Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jiří Savka - www.bmwtuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
bmw4ever píše:3./ To že na autě se náhle objevil jiný výfuk je pravda. Odůvodněním je to že...
Tohle dle mého žádné odůvodnění není... Když dávám auto do servisu tak veškerá zodpovědnost za něj spadá na servis. To že auto pak stojí někde na ulici a někdo ho ukradne nebo se z něj něco ztratí je vina servisu nikoli majitele. Zmínka o nějakých tmavších spoluobčanech je v této situaci absolutně irelevantní! Když vědí, že se v dané lokalitě krade mají si zajistit bezpečné stání. To že ukradenou věc nahradil snad beru jako samozřejmost, nebo to si jako dám auto do servisu a vrátí mi ho polorozkradené??

Danou situaci neznám, ale reaguji v globále na tento tvůj nesmyslný bod obhajoby...
- Risa525
bmw4ever píše:Tak u jiřího Savky jsem dneska byl a jen lehce nadhodil toto téma.
1./ To že tam něco trvá déle je pravda ale většina lidí je na toto upozorňována a kvalitě práce to taky odpovídá, a i já sám tam raději nechám auto stát déle ale vím že to stojí za to.
2./To že nebere telefony je docela normální věc protože když by měl brát každý telefon co mu zazvoní tak neudělá žádnou práci a nevydělá si ani na jedno pivko.
3./ To že na autě se náhle objevil jiný výfuk je pravda. Odůvodněním je to že lokalita kde se dílna nachází s kombinací aut zákazníků na ulici je přímo určená pro naše tmavší spoluobčany a jejich zahraniční popřípadě sjeté kolegy. Kteří tento originál výfuk také odcizili. To že tam Jiří Savka dal výfuk sic jiný ale funkční bylo jen z jeho dobré vůle, taky se na to mohl vysrat a říci vyřeš si to s pojišťovnou.
4./Problém s tekoucím vanosem, co jsem se dozvěděl tak si někdo stěžoval že vanos byl hnutý o jeden centimetr (1cm)
Docela by mě zajímalo jak by ten motor vypadal po nastartování natož po 4000km.
5./než tady začneš pomlouvat někoho koho jsi ani neviděl, tak trošku popřemýšlej. nic ve zlém ale je to tak.
6./ Jirka povídal něco že jeden se staral o opravy a druhý byl majitel tak si vyrovnejte tyto majetkové vztahy mezi sebou.
7./ nevím vše ale Jirka říkal že se sem dnes nebo zítra ke všemu vyjádří a třeba mě i v něčem opraví
pokud bych věděl že auto v servisu nebude chráněné-hlídané tak bych ho tam ani nedával...sou servisy a servisy ale pokud bych nebyl nijak upozorněn a potom sem mi stalo něco podobného-viz výfuk...nedotažený šrouby atd....tak bych se bránil s počátku domluvou(viz. reklamace provedené práce do 6měs.) a pokud by to nepomohlo tak klidně soudem...SRY ale pokud někdo rozkradl v servisu auto zákazníka tak zodpovědnost nese servis....myslim že by čuměl na cenu origo laufu M3
jo a plky o tom že nebere mobil jinak by neměl na pivo tak to si nech....pokud si chci udržet spokojené zákazníky tak se snažim ochotně komunikovat a držet se časového harmonogramu...jelikož a protože pak dostanu za práci peníze a spokojený zákazník se vrátí zpět a zaplatí znovu
Minimálně zavolám po práci a omluvím se že přes den nebyl čas...trošku zapomínáš na to kdo je zákazník a kdo musí skákat aby dostal odměnu

chápu tvoje rozhořčení cabale....ja bych se na místě asi posral několikrát najednou a okamžitě začal nasraně jednat!!
vypadá to na klasickej servis co je v pí.. a snaží se vydělat kde to jen jde!!

