nekde bylo psano... ale jsem proste slepej:( nevi nekdo jak se jmenuje klubak v renocaru? rad bych tam nechal sve auto - problem s vykonem - a nerad bych to nechaval naprosto cizimu mechanikovi...
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Leveler »

Doktor1 :wink:
macher

#45 Příspěvek od macher »

Leveler píše:Doktor1 :wink:

dekuji:)
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Scooter »

tak reklamace vyřízena-sice o den později než to mělo být ale přece-narazník znovu nalakován,tak doufám že to tentokráte vydrží delší dobu jak tři týdny.
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Akym

#47 Příspěvek od Akym »

Lion píše:Ajajaj, to jste mě hoši docela vyděsili. Ale, že by mě tam dali jiný díly než co sem jim dal, to snad ani neni možný ne? To si snad jako autorizovaný servis nemůže dovolit.

No každopádně to budu muset přehodnotit. Člověk už asi nemůže věřit ničemu. :roll:

BTW.: A tu cenu za výměnu spojky nikdo byoko neví? Kdybych měl zvedák, tak si to udělám sám. :wink:

Tak to bacha mily LIONE to by ses divil co si vse dovolijou v autoizovanem servise znami ktery semnou dela v praci tak delal 6let ve VOLVU a hodne by ses divil co je tam pry nutily delavat na autech kdyz nemeli origo dil skladem a zakaznik uz tlacil tak mu tam dali neorigo ktery koupily v kelly narychlo a pak nauctovali cenu origa kdyz nak omilem odreli lak nekomu tak natajno narychlo do lakovny natahli kit a olakovali to sproste zakaznik pak druhy den odjizdel v domeni ze ma vymeneny olej ale to ze ma lakovaneho pul auta uz si nevsiml a to bych mohl pokracovat dal do nekonecna co me rikal vse ze se tam delo jelikos mam znamiho i v porsche tak ten me potvrdil ze i u nich sou i take takove vali obcas!Timto chci rict ze to si neviberes hodne lidi si mysli ze si dava auto do autorizovaneho servisu a ze to auto tam bude mit max peci za ty love a ona ve skutecnosti je na nejhorsim miste!Ono je moc pekne kdyz prijdes do toho navoneneho autosalonu tam dostanes kavu pekne si technik prevezme auto ale pak v te dilne se deji strasne veci kolikrat.Tak ze si nemysli ze renocar je take bez chybicky tam znam take hodne lidi zrovna.timdle ale nechci nikoho nak odrazovat jen rikam tak jak to je a jak to uplne bezne dnes chodi!
Lion
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Lion »

Akyme je to opravdu hrůza co se takhle člověk ze zákulisí dozvídá. Nejhorší na tom je, že Ti ani neumožní, aby si při opravě tvýho auta mohl být přítomen a mrknout se na průběh práce. Veškeré díly na výměnu mám v krabicích jen jim to dát jako lego a ať to lupnou na auto. Jediná obava ted je, aby si mý náhradní díly nenechali a nedali tam něco uplně jinýho. Ale pořád si říkám, že se tak v Renocaru snad nestane. Konkrétně o tomhle jim tam ještě pro jistotu řeknu. Minule jsem byl s jejich prací spokojen, tak doufám, že stejnou práci odvedou i nyní. Ted se, ale pro změnu bude jednat o větší servis než jen výměna silentbloků, takže na to kladu větší důraz. Rád bych, aby se i nyní servisování mýho auta chopil zdejší člen Doktor1, který se k tomu chová jako fanda a né jako ke kusu něčeho co má jezdit. Jediný co mě na Renocaru poslední dobou hodně mrzí je jejich jednání se zákazníkem. Už sem tam posílal 2 e-maily se seznamem prací, který bych chtěl na voze udělat, aby mě vypracovali předběžnou cenovou nabídku. Po dlouhém čekání (žádná odezva) sem tam zavolal a vše mě bylo slíbeno, dokonce potvrdili, že můj mail dostali. Už je to zase 3 dny a nic mě od nich nepřišlo. Tohle mě opravdu u nich mrzí. :roll:
petabmw

