Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pozor na uzivatele Ondra325 2.část
Pred nedavnem jsem od zminovaneho cloveka koupil 4alu kola 17" styling22 za dost penez! Na fotkach z inzeratu kola vypadala dobre, mela i stredove poklicky. Byl jsem obeznamen o stavu, ze jsou v pohode, jen poskrabane.
Kdyz jsem si kola vyzvedaval, byl jsem prekvapen, ze nemaji stredove poklicky (duvera byla nalomena), bylo mi receno, ze tam nebyly uz od zacatku. Nicmene jsem stejne doufal ve ferovost a kord "klubaka", ktera se mi posleze vymstila. Kola jsem si bohuzel vzal a zaplatil, libily se mi.
Po 2dnech jsem se dostal do pneuservisu, kde mi bylo receno a nasledne jsem i videl na vlastni oci, ze kola jsou k nicemu, protoze jsou sisaty a hazi nahoru a dolu.. Snazil jsem se tudiz dojednat slevu, abych je mohl nechat aspon srovnat..Kola se mi stale vali v garazi a zminovany clovek uz ani neodpovida na SMS, nebere telefon...
Neudelejte stejnou chybu jako ja!
MOD Killca: Toto téma je pro duplicitu zamčeno (každopádně se zde dozvíte i jiné názory než v 1.části), pište prosím do první části tohoto tématu - 1. část tohoto tématu je ZDE
Kdyz jsem si kola vyzvedaval, byl jsem prekvapen, ze nemaji stredove poklicky (duvera byla nalomena), bylo mi receno, ze tam nebyly uz od zacatku. Nicmene jsem stejne doufal ve ferovost a kord "klubaka", ktera se mi posleze vymstila. Kola jsem si bohuzel vzal a zaplatil, libily se mi.
Po 2dnech jsem se dostal do pneuservisu, kde mi bylo receno a nasledne jsem i videl na vlastni oci, ze kola jsou k nicemu, protoze jsou sisaty a hazi nahoru a dolu.. Snazil jsem se tudiz dojednat slevu, abych je mohl nechat aspon srovnat..Kola se mi stale vali v garazi a zminovany clovek uz ani neodpovida na SMS, nebere telefon...
Neudelejte stejnou chybu jako ja!
MOD Killca: Toto téma je pro duplicitu zamčeno (každopádně se zde dozvíte i jiné názory než v 1.části), pište prosím do první části tohoto tématu - 1. část tohoto tématu je ZDE
-
Jenda píše:bergos píše:mohu ti zařídil luxusní renovaci kol - budou jako nové.
hmmmm.... to zni lakave, ale kolik by to stalo? to bude ranec...
pošli fotky kol, vychází to zhruba kolem 5tis. komplet srovnání a nový origo lak na alukola.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

bergos píše:Jenda píše:bergos píše:mohu ti zařídil luxusní renovaci kol - budou jako nové.
pošli fotky kol, vychází to zhruba kolem 5tis. komplet srovnání a nový origo lak na alukola.
to srovnaj ikdyz to ma jak vejce?? to tyjo, dyt se ten matros musi narusit kdyz to tahaj zpet.....
mimochodem mame tu zkusenosti se servisy a prodejci, kde sis o nem mohl precist drive, nez jsi s nim obchodoval, iceman mi o vasem kseftu rikal, tak sem ho radne o ondrovi poucil, ale to uz bylo pozde
jinak zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 3&start=15

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Mirda328 píše:bergos píše:Jenda píše:[quote="bergos"]mohu ti zařídil luxusní renovaci kol - budou jako nové.
to srovnaj ikdyz to ma jak vejce?? to tyjo, dyt se ten matros musi narusit kdyz to tahaj zpet.....[/quote]
Bergoše nebo jeho kamaráda doporučuji... srovnal nesrovnatelné...
-
- Kontaktovat uživatele:
joshua666666 píše:No je smutne že uživatel z tejto našej komunity je schopný takého podrazu,človek by si myslel ,že kde už existuje taká dobrá vec ako tento klub že sa može 100% spolahnút na férové jednanie. Opak je však pravdou. Škoda, zmrzačit na celý život každého takého týpka.
já jsem toho člověka myslim v životě neviděl a to jezdím skoro na všechny srazy. tzn. šmelo najdeš všude ale u lidí co se tady pravidelně stýká si myslim že by se jednalo uplně jinak, až na pár vyjjímek

Killca píše:mimochodem mame tu zkusenosti se servisy a prodejci, kde sis o nem mohl precist drive, nez jsi s nim obchodoval, iceman mi o vasem kseftu rikal, tak sem ho radne o ondrovi poucil, ale to uz bylo pozde
Byl jsem upozornen jakej je to krivak, myslel jsem, ze kdyz na tech kolech nebude videt nejaky extra poskozeni, tak to bude fcajku. Taky jsem si krom skrabancu niceho jinyho nevsiml... A stejne bylo vsechno spatne a na vsechno pozde..
Cawba píše:Nemam primo zkusenost, nemuzu soudit, ale smelinarum a haj*lum takovyho kalibru bych povinne zlamal obe ruce...![]()
OT: Odkud ses? Taky bych vedel o jednom "rovnaci".
Za 5kil mi kdysi rovnal celkem sisku i s castecnym zavarenim a lakem.
Jsem z Prahy 5, tady co jsem zjistoval v pneuservisech kde ty kola rovnaj, chtej v prumeru 3500,- za srovnani vsech 4, ale nikdo mi nezaruci, ze ty kola budou oka a ze se to u vsech podari. K tomu je potreba je nechat prelakovat a to sou dalsi tezky prachy. Kdyz vemu, za kolik jsem je koupil do toho to rovnani,strikani a poshanet stredovy poklicky... Tak nevim jestli je spis neposlu svetem...Pac se mi to fakt nevyplati..

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
musím dopsat další pozitivní zkušenost... ikdyž jsem koupil díl který jsem nakonec nepotřeboval (špatně jsem odhanul závadu) bez problémů mi díl vyměnil za jiný ve stejné ceně. Teď ho budu montovat tak snad nebude problém.