Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jak nakoupit na ELIT? :(

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Chick

#1 Příspěvek od Chick »

Zdravim.. prispevek jsem dal asi jinam nez mel byt.. takze byl zrejme smazan.. na elitu jsem si nahazel do kosiku dily co jsem si chtel objednat.. a ono jeje.. objednat neslo.. pry se mam prihlasit.. tak jsem to zkousel.. jenze.. nikde jsem nenasel registrovat se.. jedine na foru a tam mi to napsalo ze neni mozne se jiz registrovat.. nemate s tim nejaky zkusenosti? Diky..:)
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xdentist »

vidim ze mas v popisu bydliste Praha 5 tak budes mit mnohem jednodussi zajet si tam osobne a mas to bez problemu :) Pokud se nemylim,registrace a moznost nakupu je pouze pro jejich registrovane obchodni partnery kteri se registruji u nich na pobocce a maji ICO. Ale stopro to nevim
libovka

#3 Příspěvek od libovka »

Přesně tak.
Chick

#4 Příspěvek od Chick »

tak s tim by az takovy problem nebyl.. mame doma mechoše i podnikatele.. takže lepší zajet na stodulky jo? a stim by teda problem byt nemel..? :) :)) díky
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xdentist »

rekl bych ze ano,ja tam obcas nakupuju a problem nebyl nikdy. Navic tam myslim je soucasne centralni sklad takze vetsina beznych veci je tam k mani ihned..
Odpovědět