- Risa525
je mi jedno jestli to je jirka sirka nebo petr metr a už vůbec mi je volný jestli mu volá zákazník či nějaká panička nebo synáček, je mi to dost celkem volný.....pokud by si věděl jak chodí byznys neplkal bys takové nesmysle!!!
je tady vidět jedna věc a to ta, že pana majitele znáš z hospody nebo z kafe od vedle ale zjevně nevíš co se mu odehrává za branou tzv. SERVISU!!!ten kdo by si měl stoupnout na dílnu seš ty, aby jsi zjistil že kreješ šmejda a věř mi že bys tam nemusel být dlouho
v tomhle případě stojím za cabalem, protože to znám z vlastní zkušenosti a ty mi to nijak nevymluvíš i kdyby byl pan jirka sirka tvuj bůchvíco!!!TAKHLE TU MŮŽEM PLKAT DO NEKONEČNA!!!

v tomhle případě stojím za cabalem, protože to znám z vlastní zkušenosti a ty mi to nijak nevymluvíš i kdyby byl pan jirka sirka tvuj bůchvíco!!!TAKHLE TU MŮŽEM PLKAT DO NEKONEČNA!!!

- Risa525
bmw4ever píše:Váím jak chodí byznys ale zase vím že Jirku znám a vím jak to u něj chodí, kdo nevěří ať si vyzkouší. je to férovej člověk a myslím že hodně lidí to může jen potvrdit. Kdo ho nezná tomu se remcá. Dát to nebudu rozvádět co a jak......
na každýho jednou dojde a pokud je to tak jak to vypadá tak na jirku dojde určitě také

Dobrý večer,
já to tady jenom tak občas pročítám a proto jsem ani nebyl zaregistrovaný, ale názory některých lidí mě až zarážejí. Možná má někdo špatnou zkušenost a samozřejmě má právo se podělit s ostatními o cenné zkušenosti. Ono je to tak, že pokaždé se všechno nepovede tak jak by jsme chtěli a pak je třeba to řešit........... Nemyslím si, že by se s panem Savkou nedalo domluvit a nějak situaci vyřešit. Myslím si, že pokud se někdo zabývá BMW tak dlouho jako Jirka Savka, asi by byl blázen aby si dělal úmyslně reklamu tohoto typu a pak se díval na to, jak pan Riša TDS píše, že je někdo šmejd apod..........
Myslím, že nemá asi smysl aby pan Savka reagoval a nějak se obhajoval, protože to stejně nefunguje a pravdu zná jen zákazník a opravce - ostatní komentáře jsou úplně bezpředmětné.
já to tady jenom tak občas pročítám a proto jsem ani nebyl zaregistrovaný, ale názory některých lidí mě až zarážejí. Možná má někdo špatnou zkušenost a samozřejmě má právo se podělit s ostatními o cenné zkušenosti. Ono je to tak, že pokaždé se všechno nepovede tak jak by jsme chtěli a pak je třeba to řešit........... Nemyslím si, že by se s panem Savkou nedalo domluvit a nějak situaci vyřešit. Myslím si, že pokud se někdo zabývá BMW tak dlouho jako Jirka Savka, asi by byl blázen aby si dělal úmyslně reklamu tohoto typu a pak se díval na to, jak pan Riša TDS píše, že je někdo šmejd apod..........
Myslím, že nemá asi smysl aby pan Savka reagoval a nějak se obhajoval, protože to stejně nefunguje a pravdu zná jen zákazník a opravce - ostatní komentáře jsou úplně bezpředmětné.
E39M5 píše:Dobrý večer,
šmejda beru zpět a omlouvám se za to ale pokud se mu vrátí polorozebrané auto ze servisu tak to asi o něčem svědčí!!!je to jeho věc jestli má špatně zajištěnej pozemek...pokud si chci udržet renomé tak dělám vše pro spokojenost zákazníka což v tomhle případě postrádám!!a o následnem stavu auta ani nemluvě...já bych to řešil plnou nahradou škody min. u toho M3 laufu...pan Savka by asi koukal na jeho cenu a třeba už by se mu nic podobného nestalo jelikož by si pozemek třeba zajistil!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
bmw4ever píše:Tak u jiřího Savky jsem dneska byl a jen lehce nadhodil toto téma...
