Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autoservis Bohm
Poviem otvorene, že potom ako som si prečítal fórum na BmwKlub.cz som mal obavy navštíviť vôbec nejaký servis v Prahe.
Pretože som práve kúpil svoje prvé auto a chystal som sa na dlhú cestu, musel som sa uistiť, že auto je v dobrom stave - potreboval som diagnostiku.
Pán Bohm na môj email reagoval (na rozdiel od iných servisov) a našiel si čas hneď na druhý deň. Pretože som strašný laik a od prírody nedôverčivý, na všetko som sa pýtal. Veľmi trpezlivo mi vysvetli čo sa kde nachádza a v akom je to stave.. Som za túto základnú školu veľmi vďačný. Know how stojí rozhodne viac ako olej alebo filer..
Vymenili sme olej, olejový filter, brzdovú kvapalinu, skontrolovali chyby v počítači. Na záver som si všimol, že mi počítač hlási chybu žiarovky.
Pretože mal obsadené zdviháky, previezol sa na aute aby skontroloval motoriku.
Výmena žiarovky - zdarma!
Výmena kvapaliny - zdarma!
Kontrola motorických funkcií - zdarma!
O týždeň na to som sa znovu ozval, či by sa mohol pozrieť na auto zospodu. Auto sme zdvihli, skontrolovali, opäť som dostal dávku know how.. SKontroloval ešte raz počítač, či sa neobjavili nejaké chyby.
Čakal som koľko ma to asi bude stáť - bolo to všetko zdarma!
Tak sa musím zamyslieť nad tým, čo viedlo iných prispievateľov tohto fóra ku kritike. Myslím, že najbližšie pôjdem opäť k Bohmovi..
http://www.wmb.cz/
MOD Killca: tema zamykam, uz tu jednou je, pripiste prosim vase posledni nazory (hlavne prosim tebe jasoslave) na tento servis zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=27358
toto tema v budoucnu smazu
Pretože som práve kúpil svoje prvé auto a chystal som sa na dlhú cestu, musel som sa uistiť, že auto je v dobrom stave - potreboval som diagnostiku.
Pán Bohm na môj email reagoval (na rozdiel od iných servisov) a našiel si čas hneď na druhý deň. Pretože som strašný laik a od prírody nedôverčivý, na všetko som sa pýtal. Veľmi trpezlivo mi vysvetli čo sa kde nachádza a v akom je to stave.. Som za túto základnú školu veľmi vďačný. Know how stojí rozhodne viac ako olej alebo filer..
Vymenili sme olej, olejový filter, brzdovú kvapalinu, skontrolovali chyby v počítači. Na záver som si všimol, že mi počítač hlási chybu žiarovky.
Pretože mal obsadené zdviháky, previezol sa na aute aby skontroloval motoriku.
Výmena žiarovky - zdarma!
Výmena kvapaliny - zdarma!
Kontrola motorických funkcií - zdarma!
O týždeň na to som sa znovu ozval, či by sa mohol pozrieť na auto zospodu. Auto sme zdvihli, skontrolovali, opäť som dostal dávku know how.. SKontroloval ešte raz počítač, či sa neobjavili nejaké chyby.
Čakal som koľko ma to asi bude stáť - bolo to všetko zdarma!
Tak sa musím zamyslieť nad tým, čo viedlo iných prispievateľov tohto fóra ku kritike. Myslím, že najbližšie pôjdem opäť k Bohmovi..
MOD Killca: tema zamykam, uz tu jednou je, pripiste prosim vase posledni nazory (hlavne prosim tebe jasoslave) na tento servis zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=27358
jasoslav píše:
no tak doufejme, že se jiných zkušeností nedočkáš

možná že u žárovek je shovívavej, svini že dělá jen u větších věcí..
jinak jeho osobní přístup k zákazníkovy špatnej neni, mě třeba odvez na bus a podobně. od tý doby dobrákům nevěřim

- Don
majitel, ktery mel auto prede mnou tam jezdil. nechal si vymenit predni desticky a ted pri zbezne prohlidce vozu jsem zjistil, ze zespodu chybi tri plasty. dva na privod vzduchu k brzdam a jeden ochrany. a predchozi majitel si je jist, ze tam byly. takze asi tak moje zkusenost.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
kyo píše:To zni pekne, nicmene mohl by jsi uvest, na kolik te vysla ona vymena oleje a brzdove kapaliny a kolik jsi celkove platil?
Mňa to vyšlo na 2980 (+ DPH) a to musím povedať, že sa mi celkovo pán Bohm venoval min. 2 hod.
PS. - ospravedlňujem sa za omyl, nešlo o výmenu brzdovej kvapaliny, ale chladiacej..

Don píše:majitel, ktery mel auto prede mnou tam jezdil. nechal si vymenit predni desticky a ted pri zbezne prohlidce vozu jsem zjistil, ze zespodu chybi tri plasty. dva na privod vzduchu k brzdam a jeden ochrany. a predchozi majitel si je jist, ze tam byly. takze asi tak moje zkusenost.
Tu je zase otázne, či máme veriť pôvodnému majiteľovi, ktorého nikto z nás nepozná a ktorý sa samozrejme snaží predať auto čo najlepšie a hlavne každá vada objavená novým majiteľom je prekvapivá a pred tým o nej nevedel (inak by bol zodpovedný za to, že novému majiteľovi o nej nepovedal a tu by sa jednalo o podvod

- Don
to mas sice pravdu, ale... jednak je to cajt a to hodne slusny a ferovy a druhak mu 100% verim. 100x vic nez tomuto pochybnemu servisu. rekl mi presne v jakem je stavu auto a co je na nem potreba udelat. rozhodne by ho vytrhlo kdyby mi zatajil par plastu za 1000kc
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Tak zase o mistru světa panu Bohmovi?
Aby se na něj na vocasa asi nezapomělo.
Bydlím v Počernicích a velmi často vídám, jakým stylem jezdí autama zákazníků.
Kdyby ta převodovka nebo motor mohli vylézt z auta, určitě by mu rozbyly regulérně hubu.
To nemluvím o hořících pneumatikách.
Je na každém, komu svěří své autí a na jak dlouho.
Já si o pana Bohma neopřu ani kolo.
Do té jeho vrakárny bych už nezajel ani náhodou.
Co neukradne rozbije..
Toto není servis!
Zase jsem ho viděl a v kapse se mi otvírala kudla..
Jednou ho blbečka trefim.
A bude líp..

Aby se na něj na vocasa asi nezapomělo.
Bydlím v Počernicích a velmi často vídám, jakým stylem jezdí autama zákazníků.
Kdyby ta převodovka nebo motor mohli vylézt z auta, určitě by mu rozbyly regulérně hubu.

To nemluvím o hořících pneumatikách.
Je na každém, komu svěří své autí a na jak dlouho.
Já si o pana Bohma neopřu ani kolo.
Do té jeho vrakárny bych už nezajel ani náhodou.
Co neukradne rozbije..
Toto není servis!
Zase jsem ho viděl a v kapse se mi otvírala kudla..

Jednou ho blbečka trefim.
A bude líp..

vlevo je matal
a vpravo Killca