#49 Příspěvek od petabmw »

nechcu sirit pomluvi ale to byste se vsici divili co se v renocaru v zakulisi odehrava!mimochodem znackovej servis no nevim porad tam delaji pouze lidi!pokud si to das k soukromnikovi tak ten si da sakra zalezet aby ses k nemu vratil!pouhymu zamestnancovi v servisu je to fuk.......a co se tyka jejich ojetach aut v bazaru tak to je kapitola sama pro sebe
johny-deed

#50 Příspěvek od johny-deed »

Osobní zkušenost, dnešní návštěva Renocar Brno:

důvody:
- k.o. pravá výbojka potkávacího světla
- únik kapaliny ostřikovačů

průběh:
- parádní přístup na příjmu/servis
- vše na 100% jak má být
- 40minut počteníčka nových katalogů, prohlídka nové Z4, kafe, nové doplňky (oblečení, brýle, atd..)
- 1x toaleta :D

resumé:
- v rámci návštěvy komplet prověřeno ok/není ok, odhalena stará lékárnička (ušetřeno za pokutu)
- ceny jsou jaké jsou, ale co ušetřím na ceně nahrne se na stresu a zadrbávku času :roll: :idea:
- podle mne starší a custom (ladění/koníček) patří do rukou srdcařům a soukromým dílnám se specializací, nové do servisu a pokud jsou problémy s přístupem lidí: "šéfa/vedoucího, seřvat, seřvat a zase seřvat" kde nejsou stížnosti, je buď vše v pohodě nebo nemá vedení podnět k nápravě
- sice jsou to "jenom lidi", ale nekrkaj, neprděj a neplivou na zem když mi dělaj na autě.. :wink:
- osobně: vše kromě pneu (jiní srdcaři) a plechařiny/laku (levnější srdcaři) výhradně v renocaru
Lezec

#51 Příspěvek od Lezec »

petabmw píše:nechcu sirit pomluvi ale to byste se vsici divili co se v renocaru v zakulisi odehrava!mimochodem znackovej servis no nevim porad tam delaji pouze lidi!pokud si to das k soukromnikovi tak ten si da sakra zalezet aby ses k nemu vratil!pouhymu zamestnancovi v servisu je to fuk.......a co se tyka jejich ojetach aut v bazaru tak to je kapitola sama pro sebe

to je asi problem každýho většího servisu.Záleží na konkrétním automechanikovi-docela by se mi líbil systém,přijdu a sám si určím u jakého pána/ženy si nechám auto opravit.Náš zákazník náš pán,v Čechách zatím není tak oblíbená fráze.
Ad ojetiny: hele funguje to všude.Pokud se dostane do firmy ve slušným stavu, rozebere se mezi zaměstatnci.Až pak putuje na prodej pro veřejnost a je jasný, že top kousky tam budeš jen těžko hledat.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Časy se mění, lidé se mění a tak musím pochválit pracovníky oddělení náhradních dílů, spokojenost!
Gravka
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Gravka »

Jawak píše:Časy se mění, lidé se mění a tak musím pochválit pracovníky oddělení náhradních dílů, spokojenost!

tak ochotni oni jsou, ale uz mi dochazi trpelivost s nekonecnym cekanim na dodani objednanych dilu, uz pres dva mesice mi rikaj, ze to bude urcite pristi tyden a hadejte co mi reknou zase dneska, az tam zavolam :mad:
Madthomas

#54 Příspěvek od Madthomas »

Ja su zatim spokojenej a to sem chtel zarovky za 78 korun a pak olej do diferencialu, vsechno slo v pohode bez naznaku ze mam stary auto nebo neceho podobnyho. Chystam se tam na komplet brzdy, tak uvidime pak
igor330DT

#55 Příspěvek od igor330DT »

Madthomas píše:Ja su zatim spokojenej a to sem chtel zarovky za 78 korun a pak olej do diferencialu, vsechno slo v pohode bez naznaku ze mam stary auto nebo neceho podobnyho. Chystam se tam na komplet brzdy, tak uvidime pak

Raději to zavez do Blažovic do KP DESIGN.Byl jsem max.spokojen,bávo mi šlape do ted perfektně a to mám za sebou dovču u moře. Nebýt kluků v Blažovicích tak jsem tam ani nejel. 8O
PolarBear

#56 Příspěvek od PolarBear »

No na me koukali divne, kdyz jsem si prisel pro hlavici radici paky do E36.. ale co uz.. co jsem chtel to jsem dostal :)

Jo nevite jak je to tam se zkusebni jizdou? Delaji s tim nejake problemy nebo si tam clovek muze zajit a zadara si vyzkouset nejaky model?