3./ To že na autě se náhle objevil jiný výfuk je pravda. Odůvodněním je to že lokalita kde se dílna nachází s kombinací aut zákazníků na ulici je přímo určená pro naše tmavší spoluobčany a jejich zahraniční popřípadě sjeté kolegy. Kteří tento originál výfuk také odcizili. To že tam Jiří Savka dal výfuk sic jiný ale funkční bylo jen z jeho dobré vůle, taky se na to mohl vysrat a říci vyřeš si to s pojišťovnou.
- to jsi určitě nemyslel vážně, mně bylo do telefonu řečeno, že to mohl řešit s policií jako odcizení a bylo by to v šetření další 3 měsíce...víc podle mě netřeba komentovat, vypovídá za vše.
bmw4ever píše:4./Problém s tekoucím vanosem, co jsem se dozvěděl tak si někdo stěžoval že vanos byl hnutý o jeden centimetr (1cm)
Docela by mě zajímalo jak by ten motor vypadal po nastartování natož po 4000km.
- problém s tekoucím Vanosem = zapomněli tam dát těsnění!
- opravoval jsem to po xyz km, tzn. Praha - Vsetín velmi šetrnou jízdou do servisu, původně jsem volal panu Hajrovi, ale tem měl zasekaný celý prázdniny.
bmw4ever píše:5./než tady začneš pomlouvat někoho koho jsi ani neviděl, tak trošku popřemýšlej. nic ve zlém ale je to tak.
- to není pomluva, to je realita, to je zkušenost
bmw4ever píše:6./ Jirka povídal něco že jeden se staral o opravy a druhý byl majitel tak si vyrovnejte tyto majetkové vztahy mezi sebou.
- žádné majetkové vztahy nemáme, jsme přátelé.
taky neco ode mne-osobne se z novym majitelem m3 neznam,opravu si objednal a platil pavel,priradil jsem ji mezi jiz objednane(plno cca 1rok)na primluvu speedyho,byla velmi slozita a trvala dlouho,detaily nebudu resit je to mezi nama 4ma a nechci delat jinym zle///k bodum 1-vyfuk byl odcizen,na sve naklady jsem zakoupil jiny,ktery si sam novy majitel objednal,zadni dil nechal speedy-diky za pomoc v nouzi,jinak za vuz mimo areal dilny nezodpovidam a je na to kazdy upozornen,muze si ho zajistit sam dle sveho uvazeni./ 2-vanos ma tesnici O krouzky,byli nove,po oprave jsem nemohl auto odzkouset,je zde moznost poskozeni,ale tezko by zmizeli,po telefonu i novy majitel povidal ze je o 1 cm presazen vanos-pekna blbost,/ 3- vlnovec min majeto 5x okolo zeme,byl puvodni,funkcni kdy praskne nevedi ani vedci,/ 4-spojka ,takove napadani nebudu ani komentovat,povedet mi toto osobne tak...../ 5 motor se bezne hybe na silenblokach i pri jeho vaze / 6 a 7 strzene srouby,o tom nic nevim a vyfuk jsem memel sanci po projeti zkontrolovat,zde drzel,tesnil a nemlatil o kasli//// nevim co je to za zvyk nekoho resit kdyz ho neznate-viz ,,osobni zkusenost,,(cabal-asi p. podoba),risa 525tds ropak-pan chytry)vzdyt tu verejne lzete,bmw opravuji prez 20 let,mam mnoho zkusenosti se zakaznikama,verim ze vetsina spokojenych nebo se tak alespon tvari,dekuji zde za podporu me osoby,v dilne jsme 2,tel. beru malo,v pripade oprav motoru a automatu vubec,bezne mam i 200 neprijatych denne,nemam servis ale dilnu,opravuju a upravuju bmw a land rovery,delan vozy i pro zavody a maji i velmi slusne vysledky,nemam rad dnesni praxi setrit na opravach hlavne nakupem nekvalitnich nahr.dilu a nakupem vozu, ktery pak majitel neni schopny udrzovat hlavne z financnich duvodu,casto pak hazi sve problemy na druhe a nestiti se pomluv,polopravd a lzi 

