Tak hlavně při tý výměně se nevyleje olej z hydrod. spojky,chladiče atd.,tudíž se ta vyměna musí udělat tak,že část "nového" oleje se vlastně znehodnotí jak se to tam pořád leje a vypouští,takový průtokáč.
MOD Killca: upraven nazev topicu na vhodnejsi pro tuto sekci + tema z duvodu duplicity nemazu, protoze je starsi, ale diskuze k nemu se mi zda bezpredmetna a ta vase posledni, po roce aktivity se mi zda bezpredmetna jeste vic, krom toho do teto sekce nepatri
muzu se zeptat na cca cenu vymeny oleje motoru v Renokaru? mam E46 rv 2002...o te sleve na 5 let starsi auto jsem jeste neslysel doufam ze je to pravda
jinak puvodni majitel tam ma cedulku oleje primo BMW...jeste jsem nemel cas tam zajet se optat na cenu ale tipuju nejakej balik. Kolik litriku tam asi padne?
tak jsem se dnes zjistoval cenu vymeny oleje... 7500
6,5 litru oleje plne syntetiky long life za 600 bez dane litr..
450 filtr
1500 nejakej nanofiltr...
600 prace coz je parada, ale jinak silenost..7500 za vymenu oleje bych se musel zblaznit.
KAMIL740 píše:ja nevim myslis ze ta AT vystydne na 30°C za 2 hodky ???me auto nevychladne ani za 5 hod takze s profesionalitou v bmw bych byl opatrnej protoze vymena by se mela delat tak pri 30
Platí toto prosím i manuálních převodovek? Nebo u těch se to dá udělat "na počkání"?
KAMIL740 píše:ja nevim myslis ze ta AT vystydne na 30°C za 2 hodky ???me auto nevychladne ani za 5 hod takze s profesionalitou v bmw bych byl opatrnej protoze vymena by se mela delat tak pri 30
Platí toto prosím i manuálních převodovek? Nebo u těch se to dá udělat "na počkání"?