Tak jsem se rozhodl taktéž pro renovaci laku u svého auta (předchozí majítel s ním jezdil do myčky) a vybral jsem Radima (sedma) z Českých Budějovic.
Domluvili jsme se po ICQ cca týden dopředu - Radim byl velmi ochotný a žádný čas nebyl problém. Nejen že nebyl problém víkend, ale klidně by si dal i noční
Dorazil jsem včera v 6 hodin ráno. Auto nejdřív pečlivě umyl (mimochodem poprvé jsem viděl člověka, co k mytí auta používá i šteteček)
Poté následovala samotná obnova laku - pomaloučku a hodně dúkladně přejel všechna místa - hezky kousek po kousíčku a vždy následovala velmi důkladná kontrola ze všech úhlů, aby mu nic neuteklo. Když našel nějaké hlubší poškození laku, na místečko se více zaměřil a až na nejhlubší škrábance po nich nezbyla žádná památka.
Během práce si všimnul, že mám od kamínků poničené přední světlomety, tak sám nabídl jejich vyleštění a po provedení výsledek přečkal má očekávání. To samé následovalo i u zadních lamp, kde byl výsledek ještě drastičtější. Původně matný plast je nyní najednou jak zrcadlo.
Poté jako takový bonus vyčístil kompletně celý interiér včetně palubní desky a sedaček.
A výsledné pocity? To, že ví Radim co dělá, to jsem předpokládal. To, že bude pracovat 12 hodin v kuse bez oběda, aby měl vše co nejdříve hotovo, to mě hodně překvapilo. Pořád jsem čekal, kdy po několika hodinách poleví a zrychlí, ale i ten poslední kousíček na autě dostal stejnou péči jako přední blatník, na kterém začínal.
Auto je nyní opravdu jako nové, akorát na výsledných fotkách je výsledný efekt špatně vidět (šedé auto ve stínu ve večerních hodinách již nešlo dobře vyfotit).
Radim odvedl opravdu špičkovou práci. Jsem hodně náročný, ale jemu opravdu není co vytknout. Kdybych si sám vysával auto, tak důkladně bych to opravdu neudělal.
Dávám jedničku s hvězdičkou a všem mohu jen doporučit.
Tedy mám na něj jedinou výtku - měl by se naučit si brát za práci více peněz. Chtěl zbytečně málo