Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis Brno

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
shoot_one
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od shoot_one »

Kostik píše:Muzu docela doporucit DS servis na Bratislavske..zatim sem nemel zadny problem, velmi solidni pristup na urovni.
Akorat mi po vymene silentbloku na zadni naprave udelali spatne geometrii(podle e46 323i), ale to vozi do jine firmy. Reklamace byla rychla a v pohode.

Mám čerstvou pozitivní zkušenost: vstřícný přístup, dobrá komunikace. Kvalitu samotné práce nedovedu ohodnotit, každopádně auto zase jezdí jak má (závada na chlazení, výměna termostatu, pumpy a viskospojky), po vyzvednutí ze servisu sice auto na druhý den skoro přestalo jet, takže jsem si pomalu gratuloval ke zničenému motoru z přehřátí, zavezl jsem auto zpátky do servisu, ještě ten den se na to koukli a našli závadu na katalyzátoru :) oprava do druhého dne a všechno v pohodě.

jo a dá se platit kartou, což je pro mě jednoznačné plus.
magic
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od magic »

MattyX píše:
fredy píše:a jé :D a jakpak se jmenuje majitel???

milan peta ;)

tady tenhle borec je největší zmrd co znam, vživotě bych od něj nekoupil ani vodu do ostřikovačů!,
rozvádím..
podotýkám, nevím jestli třeba nema syna nebo něco, řešil jsem vše se starym.
Asi před 4ma rokama (v Blažovicích ) jsem kupoval svou vínovou E34 525i, byl to dovoz z A vpodstatě bez papírů. Když jsem auto projížděl, táhlo na stranu, tak jsem mu řekl, ať se na to podívá, říkal že je tam vše naprosto OK, že sou akorat blbě sjetý gumy a že to chce geometrii, když mě auto nabízel mělo Mtech I volant, při prodeji ke ktere se dostanu už tam bylo klasicke hnusne 4řaminko, auto už bylo lehce doškrabane na místech kde nebylo atd a to se udalo samo za dobu co už měl za auto peníze.
Jdeme dále.
Borec že teda na to uděla papíry, přepis všechno! myslim za 20tkč a platba předem samo + zaplatit auto, tak jsem mu vše poplatil co chtěl a on že to do tydne bude.
Od te doby asi měsíc byly samééé výmluvy o tom jak někde to a jinde tam to, až jsem si pro auto musel nakonec po 1,5měsíci dojet a sam si na něj udělat papíry a komplet vše opět za svoje vlastní náklady!
S tím že kvůli táhnutí jsem vyměnil komplet podvozek, nakonec to byla ohlá těhlice, a po jeji výměně už bylo vše OK!

je to dlouho více detailů už si nepomatuji, jenom to jméno mi na něho obnovilo vzpomínku.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od MattyX Moderátor »

magic píše:
MattyX píše:
fredy píše:a jé :D a jakpak se jmenuje majitel???

milan peta ;)

tady tenhle borec je největší zmrd co znam, vživotě bych od něj nekoupil ani vodu do ostřikovačů!

ty mozna ne :) vsak stejne uz auta nedela :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
2bauer

#44 Příspěvek od 2bauer »

Chci se zeptat neznáte někdo servis Širůček na Fryčajově ulici v Brně Obřanech? Nenechal jste si tam někdo spravovat auto? Zdravím a děkuji za zprávu
2bauer

#45 Příspěvek od 2bauer »

Chci se zeptat neznáte někdo servis Širůček na Fryčajově ulici v Brně Obřanech? Nenechal jste si tam někdo spravovat auto? Zdravím a děkuji za zprávu
Beefeater-64

#46 Příspěvek od Beefeater-64 »

Nej servis sice ne v Brne ale v okoli Brna http://www.odetun.cz/
Mike83

#47 Příspěvek od Mike83 »

rockheart píše:Pak ještě můžete zkusit mladýho klubáka pod přezdívkou Horys zde na fóru, mladej fanda, sám má E39, na Ukrajinské v Euroauto motor. Sami můžete si udělat obraz. Jsou tam slušný, lidský jednání, domluvy platí, dobrá organizace práce, veskrze spokojenost.

Taktez musim potvrdit velmi dobre zkusenosti s Euromobilem nebo Euroauto nebo jak se to jmenuje - proste na te Ukrajinske, vzdycky jsem se domluvil, a s odvedenou praci nebyl nikdy problem.
pepino5xx

#48 Příspěvek od pepino5xx »

Horys = :palec:
Holly Moderátor
Moderátor

#49 Příspěvek od Holly Moderátor »

Horys Rulezz :twisted: Naprosto exkluzivní služby :wink: Opět jsem u něj byl a zase mi vrátil úplně jiný auto :palec:
fanda1

#50 Příspěvek od fanda1 »

Já jsem max spokojenej s RENOCAREM ale zatím máme na autě najeto 16tis km a je ještě v záruce :D ale v servise jsem už byl ale bylo to naši vinou.
rumlor
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od rumlor »

Tak jsem své nemocné auto též svěřil do rukou Horyse a jsem velice nadšen. Jak psal Holly, vrátil mi úplně jiné auto :) Výměna prakticky celého podvozku bez tlumičů ale s brzdama, plus dalších x věcí během jednoho dne a za luxusní cenu. Super jednání a přístup. Již nemám důvod jezdit jinam :)
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Leveler »

Horys tam pracuje a nebo mu to ají patří? :wink:
pepino5xx

#53 Příspěvek od pepino5xx »

Je zaměstnanec, ale nejlépe mu nejdřív zavolat a domluvit a potom přijet.
DAVe_1

#54 Příspěvek od DAVe_1 »

Leveler píše:Horys tam pracuje a nebo mu to ají patří? :wink:

nejaky kontakt, nebo kde je ten servis? diky
rumlor
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od rumlor »

pepino5xx

#56 Příspěvek od pepino5xx »

Opět dokonalá rychlá práce, Horys je nej :!:
Pho3nix

#57 Příspěvek od Pho3nix »

Tak jsem na doporuceni vyzkousel Horyse a musim rict ze uplna bomba...Dnes jsem si odvezl uplne jiny auto:) Kam se na neho hrabou frajirci z Renocaru :mad:
rumlor
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od rumlor »

Hehe s takovou Horys za chvilí bude muset v práci i nocovat :)
pepino5xx

#59 Příspěvek od pepino5xx »

To jo, kdykoliv mu zavolám a něco potřebuju, tak aktuální týden plno, vždy až příští týden :-D
yan79

#60 Příspěvek od yan79 »

Horys je jednička, báwo je v bezvadném stavu. Moc se ženou děkujeme!

Honza 330d
Odpovědět