Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Eurovrak Holubice

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
fredy

#1 Příspěvek od fredy »

Chtěl bych se s Vámi podělit o moji špatnou zkušenost s touto firmou, i přes to že jsem na ně slyšel špatné ohlasy, tak jsem z časového a i finančního důvodu využil jejich nabídku. Potřeboval jsem koupit turbo do mé E61 530d 160kw, měl jsem nabídku v Praze jeté za 12tis. potom jsem obvolal pár vrakovišť a napadlo mě kvůli jejich mega nabídce vozů a dílů kousek od Brna také tato firma. turbo měli, cenovka 10tis. když jsem si pro něj šel, tak vypadalo jako téměř nové. bohužel jsem držel porpvé turbo v ruce a nevím jaké vůle to může mít atd. turbo jsem zavezl do servisu /tímto děkuji Horysovi za dosavadní služby/ aby mě ho tam ještě ten den hodil. měl jsem pocit že auto jede zase pěkně, ale ten pocit přetrval jen 14 dní, zrovna jsem jel přes Buchlovské kopce a najednou děsnej rachot a modrobílej kouř za mnou :( auto jsem odvezl do servisu a tam jsme zjistili že je opět turbo KO a k tomu ještě 2 vstřiky. turbo jsem vzal a šel vyjednat do EUROVRAKU výměnu. Tam mě blonďatej prodejce řekl že na tyto díly není žádná záruka a že je jedno jestli mě to vydrží 5let nebo 14 dni... tak jsem se jen nehorázně nasral a odešel. myslel jsem si že i na použité věci je ze zákona záruka 6měsíců když jsem to koupil od specializované prodejny na toto zboží. navíc když člověk sleduje jaké množstvé peněz a bez dokladu se tam denně točí, tak o to víc nechápu jejich jednání.

Podobnou zkušenost má i můj otec, ten tam byl nucen nechat 7tis za čerpadlo, které odešlo, sice mu ho vyměnily, ale to odešlo o 3 týdny později.

Máte podobnou zkušenost?
Gravka
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Gravka »

ja jsem se tam byl zeptat na par dilu a to arogantni chovani tamnich bezmozku me zcela odradilo...takze take nemuzu nez nedoporucit :mad:
frank325i

#3 Příspěvek od frank325i »

dalsi blb ktery nevi co za to, jednani katastrofa.....
Marek-is

#4 Příspěvek od Marek-is »

jednání je tam bohužel takové,ale vzhledem že v podstatě mají nejvíc zboží z cele cr tak to tak i řesi a nouzi o zákazníky určitě nemaj...

a co se tyče toho turba tak to by po 14ti dnech neresil opravdu nikdo....
...já osobně se domlouvám na místě ohledně případné reklamace a převážně vždy v pohodě...
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MattyX Moderátor »

jakoze taky na ne neslysim zadnou chvalu ale jednou jsem tam byl s kolegou a teda jejich pristup je hodne arogantni ale jelikoz tam za nama byla fronta asi deseti maniku a porad a porad a porad chodili lidi tak si to muzou dovolit...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
FiliposII
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od FiliposII »

Taky sem mel s nema tu cest, kdyz jsem se zeptal na par dilu, na mou E36, tak me byla recena vzdy takova suma, ze jsem se malem vyvratil. Vetsinu dilu co jsem potreboval jsem koupil v renocaru a nebo MJAuto a este jsem usetril. Velmi me zarazilo, ze nektere dili meli drazsi nez Renocar.

Jedine co sem od nich bral tak bylo cidlo ABS, dokonce ho na miste i zmerili a bez problemu funguje uz dva roky.

A jak tu psali o reklamaci po 14 dnech, tak to bych si snad ani nedovolil jit neco reklamovat, maximalne pokud bych chtel dalsi od nich, tak bych zkusil nejakou slevu, ale to je tak maximum co bych po nich chtel. Je to proste nakup bez zaruky.

Závěr je takový, že raději jedu do Renocaru, nové je nové a nemosím pobíhat na vrakáči mezi šroty, ale mohu sa dívat na nové :-D.
Odpovědět