Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

www.bmwvrakoviste.cz

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cromoly

#1 Příspěvek od Cromoly »

NEDOPORUCUJI

Dneska jsem tam byl s tim, ze jsem shanel nejaky radio na e46, na kterym by mi fungoval AUX vstup. Po chvili se me ujal clovek, ja mu rekl co shanim a on mi prinesl uplne jiny radio. Tak jsem mu znovu ukazal jak ma vypadat a on odesel hledat jiny, pricemz se tvaril jako by to pro nej byl strasnej problem. Prisel po dasich asi trech minutak a uz mel konecne spravny radio. Tak jsem rikal ze ho zkusim zapojit, abych zjistil, jestli mi na nem vubec bude fungovat ten AUX, protoze to je dost specifickej problem a on ze ani nahodou, ze radio je v poradku a ze jestli si ho chci vyzkouset (cca 1 minuta casu, svoje jsem mel uz vyndany) tak ze musim zaplatit 500 za vyzkouseni. Oduvodnil mi to tak, ze kvuli me a hledani radia, coz trvalo oba pokusy dohromady tak pet minut, ztratil svuj drahocennej cas (chtel se citit dulezite, pritom bych si tipnul ze mel maximalne ZS). Nakonec jsme se nedomluvili, protoze on trval na tom, ze si musim radio nejdriv koupit za tri litry (kazetovy radio ktery se bezne prodava tak za petikilo). Uz bych tam nikdy nevkrocil. Kombinace arogance a tuposti onoho konkretniho prodavajiciho me totiz nadobro odradila.

MOD Killca: upraven nazev topicu, nesmi obsahovat hodnoceni, protoze by se treba nekdo mohl i vyjadrit kladne

jinak, i presto, ze jsem hledal, tak jsem nevedel, ze je to to same vrakoviste, tedy pokracovani prosim uz jen ZDE (Odkaz)
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xdentist »

M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

já osobně jsem v praze koupil 4 věci na bmw vrakáčích a vše bylo levé a nefungovalo ikdyž to mělo být na 100% dobré :wink: servo,altík,převodovka a poloosa a vždy jednání na úrovní zmr...ů :wink: takže s e ti nedivím a věřím. Vždy deklarováno jako nové najeto max 10tkm :!:
Cromoly

#4 Příspěvek od Cromoly »

xdentist píše:je to tam celkem profláknutý..

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=harf%EC

Vidis, toho jsem si nevsiml... kazdopadne sou to kurvy:)
Odpovědět