Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Člen sedma a renovace laku

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
georg

#1 Příspěvek od georg »

Jelikož jsem na svém autě měl hodně šrámů, lak už taky nebyl jak nový tak jsem se rozhodl, že ho nechám zrenovovat. Tady na klubu jsem našel nabídku člena sedmy http://www.renovace-airbrush.cz a tak jsem ho oslovil, koukal jsem na jeho stránky a to mě přesvědčilo. Velmi mile mě překvapilo jeho jednání, nebyl problém neděle což je pro mě super.
Můžu říct, že i vybavení dílny je super, používají jen kvalitní a prověřenou autokosmetiku.
Nakonec když jsem viděl auto tak jsem nevěřil svým očím 8O
Moc děkuju :wink:

a kdo z jižních čech uvažujete o renovaci laku tak neváhejte.....

pár foteček jsem si dovolil pro představu..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ROBi »

Jak to funguje, pokud mám mírnou korozi na autě? Pokud tam mám boule, bude to moc vadit? Bojím se, aby když se to bude nějak "brousit", aby mi po tom místo "pěkného, nového" laku nezůstal jen rezavý děravý flek :( pro představu (koroze po levé straně pod SPZ):
http://img36.imageshack.us/img36/807/cimg8024.jpg

MOD Killca: ta fotka je moc obrovska, bud ji zmensi nebo jestli ti jde o to, videt detaily, tak ji nech v odkazu pls
Kami1

#3 Příspěvek od Kami1 »

Georgi316, ještě sem hoď FOTO po renovaci

Promiňte, musel jsem :lol:
sedma
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sedma »

ROBi píše:Jak to funguje, pokud mám mírnou korozi na autě? Pokud tam mám boule, bude to moc vadit? Bojím se, aby když se to bude nějak "brousit", aby mi po tom místo "pěkného, nového" laku nezůstal jen rezavý děravý flek :( pro představu (koroze po levé straně pod SPZ):

Těm pastám by to vadit nemělo. Ale pro jistotu by jsme se tomu místu vyhli a jen ručně přeleštili.

MOD Fantucci: upraven příspěvek, odebrán obrázek v citaci
sedma
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sedma »

na začátku týdne mi volal nějaký člen z klubu na rozleštění kapoty. Jelikož byl ten týden dost hektický , tak ani nevím jestli se ve čtvrtek měl ozvat on nebo já. Chtěl bych se omluvit a pokud si to přečtš , ať cinkne. Leštění kapoty má grátis.
Kail

#6 Příspěvek od Kail »

Tak dnes jsem si přivezl naleštěnýho mazla a maximální spokojenost :!:
Volal jsem v pátek odpoledne a Radim mi povídá že má sice dost práce ale že se snad čas najde,dohodl jsem se s ním tedy že mu nechám auto přes víkend a dnes ráno mi volal že je hotov.

Naprosto super jednání,možnost dohodnout se i na víkend a auto je jak ze showroomu :D .Naleštěno,navoskováno a mám pečlivě vydrhnutý i kola,ani se mi s tím nechce jezdit.

Všem doporučuju a fota doplním :wink: .
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jak je to po delsi dobe bez voskovani? nejsou na aute videt v laku stopy po "brouseni" od brusky-kotouce...? kamarad si nechal prelestit auto tady v Praze, zaplatil nesmysl, prijel, vzhled max super, po par tydnech bez voskovani to vypadalo jak brousenej nerez-kolecka, pachatel prohlasil, ze je to normal, ze to musi voskovat...
“Ability is what you're capable of doing.”
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

pokud se to nevybrousi hrubáčem a pak jen nezavoskuje ale vezme i jemnou finish pastou tak to vydrzi neomezene az do dalsiho vydření :-)
Kail

#9 Příspěvek od Kail »

Heleď abych pravdu řekl tak to ti zatím nepovím - bojím se to namočit a vůbec se toho nějak dotknout abych to zase nepodřel :lol: ...

Bylo mi řečeno že po vydrhnutí to mám "vyleštit" do sucha jelenicí,ale dnes jsem to ostříkal vapkou od prachu a když jsem zkusil kus vzít jelenicí,připadalo mi že už to zase škrábu,tak jsem to radši nechal...

