Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Náhradní díly BMW od člena Addict
-
- Kontaktovat uživatele:
Též tady přispěju troškou do mlýna - ještě budu nějakou tu chvíli lapat po dechu díky tomu jak mě možnosti a nabídka tohoto člověka odzbrojila. Skvělé, příjemné, maximálně vstřícné, maximálně obětavé jednání, neuvěřitelné ceny a široká škála výrobců z něho dělá pro mě v současné době JEDINÉHO dodavatele jakýchkoli dílů které lze v druhovýrobě pořídit. Filipe, přeji hodně sil ať odoláš náporu těch co si to budou také chtít ověřit. Jen ať je takových lidí více! Díky.
I kdyz asi brzo,ale nejspis se budu uz opakovat,vsem v tomto topicku,ale i lidem z emailu a ze zdejsiho okoli,moc DEKUJI at uz za podporu nebo jen za dobry pocit a vasi spokojenost,ze jsem mohl nejak pomoct.
Jenom znovu poprosim,at uz se bude jednat o cokoliv,piste mi nejlepe orig. cisla dilu,ktere poptavate + poslednich 7 pozic VINu + prezdivku tady na klubu a to nejlepe na email bmw.objednavky@seznam.cz .
Diky kluci.
P.S.:jeste jsem zapomnel,kvuli velke poptavce jsem opet zacal delat brzdy od vyrobce Zimmerman.
Jenom znovu poprosim,at uz se bude jednat o cokoliv,piste mi nejlepe orig. cisla dilu,ktere poptavate + poslednich 7 pozic VINu + prezdivku tady na klubu a to nejlepe na email bmw.objednavky@seznam.cz .
Diky kluci.
P.S.:jeste jsem zapomnel,kvuli velke poptavce jsem opet zacal delat brzdy od vyrobce Zimmerman.
Tak se musím připojit mezi ostatní spokojené zákazníky. Rychlost, cena, komunikace, vše naprosto perfektní. Takové služby se dneska jen tak nevidí, spolupráce s Filipem je přímo radost. Kdo váháte, tak neváhejte a objednávejte, jsem si na 100% jistý, že budete maximálně spokojený stejně jako já. Ještě jednou díky Filipe za skvělý přístup. 

Danieli,Miro,Tomasi i ja vam kluci moc dekuji za pomoc,moc me to tesi,supr spoluprace.
Posledni tyden mi hapruje email a nektere poptavky-objednavky mi padaly do spamu,ktere jsem parkrat smazal aniz bych si je procital,takze pokud jsem posledni dobou nekomu neodpovedel,napiste mi prosim jeste jednou.
Jinak jeste zminim jednu moznost,ted jsem resil dily pro soukromy klub vlastnici par BMW s tim,ze se objednavalo nekolik stejnych dilu po 10 kusech a dodavatel mi primo vyclenil na tyto dily v tomto mnozstvi jeste vetsi slevu nez mam klasicky,takze pokud by vas bylo vic,je lepsi spojit objednavku(jestlize se jedna o stejne dily a vyrobce),protoze to jeste nejakou korunu dolu udela.
Vsem jeste jednou diky a diky za pochopeni.

Posledni tyden mi hapruje email a nektere poptavky-objednavky mi padaly do spamu,ktere jsem parkrat smazal aniz bych si je procital,takze pokud jsem posledni dobou nekomu neodpovedel,napiste mi prosim jeste jednou.
Jinak jeste zminim jednu moznost,ted jsem resil dily pro soukromy klub vlastnici par BMW s tim,ze se objednavalo nekolik stejnych dilu po 10 kusech a dodavatel mi primo vyclenil na tyto dily v tomto mnozstvi jeste vetsi slevu nez mam klasicky,takze pokud by vas bylo vic,je lepsi spojit objednavku(jestlize se jedna o stejne dily a vyrobce),protoze to jeste nejakou korunu dolu udela.
Vsem jeste jednou diky a diky za pochopeni.
-
Pridavam se mezi spokojene zakazniky!
Lepsi jednani, rychlost, ceny apod. si ani nedovedu predstavit!
Skvele jsme se domluvili, Filip dily rychle (ramena na E46) poslal, cena asi polovicni...co vic si prat?
Take nevahal dopodrobna poradit s urcityma problemama ohledne auta, co jsem mel a to jsem jeste ani nebyl zaregistrovan na klubu! Zkratka se vsim 100% spokojenost...
Rohodne doporucuji!
Lepsi jednani, rychlost, ceny apod. si ani nedovedu predstavit!
Skvele jsme se domluvili, Filip dily rychle (ramena na E46) poslal, cena asi polovicni...co vic si prat?

Take nevahal dopodrobna poradit s urcityma problemama ohledne auta, co jsem mel a to jsem jeste ani nebyl zaregistrovan na klubu! Zkratka se vsim 100% spokojenost...
Rohodne doporucuji!
-
-
- Kontaktovat uživatele: