Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Fólie na BAWO

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Petta
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Petta »

Zdárek :) Měla bych dotázek ohledně fólií na skla. Mám je pěkně na houby udělaný ... všude bubliny a škrábance. Mám v plánu je nechat komplet předělat. Na netu sem našla odkaz na tuhle firmu: http://autofolie.blog.cz/. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Předem dík za reakce :wink:
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

Daval som si robit folie tu: http://www.trieste.cz/index.asp a celkom som spokojny. Bubliny budes mat len sem-tam okolo tych teciek co su okolo zadneho okna. Cena bola 5100 na coupe a zmaknute za hodinku a pol na pockanie.
7er. True definition of luxury. Yours.
Wertheim

#3 Příspěvek od Wertheim »

http://2vision.cz/

.. obrázek v pravo dole :)
JuE36

#4 Příspěvek od JuE36 »

Ahojik Petto, delali mi uz 2 auta a jsou v poho. Muj kombik trval asi 2,5h a manzelcinu wochcavku meli asi za necely 2h... ale hlavne ty ceny :twisted: Takze si myslim, ze se nemas ceho bat :wink:

MOD Killca: odstranena zbytecna citace
George_007
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od George_007 »

Ja si nechal naposled delat v Hostivicich u Prahy( kdyz tam vyjizdis, tak po prave strane sleduj cedule). Pan byl v pohode a slo mu to od ruky. Cena 5200,- za E39 Touring..
papyk

#6 Příspěvek od papyk »

100RM píše:Daval som si robit folie tu: http://www.trieste.cz/index.asp a celkom som spokojny. Bubliny budes mat len sem-tam okolo tych teciek co su okolo zadneho okna. Cena bola 5100 na coupe a zmaknute za hodinku a pol na pockanie.
Můžu jen potvrdit, profi práce, taky na kupé, cena 5.200kč a za 2h hotovo na počkání. A když máš vhodné prostory tak dojedou i k tobě domů.
martin33
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od martin33 »

mě v měcholupech a celý 4400.- a manželce na nové corse 3600.- hlavně dělají zadní z kusu a ne ze třech dílů jako jsem to už několikrát viděl...
Boriss23

#8 Příspěvek od Boriss23 »

Kdyz je zadni okno ze 3 DILU..TAK JE TO DELANO FOLII ZA 250KC KTERA NEJDE NATAHOVAT.Pokud mas zadni okno z 1 dilu...tak je to křemíkova folie,ktera vydrzi dlouho udrzet odstin...a nejsou na ni videt mensi skrabanecky...a hlavne se da krasne tvarovat....jinak pokud by byl zajem...delam folie 3M na auto za 4000kc i s kartickou a atestem....

martin33
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od martin33 »

já už mám akorát mi nenapíšou atest na přední :lol: :lol:

Magic

#10 Příspěvek od Magic »

Pokud by někdo měl zájem o poměrně levné značkové autofólie, včetně montáže na Moravě nechť mne kontaktujte na emailu magicfol@magicfol.cz , a nebo ICQ 160302690. Fólie jsou s atestem i profesionální montáží. Více informací na http://www.MAGICFOL.cz . Na případné dotazy rád odpovím na emailu.
Jurimir

#11 Příspěvek od Jurimir »

Ahoj klucí,

dal jsem na vaše doporučení a objednal se i firmy Trieste, kterou doporučujete. Práci odvedli perfektně, ještě mi poradili, a za můj pětkový touring chtěli 5.800,- Kč. Původně říkali 5.9, takže jsem ještě kilo ušetřil. Spokojenost maximální, doporučuji. Jen se jejich pobočka v Brně dost blbě hledá. čau a díky za doporučení
100RM

#12 Příspěvek od 100RM »

No v Praze sa to tiez nahouby hleda, su celkom slusne zasity ... ale roboticka vzhladom na moznosti kvalitna
jasoslav

#13 Příspěvek od jasoslav »

Ahoj,

môžete mi doporučiť niekoho, kto by mi k fóliám dodatočne vystavil atest?

Kúpil som auto s fóliami (aj na mieste jazdca). Fólie majú na sebe nejaké značky o certifikácii ale papier k tomu nemám :(

Tak sa obávam, či mi to nejaký polda nedá zaplatiť..

Stalo sa vám to už niekedy?

Dopredu vďaka za tipy!
100RM

#14 Příspěvek od 100RM »

No, clovece, to netusim. Ak sa ti bude chciet a budes mat cas, dojdi na Agip na Chodov, v utorok alebo stvrtok, popripade inokedy (je to v Ostatni srazy a akce) a mozno sa nieco vymysli...
jasoslav

#15 Příspěvek od jasoslav »

To sa tam stretávate každý týždeň? Je to ešte zdravé? :)))

MOD Killca: odstranena citace posledniho prispevku
Killca

#16 Příspěvek od Killca »

1)folie musi mit atestovaci nalepku mezi folii a sklem, uz jen proto to nemuzes mit s atestem, nebo bys to musel predelat

2)da se to poresit primo tou atestovaci nalepkou, nalepit si ji na sklo sam, v dilnach s foliema ti tu samolepku urco daj jen tak, ale problem je v tomz, ze to policajt muze a nemusi akceptovat

3)mel bys mit atestovaci kartu s infem o foliich, ale ta se jako muze ztratit

4)upravu folii na autech pry firmy musi hlasit na ministerstvo vnitra, takze tuhle upravu si muzou policajti pripadne najit stejne a atest v papirech v ruce ti nepomuze, kdyz nebude na ministerstvu, ackoli to podle me ale nikdo nesleduje

5)ja mam uplne cerny folie, atesty nemam a policajti ani nemukaj

6)agipy sou furt
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jasoslav

#17 Příspěvek od jasoslav »

Ahoj,

ja tam tie nálepky medzi sklom a fóliou mám.

Čo mi chýba je ten atest v papierovej podobe :(

Zrejme bol atest vystavený ešte v zahraničí (auto z dovozu, 1. majiteľ v ČR atest nemá, ja som 2. majiteľ v ČR)

Dá sa v takom prípade atest vystaviť? ;)
Killca

#18 Příspěvek od Killca »

musis napsat do firmy, kde byly folie delany, aby ti to vyslali domu, ale osobne bych se na to vybod, v zivote policie nechtela videt atestacni kartu, jeste sem ji musel cpat jen tak ze srandy, ani se na ni nekoukli, pripadne muzes tvrdit zes ji ztratil, ale fakt je to uplne jedno
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jasoslav

#19 Příspěvek od jasoslav »

No kvôli ČR by som sa asi nechal vami ukecať na ten papier sa vybodol, ale v SR je to celkom hon na čarodejnice. Dnes som počul o 2. prípade, kedy policajte nechali šoférovi strhať predné fólie šoférovi auta! Nakoľko chodím domov na Slovensko, nechcem riskovať.. Je to tu veľmi dôležité :)

Do Nemecka, adkiaľ bolo auto privezené asi kôli atestu písať nebudem.. :(
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od mike-ee »

tak já mam folie od firmy CarTint, spokojenost, cenu nevím, je to od nich 3 auto, no problemo. Atest jak na sklech tak papírovej, za můj roční řidičský život 2 policejní hlídky mně stavěly, vždycky chtěli atest :)
Odpovědět