Nabízel zde na klubu na prodej kola origo BMW v inzerátu :
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... hlight=bmw
Tak jsme se dohodli na termínu a já si pro ně do Brna zajel. Kola měla být od oparkování po povrchové opravě, tak vypadala jako nová. Přivezl jsem je domů a šel je umýt. Když jsem se na ně díval při prodeji, nic poznat nešlo, ale doma jsem je vzal houbou a jarem a smyl z nich lak. Byla to zřejmě jen stříbřenka nastříkaná sprejem.
Hned jsem mu psal a do předmětu jsem napsal Ahoj, tak si to přečetl. Napsal jsem mu, že mu je chci vrátit, nebo lépe, aby mi poslal zpět peníze na opravdový práškový lak, který stojí tady u kluků na webu kolem 2500Kč. Já jsem chtěl jen 1500Kč, protože to byla i moje chyba, že jsem na to nepřišel.
Každopádně mi radimátor zatajil důležité informace při prodeji a já mám tedy nárok na vrácení plnění, nebo přiměřenou částku z kupní ceny.
Nárok jsem ihned využil, ale Radimator hned přestal brát telefony a číst mé zprávy na klubu. Poslal jsem mu několik sms s návrhem na vyrovnání sporu a na smír, ale neodpovídá.
Věc budu muset řešit občansko-právní cestou a to jej přijde tak na desetinásobek smíru, ale chtěl to sám.
PS: jednou mi napsal, abych si to jel někam vyřídit s nějakým borcem u kterého to měl na opravě