Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

MV Service - Čištění, údržba, renovace laků, autokosmetika..

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sprite

#1 Příspěvek od Sprite »

Díky tomuto odkazu http://www.detailing.cz/viewtopic.php?f=16&t=87 , který sem kdysi kdosi dal, jsem se dopracoval k firmě MV service.
Fotky jejich práce, hlavně tyto 2 http://www.detailing.cz/viewtopic.php?f=16&t=51 , http://www.detailing.cz/viewtopic.php?f=16&t=156 mě přesvědčily a kontaktoval jsem je.
Majitel firmy byl vstřícný a naprosto v pohodě, takže proběhla domluva a před týdnem při jeho cestě přes Olomouc obhlídka mého auta. Domluvili jsme se, že na zimu uděláme voskování a na jaře potom proběhne kompletní renovace laku, protože na autě jsou mikroškrábance (něco jako tady na tomto autě http://www.detailing.cz/viewtopic.php?f=16&t=112 ).

Včera dojel a šlo se na věc. Před voskováním proběhlo vyčištění Clayem a odstranění staré vrstvy vosku. Samotné voskování proběhlo ve 2 vrstvách ručně za použití přípravků firmy DODO Juice. Na to jsem fakt čuměl. Přesně jako tady http://www.youtube.com/watch?v=swL83LSP ... r_embedded.

No a teď by se auto mělo chovat asi takto: http://www.youtube.com/watch?v=EUnlrk6k ... dded#at=27

Ceny u této firmy jsou jaké jsou, ale kvalita práce a použité přípravky tomu určitě odpovídají. Navíc se s nimi dá opravdu perfektně na všem domluvit, ochotně se vším poradí a vše vysvětlí. Údajně po jejich renovaci laku není potřeba jezdit znovu každého půl roku jak tomu je u levnějších firem, ale pokud si člověk auto udržuje tak jak vám poradí, škrábance již nevylezou a vy jen udržujete lak pravidelným převoskováním cca. jednou za půl roku. Takže i přes vyšší cenu na začátku při renovaci laku, se vynaložené peníze postupně vrací tím, že není potřeba tuto proceduru opakovat co půl roku. A hlavně co jsem měl možnost vidět, auto od nich vyjíždí opravdu s lakem ve stavu nového.

Kontakt na firmu je zde: http://www.mvservice.cz/

S majitelem se mi podařila domluvit sleva 10%pro členy BMWklubu po předložení členské karty :wink:
Cromoly

#2 Příspěvek od Cromoly »

Je ta sleva na praci nebo i na produkty ktery prodava v obchode?
Sprite

#3 Příspěvek od Sprite »

Cromoly píše:Je ta sleva na praci nebo i na produkty ktery prodava v obchode?

Teď jsem mluvil s majitelem a prý jen na práci. Na služby. U zboží by se prý při objednávce těžko prokazovalo, že jsi člen BMW klubu. Už se prý bohužel setkal s tím, že si pár lidí našlo něco někde na webu a pak se vydávali za členy klubů. Takže je to celkem pochopitelný.
atimen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od atimen »

no tak od toho jsou snad členský kartičky ne ? :) jinej smysl jsem u nich nenašel :wink:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

atimen píše:no tak od toho jsou snad členský kartičky ne ? :) jinej smysl jsem u nich nenašel :wink:

A jak mu ji asi ukazes, kdyz budes nakupovat na e-shopu? Si to precti jeste jednou :-)
atimen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od atimen »

hmm nevšilm jsem si že má na webu eshop..píše se o obchodě.....tak to pak jo ..ale třeba při osobních odběrech by to platit mohlo :wink:
Sprite

#7 Příspěvek od Sprite »

Takže při osobním odběru v Brně a předložení karty sleva na zboží 5% :wink:
Sprite

#8 Příspěvek od Sprite »

Takže po dlouhém přesvědčování sám sebe, jestli je to fakt potřeba :D, protože lak nebyl ve špatném stavu (v minulosti již na leštění byl), jsem se po několikerém prohlédnutí těchto fotek auta http://www.mvservice.cz/reference-1/lexus-is-f/k62.html , s podobnou barvou jakou mám já rozhodl, že do toho ještě jednou půjdu a zbavím se tentokrát snad všech škrábanečků.

Po telefonické domluvě minulý týden jsem se včera rozjel do jejich nové dílny v Brně, ve 12hod v poledne se začalo a dnes ve 3 ráno skončilo :) Cca 12 hod. čistého času práce.

Výsledek a pár postupných fotek tady:

Nejdřív se mylo
Obrázek

Pak přišly na řadu kola
Obrázek

Clayem se sundaly nečistoty
Obrázek

A tady už první broušení
Obrázek

Před
Obrázek

Po
Obrázek

Půl na půl
Obrázek

Tady je vidět jak byl lak matný, ačkoliv předtím tak vůbec nevypadal
Obrázek

Pak přišla na řadu leštěnka. Tady po jejím nanesení
Obrázek

Obrázek

A nakonec 2 vrstvy vosku
Obrázek

A tady už výsledek po 15ti hodinách :)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Takže jsem maximálně spokojen a můžu je opět jen doporučit :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

to vypada kamo hodne dobře...
uda

#10 Příspěvek od uda »

jj vypada to solidne.. :twisted:
caknakis

#11 Příspěvek od caknakis »

ahoj, vypadá to fakt luxusně, ale zajímala by mě jedna věc.

