Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaký origo servis BMW?

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
-iceman-

#1 Příspěvek od -iceman- »

Zdarec, budu dávat opravovat BMW do origo servisu, jelikož to jde přes pojišťovnu a chci se zeptat, který "BMW servis" je nejlepší nebo s kterým máte dobré zkušenošti... Díky za info...
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Nechápu proč to chceš dávat do origo servisu? Hlavně tam na to budeš čekat 100 let než to bude hotové. Včera jsem pokal známého který si dal do autecu na výměnu zadního skla u E39 a řekli mu že to bude trvat 14 dní. :roll:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MattyX Moderátor »

asi by nebylo špatný napsat v jakým městě to hledáš , jinak dávat auto do origo servisu a ojebávat sám sebe no to nevím :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-iceman-

#4 Příspěvek od -iceman- »

Jsem z Prahy a auto je stejně nepojízdný, takže je mi jedno jak dlouho to tam bude stát, jde mi spíš o kvalitu práce atd... Bude se lakovat a objednávat zámky a spínačka podle winka...
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xSAFA »

To že to dáš přímo do BMW neznamená nic... Žádnou extra kvalitu práce to nezaručuje, spíš jen zbytečně drahá práce. Většina originálních servisů navíc žádnou lakovnu nemá a řeší to externě. Lepší je sehnat šikovného mechanika, díly objednat v BMW a práci nechat na něj. To samé lakovna.
libovka

#6 Příspěvek od libovka »

xSAFA píše:To že to dáš přímo do BMW neznamená nic... Žádnou extra kvalitu práce to nezaručuje, spíš jen zbytečně drahá práce. Většina originálních servisů navíc žádnou lakovnu nemá a řeší to externě. Lepší je sehnat šikovného mechanika, díly objednat v BMW a práci nechat na něj. To samé lakovna.

Má pravdu,předsedo..... :)
-iceman-

#7 Příspěvek od -iceman- »

Ok, díky za info...
surfis
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od surfis »

Co to je za auto? Protože jestli je to nějaká E36 či E46 a podobně stará kára, tak se origu servisu vyhni obloukem jinak zle zapláčeš...
kolarr1

#9 Příspěvek od kolarr1 »

Ahoj,co jsem slyšel já a nějaké ohlasi,tak si pochvalují hodně Horimex Olomouc,já osobně jezdím do Vysokého Mýta a jsem naprosto spokojen i když jsem zatím opravy žádné neměl,pouze klasické věci oleje filtry atd,jinak jsem byl i v Hradci Králové a tam jsou tedy strašný namachrovanci a ten přístup,no hrúza!Byl jsem se pouze zeptat zda to tam mohu servisovat,když mám auto v záruce,tak ochota hnus tak jsem ihned jel jinam a to bylo V.Mýto-velmi solidní a přátelský přístup!
wat69

#10 Příspěvek od wat69 »

Jak tak to tady procitam tak skoro kazdej servis BMW je docela pruser... To je lepsi si to udelat sam.
Kdo je v Praze dobrej mechos co dela jeste poctive.???Dik
Acceleratio

#11 Příspěvek od Acceleratio »

Já dostal tip na servis Červenka v Chotouni u Prahy, teď tam mám auto, zatím jsem slyšel jen samé pozitivní zkušenosti.
Netopyr
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Netopyr »

používá brašule a i jiní jsou evidentně spokojeni :c)
teď mi "hrozilo" vlastnictví báwa a první cesta by vedla na kontrolu k Ondrovi :c)

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=64659

Net.
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Slavisimo »

Acceleratio píše:Já dostal tip na servis Červenka v Chotouni u Prahy, teď tam mám auto, zatím jsem slyšel jen samé pozitivní zkušenosti.
Kamarad bydli v Jilovym a taky k nemu obcas jezdi, jde to celkem.
Odpovědět