Ahoj,
byl by tu někdo ochotný mi pomoci se dojít podívat na jednu 525d E60 R6 tuším 2007. Potřeboval bych posoudit stav, popřípadě pomoci lehce stlačit cenu.
Zájemce přivezu, odvezu. I na ceně se určitě dohodneme.
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pomoc s nákupem - Praha
SCBLUE: zkus se dohodnout s M3maniacem - dost lidí bylo spokojených. Sice jsou tam některé věci, které mně nevyhovují (viz mé příspěvky), ale v principu si myslím, že jeho primárním cílem zůstává najít slušné auto. Tudíž předpokládám, že by to měl být schopen ověřit. U něj je výhoda, že zná trh a ceny (včetně zahraničních).
Možná ale lepší možností je oslovit nějakou menší autodílnu, kterou znáš nebo má dobré ohlasy. Většinou je spolupráce otázka jejich času a tvých peněz. Na diagnostiku by měli být zařízeni více než dostatečně. Pročti si forum, diskuse o technických otázkách a napiš někomu třeba SZ s dotazem. Je jsem byl servisově poměrně spokojený v autopupik a ti by to, myslím, ke tvé spokojenosti zvládli. Nevýhoda servisu je oproti M3maniacovi menší znalost trhu a tudíž při jednání o cenách jejich vliv bude menší.
Rozhodně by ses od každého měl předem a poměrně detailně dozvědět, jakým způsobem bude stav prověřovat a za kolik. Někdo jen "obejde auto" a někdo přiveze kompletní diagnostiku.
Držím palce
Možná ale lepší možností je oslovit nějakou menší autodílnu, kterou znáš nebo má dobré ohlasy. Většinou je spolupráce otázka jejich času a tvých peněz. Na diagnostiku by měli být zařízeni více než dostatečně. Pročti si forum, diskuse o technických otázkách a napiš někomu třeba SZ s dotazem. Je jsem byl servisově poměrně spokojený v autopupik a ti by to, myslím, ke tvé spokojenosti zvládli. Nevýhoda servisu je oproti M3maniacovi menší znalost trhu a tudíž při jednání o cenách jejich vliv bude menší.
Rozhodně by ses od každého měl předem a poměrně detailně dozvědět, jakým způsobem bude stav prověřovat a za kolik. Někdo jen "obejde auto" a někdo přiveze kompletní diagnostiku.
Držím palce