Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Auto Kelly

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Fikop »

GeorgosAc píše:

a pak rad bergose , ketra funguje a je vse OK.

Jenže ty dveře od půlky svého chodu vyletí nahoru a pokud tam není ten tlumič, tak do dáva rány jak sviňa, až se povolujou šroubky na pantech, takže to OK není.... Určitě to nikomu NEDOPORUČUJU, při první příležitosti dám origo, pač se to fakt nedá.... Já už vím že je musím zbrzdit než dojedou do maxima...ale ti co to neví.... :?
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Fikop píše:
GeorgosAc píše:

a pak rad bergose , ketra funguje a je vse OK.

Jenže ty dveře od půlky svého chodu vyletí nahoru a pokud tam není ten tlumič, tak do dáva rány jak sviňa, až se povolujou šroubky na pantech, takže to OK není.... Určitě to nikomu NEDOPORUČUJU, při první příležitosti dám origo, pač se to fakt nedá.... Já už vím že je musím zbrzdit než dojedou do maxima...ale ti co to neví.... :?

filipe- kdyz jsem diskutoval s bergosem o tlumicich v te dobe tady nekdo tlumice plnil a to bylo o zuby dle zkusenosti z fora ( da se to tady nekde dohledat), a ja sem s tim byl spokojenej , nikdy jsem 5te dvere nepoustel jen tak do vetru a vzdy jsem je pridrzoval.......
Martas23

#23 Příspěvek od Martas23 »

On bude asi taky rozdíl ten že já chtěl origo škoda ale ty neměli tak jsem vzal druhovýrobu a ta stojí asi za...... .
boss1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od boss1 »

k auto kelly , objednal jsem si pravou a levou ledvinku pred facelift a taky mi to tam nesedi tak jak ma. a sere me to. zbytecnych 700kc
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od xSAFA »

Včera mi došly vzpěry kufru na toura Starline :lol: Původní jsem měl plněné od toho borca co již zde byl zmíněn a posouvalo to panty dveří tudiž jsem nutně potřebovla náhradu (násada smetáku už mě omrzela :) ) a protože jsem měl teď moc výdajů, sáhl sem po těch starlinech za 400 kus. Zpracování na omak perfektní, srovnatelné s originálem, sedli bezvadně a i bezvadně chodí přesně podle představ. Asi v 1/4 chodu zaberou a lehce plynule kufr zvednou až nahoru bez jakýchkoliv rázů. Byl jsem i překvapen že v těch pouzdrech kloubů byla i nachystána vazelínka. Byl jsem docela překvapen a jsem zvědav jak dlouho vydrží. Zatím mohu doporučit ;)
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od bmw4ever »

No co se kelly týká tak zatím jen pozitivní zkušenosti a vše mi vždy sedělo. když jsem koupil špatně nebyl okamžitě problém vyměnit za jiné nebo vrátit peníze.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od xSAFA »

tak hlavně kelly nebízí díly více výrobců ale pokud myslíš jejich nejlevnější zboží Starline tak tam je to taková sázka do loterie. Třeba plechařinu nebo mechanické díly podvozku či brzd bych nekoupil od SL ani za nic na světě. A váhu vzduchu už taky ne :lol: ...

Ale byla tu řeč o vzpěrách a hodně lidí je shání, tak sem napsal pozitivní zkušenost... Kdyby se do budoucna posrali oznámím to tu :D
Killca

#28 Příspěvek od Killca »

no co me zase rikal znamej, tak si koupil vzpery na haubnu, vsechno vypadalo supr, delka vzpery v natazenem tvaru odpovidala, tuk tuk, haubna se otvirala teda ponekud agresivne, ale jeste to bylo schudny, ale problem byl, ze nesla dovrit :-D protoze ve stlacenem stavu byla vzpera delsi :-D takze smolik
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od xSAFA »

Killca: viz první příspěvek tohoto vlákna :D
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od MattyX Moderátor »

od starline bych si nevzal ani destilovanou vodu uz :lol: jak vypadne cep z ramene tak to o kvalite mluvi za vse :D asi byl vyrobenej v pondeli nebo v patek kdy deti v cine nemeli zrovna pracovni naladu :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Odpovědět