Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Faltejsek

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ziky

#1 Příspěvek od Ziky »

Chtel bych napsat reference na pana Faltejska, je tady clenem a dokonce placenou inzerci. Kupoval jsem u nej par drobnosti, ledviny atp...

Bohuzel po poslani na dobirku jsem zjistil, ze nektere dily vykazuji vady, plasty popraskane atp.... samozrejme uz jsem se s nim nedomluvil na naprave. Z jeho strany absolutne zadny zajem. Penize dostal a tim ho to prestalo zajimat. Po 6ti mesicich me uz prestalo bavit mu volat a poslouchat, jak nema cas a ze mi zavola zpatky, ze ho to nezivi atd...

Takze ted je to ca 9 mesicu a porad nic. Tak si davejte na podobne
"vykuky" pozor. Nedelaji tomuto serveru dobre jmeno.

Ziky
honsska

#2 Příspěvek od honsska »

No vidiš ,je to paradox ale ja mam s karlem ty nejlepši zkušenosti(bavorákama žije) a je to super chlap a kamarad a vždy mi ochotně poradil a pomohl.Věřim že došlu jen k nějakým hloupým shodám okolnosti a situaci vyřešite.Tot jen moje zkušenost.
Mountainbiker

#3 Příspěvek od Mountainbiker »

:ja_nic:

Káďa??? já s ním mám taky jen dobré zkušenosti, vždycky jsem se domluvil a to i na ceně... :!:
Ziky

#4 Příspěvek od Ziky »

Mountainbiker píše::ja_nic:

Káďa??? já s ním mám taky jen dobré zkušenosti, vždycky jsem se domluvil a to i na ceně... :!:

tak jsem asi jeho cerna ovce.... pokud s nim budete mluvit, tak mu to klidne vyridte...ja uz mu volat nebudu!
kadous

#5 Příspěvek od kadous »

prosim te mi ty poskozene ledvinky posli na dobirku zpatky ok??a kdyz uz tak napis o jake poskozeni slo /na funkcnost nemelo zadny vliv/pro nove veci hold musis jinam a hlavne za jiny many VELICE SE TI OMLOUVAM to vis jsem uz starsi clovek a resit .. .. nemam zapotrebi hezky zbytek leta AHOJ karel :idea:
Odpovědět