jirina píše:taky neco ode mne-osobne se z novym majitelem m3 neznam,opravu si objednal a platil pavel,priradil jsem ji mezi jiz objednane(plno cca 1rok)na primluvu speedyho,byla velmi slozita a trvala dlouho,detaily nebudu resit je to mezi nama 4ma a nechci delat jinym zle///k bodum 1-vyfuk byl odcizen,na sve naklady jsem zakoupil jiny,ktery si sam novy majitel objednal,zadni dil nechal speedy-diky za pomoc v nouzi,jinak za vuz mimo areal dilny nezodpovidam a je na to kazdy upozornen,muze si ho zajistit sam dle sveho uvazeni./ 2-vanos ma tesnici O krouzky,byli nove,po oprave jsem nemohl auto odzkouset,je zde moznost poskozeni,ale tezko by zmizeli,po telefonu i novy majitel povidal ze je o 1 cm presazen vanos-pekna blbost,/ 3- vlnovec min majeto 5x okolo zeme,byl puvodni,funkcni kdy praskne nevedi ani vedci,/ 4-spojka ,takove napadani nebudu ani komentovat,povedet mi toto osobne tak...../ 5 motor se bezne hybe na silenblokach i pri jeho vaze / 6 a 7 strzene srouby,o tom nic nevim a vyfuk jsem memel sanci po projeti zkontrolovat,zde drzel,tesnil a nemlatil o kasli//// nevim co je to za zvyk nekoho resit kdyz ho neznate-viz ,,osobni zkusenost,,(cabal-asi p. podoba),risa 525tds ropak-pan chytry)vzdyt tu verejne lzete,bmw opravuji prez 20 let,mam mnoho zkusenosti se zakaznikama,verim ze vetsina spokojenych nebo se tak alespon tvari,dekuji zde za podporu me osoby,v dilne jsme 2,tel. beru malo,v pripade oprav motoru a automatu vubec,bezne mam i 200 neprijatych denne,nemam servis ale dilnu,opravuju a upravuju bmw a land rovery,delan vozy i pro zavody a maji i velmi slusne vysledky,nemam rad dnesni praxi setrit na opravach hlavne nakupem nekvalitnich nahr.dilu a nakupem vozu, ktery pak majitel neni schopny udrzovat hlavne z financnich duvodu,casto pak hazi sve problemy na druhe a nestiti se pomluv,polopravd a lzi
kdo nebude stát za jirkou z těch lidí co u něho kdykoli byli tak je blázen,po celou dobu co tam toto auto bylo tak jsem tam byl několikrát týdně a vše co se tak stalo tak se tak stalo,navíc výfuk nebyl odcizen z auta ale vymontovaný a cikáni v klecanech se nebojí ničeho,arogance nového majitele nebere konce,natož schopnost původního majitele namluvit novému majiteli jak auto bylo před opravou skvělé. Každý věděl,že auto cenu za kterou to pan čabajka koupil nemá a spojka když se vyndala na 10tis rozhodně nevypadala,každopádně,kdyby ji někdo vytrestal,tak ji ubere 50tis životnosti na jedné křižovatce. A kdo o tom něco ví je akorát speedy a pavel. Cabal neví nic o tom jak to doopravdy bylo,ten to akorát koupil.