Ja premyslim, ze bych do budoucna (cca za 3 - 4 roky) koupil tu novou 316i. Vim ze to neni 6ti valec, ale E90 je krasny auto a ta 316i je za dobre penize..

Ale chtel bych vedet jake to je uz ted, abych nemel vysnene neco co by me pak zklamalo.. :)
Madthomas

#57 Příspěvek od Madthomas »

Muze mi prosim nekdo potvrdit jestli sleva 10% na dily pro cleny BMW klubu porad plati? A jestli jo, co je potreba (karta?)?
Killca

#58 Příspěvek od Killca »

sleva stale plati na dily a styleshop a kartu je potreba ukazat pri jednani :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
flipmode

#59 Příspěvek od flipmode »

Tak o tohle se s vami musim podelit. Na zacatek - Renocar (RC) jsou pro me pekni podvodnici...pokud se nekomu nechce cist vse, presunte se na ZAVER.

Ted jsem prodaval svoji X5 (2001, 3.0iA) - kupoval to ode me borec. Ten si to chtel nechat zkontrolovat, takze nekde ve Slapanicich (u Brna) sidli typek, ktery se zabyva BMW a podle toho jak mluvil a jak se choval ma vyborny prehled.
Auto velmi podrobne zkontroloval, na zvedak, diagnostika, sundat kryty motoru atd.... Vsechno OK az na 2 drobnosti - ramena a silent bloky.

No...a ted mala story nez budu pokracovat. Vzadu mi to drive delalo divny zvuk pri rozjezdech, jakoby kov o kov. Byl jsem tedy v RC - protoze mi jiz drive rikali, ze jsou ramena na vymenu, dohodli jsme se, ze to vymeni nez to prodam. Takze vymenili 3 ramena ze 4 + prace + geometrie, celkem 36 tis. CZK dne 29.11.2009.
Nicmene zvuk stale pokracoval...takze znova do RC...36 tis. CZK temer zbytecne....jenze panove nevedeli co s tim muze byt.
Trvalo jim 3 dny (!!!) nez mi rekli, ze to jsou na 99% silent bloky. Takze vymenili silent bloky (uz ani nekomentuju, ze to trvalo asi 7 prac. dni, protoze udajne meli problem se systemem a nebyli schopni dovezt 4 silent bloky na zadni napravu...pak dovezli jen dva....pak slavnostne tedy dorazily vsechny)...dalsich 10 tis. CZK za material + praci dne 7.12.2009. Zvuk konecne prestal, auto jsem tedy prodal typkovi vyse.

ZAVER
A ted prijde to nejlepsi - prave pri prohlidce v tech Slapanicich mi borec rekl, ze ramena NEJSOU original (RC samozrejme vse fakturoval jako BMW original). Navic rikal, ze silent bloky jsou blbe namontovany, resp. mely by byt nadoraz, ale je tam ca. 2 mm mezera, coz sice nevadi, ale neni to taky uplne OK. Clovek chodi do znackoveho servisu, investuje do toho, aby mel origo dily a spickovou praci BMW techniku a pak se mu dostane tohle. Nastesti jsem mel origo doklady a nevypadal jsem jako trotl, ale pany v RC jeste prijdu "pozdravit", auto jsem prodal dneska.

Potrebuje to jeste nejaky dalsi komentar??? Snad jen ze znamy mel v RC servisovane 530d a na servis RC nenachazi jedine dobre slovo - mimojine dal na jejich rady a nasledne musel repasovat automat za bratru 50 tis. CZK.
Asi ani nemusim psat, ze RC je podle meho nazoru absolutne neprofesionalni servis, jsou tam nekompetentni technici (aspon nekteri), maji strasny jednani, pokud si primo tam nekoupite auto za 2 mil....a to, ze tam davaji neorigo dily a prodavaji jako origo, je na zalobu.

Takze - F*CK renocar. V Brne by to potrebovalo jiny servis, at maji konkurenci a trochu se snazi....nebo zkrachuji.
Odpovědět