Ach jo,ta černá je fakt naprd :(

Ale jinak co se leštění týká si nestěžuju,žádný kolečka tam vidět nejsou - na kapotě jsem je měl z lakovny a po přeleštění od Radima nikde nic :wink:
Martinéz

#10 Příspěvek od Martinéz »

Co to kostuje chlapci?

V Praze mi rekl autodoktor 4 až 5, tak jsem zapalil v kamnech a odchrochtal..
Kail

#11 Příspěvek od Kail »

To je asi lepší domluvit se přímo s ním.Ani mně neřekl hned co to bude stát,prý podle práce.

Nicméně myslím že na tu cenu co ti řekl autodoktor v Praze se to nedostane ani náhodou :wink: .Stejně ale nevím co bys chtěl na kamnech leštit,podle posledních fotek co jsem viděl je pořád jako z fabriky :idea:
sedma
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od sedma »

Ondro děkuju za takovou pochvalu. Doufám, že ti přišel ten bezpečák:-)))

A kdykoli se ozvi kdyby něco. :D
Kail

#13 Příspěvek od Kail »

Jojo bezpečák mám :wink:
georg

#14 Příspěvek od georg »

Radim je machr, havně vosk co používá tak vydrží na autě opravdu dlouho. Teď budu domlouvat ,že si od něho nechám auto navoskovat :wink:
sedma
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od sedma »

A kdyby někdo chtěl, tak můžu vyřezávat samolepky nebo potisky na oblečení. Výška může být až 58 cm a délka neomezená.
georg

#16 Příspěvek od georg »

Dneska jsem byl u Radima na kukačku a zrovna dokončil, známého auto.
Škoda že nemám foto když auto začal leštit, jelikož ho měl hodně zašlé a jak bývá klasika u červených pastelových barev tak už to šlo do růžova :D

Výsledek je myslim super.

Obrázek
Mil4n
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Mil4n »

Tak jsem se rozhodl taktéž pro renovaci laku u svého auta (předchozí majítel s ním jezdil do myčky) a vybral jsem Radima (sedma) z Českých Budějovic.
Domluvili jsme se po ICQ cca týden dopředu - Radim byl velmi ochotný a žádný čas nebyl problém. Nejen že nebyl problém víkend, ale klidně by si dal i noční :-)

Dorazil jsem včera v 6 hodin ráno. Auto nejdřív pečlivě umyl (mimochodem poprvé jsem viděl člověka, co k mytí auta používá i šteteček) :-)
Poté následovala samotná obnova laku - pomaloučku a hodně dúkladně přejel všechna místa - hezky kousek po kousíčku a vždy následovala velmi důkladná kontrola ze všech úhlů, aby mu nic neuteklo. Když našel nějaké hlubší poškození laku, na místečko se více zaměřil a až na nejhlubší škrábance po nich nezbyla žádná památka.
Během práce si všimnul, že mám od kamínků poničené přední světlomety, tak sám nabídl jejich vyleštění a po provedení výsledek přečkal má očekávání. To samé následovalo i u zadních lamp, kde byl výsledek ještě drastičtější. Původně matný plast je nyní najednou jak zrcadlo.
Poté jako takový bonus vyčístil kompletně celý interiér včetně palubní desky a sedaček.

A výsledné pocity? To, že ví Radim co dělá, to jsem předpokládal. To, že bude pracovat 12 hodin v kuse bez oběda, aby měl vše co nejdříve hotovo, to mě hodně překvapilo. Pořád jsem čekal, kdy po několika hodinách poleví a zrychlí, ale i ten poslední kousíček na autě dostal stejnou péči jako přední blatník, na kterém začínal.
Auto je nyní opravdu jako nové, akorát na výsledných fotkách je výsledný efekt špatně vidět (šedé auto ve stínu ve večerních hodinách již nešlo dobře vyfotit).

Radim odvedl opravdu špičkovou práci. Jsem hodně náročný, ale jemu opravdu není co vytknout. Kdybych si sám vysával auto, tak důkladně bych to opravdu neudělal.
Dávám jedničku s hvězdičkou a všem mohu jen doporučit.

Tedy mám na něj jedinou výtku - měl by se naučit si brát za práci více peněz. Chtěl zbytečně málo :-)
Přílohy
DSC00765_res.jpg
DSC00765_res.jpg (99.9 KiB) Zobrazeno 1739 x
DSC00768_res.jpg
DSC00768_res.jpg (98.23 KiB) Zobrazeno 1739 x
Odpovědět