Já jen napíšu, že výfuku je škoda, je mi líto, že ho cigoši čorli. Na opravu se dost spěchalo, Jirka měl na to málo času, tak tam to auto stálo dost dlouho, to je fakt. nicméně mohu říct, že když Jirku v dílně chytím a má chvilku čas, tak soustu věcí vysvětlí a pomůže. Jeho ochota je velká, skoro až velkorysá. To že se tohle auto bohužel nepodařilo opravit je bohužel smůla, ne vždy se zcela zadaří.
-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Já jen napíšu, že výfuku je škoda, je mi líto, že ho cigoši čorli. Na opravu se dost spěchalo, Jirka měl na to málo času, tak tam to auto stálo dost dlouho, to je fakt. nicméně mohu říct, že když Jirku v dílně chytím a má chvilku čas, tak soustu věcí vysvětlí a pomůže. Jeho ochota je velká, skoro až velkorysá. To že se tohle auto bohužel nepodařilo opravit je bohužel smůla, ne vždy se zcela zadaří.

Tak se ke mě donesly všechny ty žvásty o p.Savkovi.Je to jeden z důvodů
mé registrace zde.Kromě toho,že vlastním několik BMW,které mi Jirka opravuje,jsem také jeho skorosoused.Jsem u něj velice často a vím přesně,jak to s tímto autem bylo,včetně toho výfuku.To.že původní majitel vozu vystupoval přinejmenším nekorektně,mě přivádí na myšlenku,že jste vážený pane pouze kavka co nalítla.Nemohu posoudit Vaše ,,osobní zkušenosti",jsem na dílně dost čato a Vás jsem tam s tímto vozem/i bez něj/ NIKDY neviděl.A to jsem byl shodou okolností u předání vozu ze servisu.A teď směle do mě!!
PS-To že p.Savka nebere telefony,je logické-zkuste si dát obě ruce do motoru,něco na něm dělejte a sočasně vyřizujte dvacet telefonů do hodiny.
mé registrace zde.Kromě toho,že vlastním několik BMW,které mi Jirka opravuje,jsem také jeho skorosoused.Jsem u něj velice často a vím přesně,jak to s tímto autem bylo,včetně toho výfuku.To.že původní majitel vozu vystupoval přinejmenším nekorektně,mě přivádí na myšlenku,že jste vážený pane pouze kavka co nalítla.Nemohu posoudit Vaše ,,osobní zkušenosti",jsem na dílně dost čato a Vás jsem tam s tímto vozem/i bez něj/ NIKDY neviděl.A to jsem byl shodou okolností u předání vozu ze servisu.A teď směle do mě!!
PS-To že p.Savka nebere telefony,je logické-zkuste si dát obě ruce do motoru,něco na něm dělejte a sočasně vyřizujte dvacet telefonů do hodiny.
Hends-frý vyšlo z módy, nebo co? Na sekretářku taky nejni? To se pak ale nemůže divit, že se najde někdo, kdo to považuje za neseriózní jednání. Nehledě na ukradený díly. I kdyby byl Jirka mistrsvětaamoletavole, tak říct mi "jasný, auto tady zatím nechej, až tu něco dodělám, tak se do něj pustím, akorát ti ho tady možná rozkradou", tak na tom taky shledám cosi špatného. Nechci se nikoho zastávat ani nikoho odsuzovat, konkrétní případ neznám, ale nejste zaslepeni láskou k bmwtuningu až moc?
Fildik píše:Hends-frý vyšlo z módy, nebo co? Na sekretářku taky nejni? To se pak ale nemůže divit, že se najde někdo, kdo to považuje za neseriózní jednání. Nehledě na ukradený díly. I kdyby byl Jirka mistrsvětaamoletavole, tak říct mi "jasný, auto tady zatím nechej, až tu něco dodělám, tak se do něj pustím, akorát ti ho tady možná rozkradou", tak na tom taky shledám cosi špatného. Nechci se nikoho zastávat ani nikoho odsuzovat, konkrétní případ neznám, ale nejste zaslepeni láskou k bmwtuningu až moc?
Nevíš nic,tak se raději nevyjadřuj...