Ve svém starším příspěvku v listopadu 2009 píšeš o 1. rozleštění, o dalším píšeš v červnu 2010. Předpokládám, že se jedná o jedno a to samé auto. Zajímalo by mě, jestli se ti podařilo udělat tolik škrábanců od prvního leštění, nebo jestli prostě výsledek v tom listopadu nebyl 100%

Díval jsem se na jejich stránky a musím říct, že jejich výsledky které tam prezentují mě celkem přesvědčili abych si nechal od nich rozleštit auto. Tak by mě zajímalo, proč jsi tu proceduru dělal už po 7-mi měsících znovu... myl jsi auto v té proluce ručně? Díky za odpověď! Tom :wink:
Sprite

#12 Příspěvek od Sprite »

V listopadu se nelestilo. Pouze se cistilo Clayem ( takova ta plastelína ) a pak voskovalo ve 2 vrstvach. S tím ze renovaci laku necháme na jaro. Pak jsem se na to vy... , ale teď mi to nedalo a byl jsem tam.

1. leštění bylo loni v červnu u jiné firmy. Za jinou cenu, ale s tím, ze byly použity podstatne levnější přípravky - takze napr. vosk vydrzel jen par mytí a s horším výsledkem po leštění - zmizelo jen to nejhorší (což by asi vetsine lidi stačilo a připadlo super. Mě do doby než jsem zjistil o kolik lip se to dá udělat to taky přišlo super)

Teď zmizelo podstatne víc a taky setrneji. Nechci kecat protože nejsem profik a zas tak tomu nerozumím, ale bylo mi řečeno ze při prvnim leštění bylo bohužel kvůli méně kvalitním pripravkum a úplne jinému způsobu leštění vzato z laku napr. 20 mikronu. U MV servisu vezmou při lepsim výsledku jen 5 mikronu z laku. Navíc jejich vosk mi od toho listopadu vydrzel až do ted a porad tam byl. Auto se i ted po 7 měsících chovalo jako v listopadu.

Takze když to shrnu, tak loni v červnu 1 leštění s výsledkem na oko polovičním ( spousta malych skrabancu jak je videt z fotek zustala ) a s uberem laku velkým, ted v červnu vysledek v rámci moznosti super s minimálním úběrem laku. ( samozrejme ze i ted se sem tam nejaky skrabanecek najde, neni to nove auto, ale je to tim ze se v MV bali jit "vic do hloubky", aby neposkodili lak, protoze samozrejme nevedeli kolik laku vzala firma pri prvnim lesteni ). U minule firmy byly použity přípravky Sonax a 3M. U MV byly použity přípravky Dodo juice, Meguiars a Swissvax. A co se týká mytí auta, tak myju jen rucne. V mycce jsem s nim nikdy nebyl. Dřív jsem na nej používal vse od sonaxu. Vysledek byl nemastny neslany. Ted od listopadu používám Dodo juice a Meguiars a spokojenost maximalni.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od ROBi »

A je nutný se o lak potom starat nějak jinak, nebo můžu dělat to, co předtím, tzn. někdy umýt ručně, někdy v myčce? Abych to pak nějak nepoškodil sám ;)
capri
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od capri »

prozradíš cenu ? docela by mě to zajímalo kolik to tak cca stojí :)
Marek-is

#15 Příspěvek od Marek-is »

mě také zajímá o kolik spritáka je lehčí peněženka a jináč ti samozřejmě pak cinknu pro osobní okouknutí...jináč to vypadá hooodně pěkně :twisted:
Sprite

#16 Příspěvek od Sprite »

ROBi píše:A je nutný se o lak potom starat nějak jinak, nebo můžu dělat to, co předtím, tzn. někdy umýt ručně, někdy v myčce? Abych to pak nějak nepoškodil sám ;)

Řekl bych ze mycka laku nesvědčí obecně. Ale jak jsem psal, nejsem profik vychazim jen z doporučení. Já myju samponem Dodo juice za pomoci rukavice taky dodo, susim rucnikem Dodo a finish Meguiars. Vosk na aute je Dodo juice nebo Swissvax. Teď bych kecal. Ale to se bavíme o mem aute a o tom jsem tento topic nezakladal. :) :wink: Takze individuálně a nejlíp Ti určitě poradi oni
Sprite

#17 Příspěvek od Sprite »

Cena je od 450 do 600 bez DPH za hodinu prace. Pro členy klubu sleva, viz můj první prispevek. :wink: rekneme ze mě to vyšlo na 12 hodin na spodní hranici minus sleva :D
Odpovědět