Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ma niekto skusenosti s repasom automatu v JP Transmissions?

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
ownstyle

#1 Příspěvek od ownstyle »

Ahojte,

potreboval by som repas automatu na E39 530d a uvazujem o tejto ostravskej firme.

dakujem, Miso
ownstyle

#2 Příspěvek od ownstyle »

ownstyle píše:Ahojte,

potreboval by som repas automatu na E39 530d a uvazujem o tejto ostravskej firme.

dakujem, Miso

ich web: http://www.jptransmissions.cz/
ownstyle

#3 Příspěvek od ownstyle »

Tak co pani, nikto nic?
Tak mi aspon nieco odporucte. Viem ze je tu toho na fore kopu ale chcel by som nejaku firmu kde niekto konkretne bol a ma dobre skusenosti...aby sa mi nestalo ze vysolim krvave peniaze a za 5000km to zas nepojde ako som sa uz tu na fore docital.

Dakujem.
jurasis

#4 Příspěvek od jurasis »

Co jsem zaregistroval, tak osobních zkušeností je na fóru popsaných dost...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
ownstyle

#5 Příspěvek od ownstyle »

Po dlhsom patrani som narazil na dobre ohlasy na spominanu firmu na forach inych znaciek, takze som vcera zaniesol prevodovku panovi Simickovi z JP Transmissions Ostrava. Vyzera na starsieho pedantneho pana ktory sa o problematike dost rozrozpraval, vyzera skuseny. Mal som prijemny pocit. Po repase Vas budem informovat (ratam 2 tyzdne).
ownstyle

#6 Příspěvek od ownstyle »

Takze moje skusenosti po repase:
Vo stvrtok som obdrzal telefonat od pana Simicka (termin bol dodrzany) ze mam prevodovku hovotu a mozem si ju prist vziat do Ostravy. Obrdzal som prevodovku, na prvy pohlad bolo vidiet ze boli vykonane opravy, hydromenic a taktiez predna cast tela prevodovky v ktorom je osadene cerpadlo vyzerali ako nove.
Obdrzal som olej a taktiez vsetky poskodene vymenene casti z vnutra.

rozsah oprav:
- hydromenic - poslany z Ostravy do Holandska na repas (vraj robia kvalitne)
- cerpadlo - neda sa menit kedze je v tele prevodovky, len repasnut, taktiez niekam poslane, tusim do Vitkovic na repas - pan Simicek mi to vysvetloval co konretne s tym robia ale presne si to nepamatam (zaliatie horucim kovom, nasledne strojne opracovanie a osadenie novych casti? - tak nejak, proste ako nove)
- 5 + 5 ks lamiel + piest direct clutch
- 4 + 4 ks lamiel + piest forward clutch
- sada gum
- sada kruzkov
- 9L ojel
- praca
- mozno som nieco zabudol :D

suma za opravu 43000 czk - cize podla kurzu zhruba 1720e (+ dva krat cesta + nahodenie zhodenie prevodovky u mechanika, dokopy 1900e)

Po nahodeni prevodovky uplna spokojnost, radi ako po masle, bez akehokolvej trhania, je to nadhera, uzivam si to.
Ako mi bolo odporucene este sa chystam do BMW dat zmazat adaptivne nastavenia aby si nakonfigurovala nove.
Takze skusenost zatial velmi dobra, budem informovat po case a viac odbehnutych kilometroch.
Pan Simicek dava zaruku pol roka a ak by boli nejake nasledne poruchy neskor tak uz vraj berie cloveka ako svojho zakaznika a mozne problemy sa riesia len platbou za material. Comu aj verim pretoze posobil velmi seriozne. prikladam aj foto.
Takze zaver - zatial velka spokojnost.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ownstyle

#7 Příspěvek od ownstyle »

kedze su teraz problemy odstranene mozno bude auticko coskoro na predaj..rozmyslam o 540i :D
ownstyle

#8 Příspěvek od ownstyle »

Dnes sa ma jeden klubak pytal spravou ako je na tom prevodovka po case. Takze davam update vsetkym, auto nakoniec este stale mam, od opravy je rok a pol a jazdi bez problemov.
Odpovědět