Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sháním někoho, kdo umí a během jednoho dne zvládne 3 věci
Ahoj, sháním někoho, kdo mi za jeden den opraví na autě ( 320D rv2002 e46 touring) 3 věci:
- 1 - teče mi voda do ostřikovačů v místě levého předního světla, mám koupeny obě sady teleskopů (ale přechozí majitel měnil před prodejem xenony, tak třeba teče těsnění)
- 2 - auto je nakolněné na spolujezdcovu stranu, zadního kola, koupím zadní pružiny a dovezu je na výměnu
- 3 - při jízdě musím mít volant trošku doprava, byl sem na geometrii a prej je něco s pravým ramenem, ale prej by to nechali tak - já ne. ramena koupím a dovezu.
nakonec ještě geometrii, Ať je to v poho...
Auto mám teprve týden, ale chtěl bych ho dát do pucu. Jsem z Přerova a přijedu kamkoliv. Nejlépe teda okolo Přerova, Olomouce, ale i dál. Chtěl bych vyjet brzo ráno a stihnout to zajeden den. Jsem celkem zručnej, tak můžu pomoct. Nabídne někdo možnost i s odhadní cenou práce? Díky
- 1 - teče mi voda do ostřikovačů v místě levého předního světla, mám koupeny obě sady teleskopů (ale přechozí majitel měnil před prodejem xenony, tak třeba teče těsnění)
- 2 - auto je nakolněné na spolujezdcovu stranu, zadního kola, koupím zadní pružiny a dovezu je na výměnu
- 3 - při jízdě musím mít volant trošku doprava, byl sem na geometrii a prej je něco s pravým ramenem, ale prej by to nechali tak - já ne. ramena koupím a dovezu.
nakonec ještě geometrii, Ať je to v poho...
Auto mám teprve týden, ale chtěl bych ho dát do pucu. Jsem z Přerova a přijedu kamkoliv. Nejlépe teda okolo Přerova, Olomouce, ale i dál. Chtěl bych vyjet brzo ráno a stihnout to zajeden den. Jsem celkem zručnej, tak můžu pomoct. Nabídne někdo možnost i s odhadní cenou práce? Díky
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Sice to máš ne zrovna za rohem, Lánov u Vrchlabí, Krkonoše, ale spolehlivý, šikovnýa ne drahý mechanik, Marti "Mrca" Jíra, tel. +420775992913
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavle zdravím tě
Co se týče výměny ramen a prasklé pružiny + geometrie tak zkus volat p.Plachého (Loukov - za Bystřicí p.H.) - 573 390 101
Na geometrii je machr a ramena + pružinu by ti měl vyměnit na počkání. Ceny má super a nejde o žádného amatéra, dělá to už roky a vím že seřizuje geo i u závodních aut.
Co se týče té tekoucí kapaliny tak to ti asi tak nikoho neporadím, ale jsem schopen ti nabídnout případnou pomoc a asistenci pokud by ses do toho chtěl pustit sám... E46 ale probádanou nemám....

Co se týče výměny ramen a prasklé pružiny + geometrie tak zkus volat p.Plachého (Loukov - za Bystřicí p.H.) - 573 390 101
Na geometrii je machr a ramena + pružinu by ti měl vyměnit na počkání. Ceny má super a nejde o žádného amatéra, dělá to už roky a vím že seřizuje geo i u závodních aut.
Co se týče té tekoucí kapaliny tak to ti asi tak nikoho neporadím, ale jsem schopen ti nabídnout případnou pomoc a asistenci pokud by ses do toho chtěl pustit sám... E46 ale probádanou nemám....

Díky Šafo, zatím zkusím zajet do Olm za Dannym. Jenom teďka počkám na ty díly. Ta pružina není prasklá, ale pokud je tam od výroby 2002, tak je unavená. Chtěl bych Lösy v té tvrdší verzi. A včera jsem byl v Olm v podzemních garážích a auto nakloněné nebylo nikam, takž je to na obou stranách stejný, ale i tak jsou e46ky nízko, tak ji chci zvednout. Rozumně. Patoš
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten ostrik svetla je jednoduchy....
v dirce mezi blinkrem a svetlem povolis sroubek, vytahnes blinkr, odcvaknes listicku pod svetlem, krytku odstriku jen vycvaknes, povolis sroubecky ktere drzi svetlo, odpojis konektory, odcvaknes hadicku a pak zespod svetla je ostrikovac myslim na 2sroubky jen.... povolis, vymenis, a pozpatku namontujes svetlo
prace asi na 15min bez zkusenosti 
v dirce mezi blinkrem a svetlem povolis sroubek, vytahnes blinkr, odcvaknes listicku pod svetlem, krytku odstriku jen vycvaknes, povolis sroubecky ktere drzi svetlo, odpojis konektory, odcvaknes hadicku a pak zespod svetla je ostrikovac myslim na 2sroubky jen.... povolis, vymenis, a pozpatku namontujes svetlo

-
- Kontaktovat uživatele:
pokud s nicim nebudes hybat tak nemusis. Jinak blinkr je urco zvlast a vzhledem k tomu ze mas facelift tak mas blinkr na ten sroubek zhora v dire v blatniku mezi svetlem a blinkrem. Nefejs to mel na páčku. Kazdopadne na to koukni, neni to nic tezkeho, staci vedet ze na krizovy sroub je krizovy sroubovak, povoluje se proti hodinam, dotahuje naopak apod a vic nepotrebujes
fakt je to jen skladanka