Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis Zlín a okolí - Buchtík a jiní

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
schumiii

#1 Příspěvek od schumiii »

Hojte, potřebuji poradit ohledně servisu ve Zlíně a okolí, tedy kromě oficial BMW Synot Auto, díky

MOD (Fantucci) - upraven název vlákna
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

schumiii píše:Hojte, potřebuji poradit ohledně servisu ve Zlíně a okolí, tedy kromě oficial BMW Synot Auto, díky

no jeste byvaly servis bavaria, u Benziny (vedle Johana) Buchtik... tam jsem jezdil se dvema BMW a celkem nebyl problem
dolnas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dolnas »

prijed na vsetin tady ti to kluci spravi, za supr cenu a hlavne tomu rozumi!!!!
cetronix

#4 Příspěvek od cetronix »

S Buchtíkem nemáme dobré zkušenosti.. teda alespoň před časem.. ti lidi tomu vůbec nerozumněli, ale Synot Auto můžu jen doporučit. Zatím vždycky super jednání, rozumný ceny (tím myslím, že si za výměnu oleje neúčtují 2 hodiny práce, apod.) a taky rychlost.. vždy všechno na počkání :wink:
NEW_MODEL

#5 Příspěvek od NEW_MODEL »

Ahoj Lidi,taky přispěji svými zkušenostmi ohledně servisů BMW ve Zlínském kraji. S Buchtíkem jsem spokojený nebyl,protože u mé předešlé E60,když mi začala svítit kontrolka elektroniky motoru,tak mi řekl,že on na to NEMÁ a že by s tím musel stejně jet do Synotu,tak ať si tam raději zajedu sám. Tak co si pak o takovém servisu myslíte?! Já tedy nic dobrého! Dělal mi před tím ještě ramena a celkem OK,ale tohle ostatně zvládnou v každém servisu. Prostě na nové modely a elektroniku už asi nemá vybavení a žije spíš z reputace a místa bývalé Bavárie. V Synotu jsem byl několikrát. Opravy OK,ale ta komunikace je fakt dílo! Sice si to nechájí hodně tučně zaplatit,ale celkem spokojenost. Dále jsem pak vyzkoušel Vsetínské servisy,ale to jsem neměl dělat. Kdybych měl nějakou E30,tak možná uspěji,ale takový amatérismus jsem už opravdu dlouho neviděl a mám pocit,že spíš dělají z dílů z vrakoviště,než nových. Celkově jsem byl hodně zklamán:-(. Myslím tím Krampotu,Gavurníka a ještě nějakou dílnu v Jablůnce u Vsetína a pán se jmenoval Molda,či tak nějak,ale naštěstí to je již minulost:-). V té době jsem vlastnil faceliftovanou E39. Nyní vlastním E61 a E70 a na doporučení jezdím do servisu p.Hampla v Bratřejově u Vizovic. Co jsem viděl,tak mají špičkové moderní vybavení a to i po stránce diagnostiky a hlavně lidi na pravém místě. Je to rodinný servis s individálním přístupem,který mi vyhovuje. Mají sice hodně zakázek,ale když je servis dobrý,tak je to asi správný ukazatel,nemyslíte? A ceny jsou taky přiměřené,takže spokojenost největší. Pokud někdo bude chtít,tak tady je mé doporučení a kontakt na p.Hampla st. 603 489 597. Nyní jsem tady spokojený,tak "zatím" nehledám nic dalšího. Přeji Vám všem hezký den a bezproblémové cestování s miláčky BMW:-).
NEW_MODEL

#6 Příspěvek od NEW_MODEL »

Nějaké nové poznatky a zkušenosti se servisy pro naše plechové miláčky u nás na Moravě? :)
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xSAFA »

Prosimtě ten Hampl je nějaký uni servis nebo má přímo nějaké zaměření na BMW? Jde mi hlavně o to jak moc se vyzná v bavoráckých motorech... V životě jsem tady na něj nečetl žádnou referenci tak mě to zajímá. Zrovna v sobotu jsem se pohyboval nedaleko Bratřejova.
Era

#8 Příspěvek od Era »

Nechal jsem v tomto servisu vyměnit téměř celou přední nápravu a přední brzdy, plus další drobnosti dle doporučení BMW servisních kontrol.
Předem jsme sice nesepsali žádnou papírovou dohodu a předběžnou kalkulaci, ale dali jsme si limity, kam jsem ochoten se s cenou dostat.
Pan Hampl je velmi zkušený co se týká BMW, jezdí na jejich technická školení a BMW opravdu rozumí a opravuje (jeho mechanici) prakticky denně. Dal mi spoustu rad a doporučení,
doporučoval samozřejmě zejména původní a osvědčené výrobce dílů, no nakonec jsme přesto nalezli kompromis odpovídající stáří vozidla a požadovanému výsledku.
Konečná faktura byla velmi slušná - díly se vešly do limitů a cena práce přiměřená. Mohu tedy jen doporučit.
make

#9 Příspěvek od make »

chodite niekto na servis ku 'TOP-CAR SERVIS - RADOMÍR HAMPL'
som tam objednany na vymenu oleja v automatickej prevodovke od oktobra minuleho roka a zatial stale nic, pan cez telefon bol velmi mily vsetko vybavi dohodne objedna co treba, len akosi po 4 mesiacoch som sa nedostal na rad, neviete ako dlho su u neho podarovniky?
TOPCAR
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od TOPCAR »

Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci na Vaši objednávku servisu, bohužel jsem na to tak trochu zapomenul. V průběhu tohoto týdne Vás budu telefonicky kontaktovat a dohodneme si termín zmíněného servisu - výměny oleje a filtru v A/T.. Děkuji za pochopení. S pozdravem. Top-Car servis HAMPL.
kubajz79

#11 Příspěvek od kubajz79 »

tak já byl u pana buchtika i u pana hampla.
co se týče jednání,nebyl problém ani v jednom případě.
v obou případech šlo o diagnostiku motoru zjištění příčiny nevyváženosti chodu motoru.
v obou servisech byla nalezena chyba váhy vzduchu.
v tom prvním mi bylo řečeno,že to váhou nebude a že je potřeba zkontrolovat rozvodový řetěz,případně jej vyměnit.
v druhém padlo podezření na systém valvetronic a to,že systém nefunguje vůbec a je v nouzovém režimu.tzn přijít na důvod nefunkce servomotoru.
nutno podotknout,že jsem se v obou případech ptal,zda se jedná o diagnostiku BMW.
u pana buchtíka nevím o jakou diagnostiku šlo,co ale vím zcela určitě je to,že jsem za celou pulhodinu co tam auto stálo,neviděl kolem auta žádný pohyb.
u pana hampla mi vytiskli protokol s hlavičkou BOSCH.to zřejmě originál diagnostika nebude.nemluvě o tom,že o valvetronicu na něm nebyla ani zmínka.na dotaz proč tedy nesvítí kontrolka EML mi bylo řečeno,že se jedná o kontrolku spalin.
ani v jednom případě je nenapadlo prověřit konektor váhy vzduchu,který nebyl zapojen.
kubajz79

#12 Příspěvek od kubajz79 »

jo a ještě jedna připomínka.ani jedna z označených závad se nepotvrdila.
mentuli

#13 Příspěvek od mentuli »

Ve Zlínském kraji jsem začal pár měsíců působit a zatu dobu už mám spolupráci s pár servisy tady po okolí. Pan Buchtík ze Zlína je jeden z mých větších "odběratelů" služeb.. Rozuměj tomu tak, že to co nezvládne jejich Bosch diagnostika nebo si prostě s nějakým BMW neví rady, tak prostě volají mě, abych dojel a pomohl jím, či případně naprogramoval nějakou skrytou nebo servisní funkci, či kalibraci, kterou prostě oni neudělají (a nemusí to teď ani vozit do Synotu tímpádem). To že občas jím ujdou nějaké věci jsem si všiml, ale není to z toho důvodu, že by byli mamlasi nebo dělali naschvály.. Buchtík m i perfektní strojírnu, kde se dá vymýšlet kde co a samotný servis jede na velmi dobré úrovni, ale především u Buchtíka je velice dobrý přístup k zákazníkovi. Pak občas jezdím na výpomoc do ZPneu auto v Popovicích a musím o nich řict, že občas jsem z nich neměl dobrý pocit, ale mají vše dobře vybavené. V Uherském Brodě musím velice silně doporučit Wosková Autoservis, kam jezdím dělat "špinavou" práci též a tenhle servis vedený panem Jaroslavem Mikšem je opravdu na skvělé úrovni, perfektní přístup k zákazníkovi, naprosto seriózní a férové jednání, ale především pan Mikš je opravdu bedna a jemu jen tak něco neuteče a když se do něčeho pustí, tak to dotáhne do konce... u něho jsem dlouho neslyšel, že "něco nejde"...
krikri36

#14 Příspěvek od krikri36 »

Já mohu na pana Buchtíka dát jedině pozitivní recenzi. Nechával jsem si u něj prověřovat BMW při koupi a měl velmi dobrý přístup, zjistil o autě co se dalo a cena byla víc než příjemná, rovněž tak i jeho přístup
dawe10

#15 Příspěvek od dawe10 »

Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat na přibližnou částku výměny oleje a filtrů u p. Hampla v Bratřejově? Nebo s jakou částkou mám přibližně počítat. Děkuji za odpověd.
xyron

#16 Příspěvek od xyron »

Dawe10: jestli můžu doporučit, kup si kvalitní olej na netu, filtry taktéž a za samotnou výměnu neplat víc jak 200 - 300 czk (to je cena v Bestdrive např., ale zvládne to v podstatě kdokoliv kdo má zvedák) ... filtry stojí pár stovek, kvalitní olej v rozmezí 100 - 500 czk litr. .záleží co máš za motor a co tam chceš lejt... od toho se odpíchni..
dawe10

#17 Příspěvek od dawe10 »

xyron píše:Dawe10: jestli můžu doporučit, kup si kvalitní olej na netu, filtry taktéž a za samotnou výměnu neplat víc jak 200 - 300 czk (to je cena v Bestdrive např., ale zvládne to v podstatě kdokoliv kdo má zvedák) ... filtry stojí pár stovek, kvalitní olej v rozmezí 100 - 500 czk litr. .záleží co máš za motor a co tam chceš lejt... od toho se odpíchni..

Takže co by jsi mi doporučil za filtry a olej na 320d r.2010?
Odpovědět