Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Auto-Fren, Petr Chovanec
-
- Člen Klubu
-
Nesdílím Vaše recenze. Po zakoupení 4x tlumice Bilstein a následně i dorazů, prachovek, horního uložení, mi pan Chovanec nebyl schopen zajistit jejich montáž tak, jak to deklaruje na svých stránkách. Montáž si zajistím sám ale zkušenost to opravdu nebyla nijak příjemná. Vypínání mobilního telefonu a zasílání omluvných sms z internetu nepovažuji za seriózní přístup k zákazníkovi

kim píše:Nesdílím Vaše recenze. Po zakoupení 4x tlumice Bilstein a následně i dorazů, prachovek, horního uložení, mi pan Chovanec nebyl schopen zajistit jejich montáž tak, jak to deklaruje na svých stránkách. Montáž si zajistím sám ale zkušenost to opravdu nebyla nijak příjemná. Vypínání mobilního telefonu a zasílání omluvných sms z internetu nepovažuji za seriózní přístup k zákazníkovi![]()
![]()
Je sice fakt,že odpovídá na dotazy obratem a vždy přesně.Ovšem co mě zaráží jsou ceny

Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
netusi nekdo co je s p.Chovancem?
ma uz nejakou dobu hluchy telefon
mam s nim nevyrizenou objednavku i kdyz jsem pred 5 mesici poslal
hromadu penez
diky za info
hromadu penez
diky za info
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
LUBEC píše:netusi nekdo co je s p.Chovancem?
hromadu penez
diky za info
nechtel jsem tady otvirat nasi zalezitost ale clovek nevi nacem
je, sedivy vlasy rostou a doba je to uz dlouha a komunikace zadna
Bmw e39 528i touring
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Rendis píše:kim píše:Nesdílím Vaše recenze. Po zakoupení 4x tlumice Bilstein a následně i dorazů, prachovek, horního uložení, mi pan Chovanec nebyl schopen zajistit jejich montáž tak, jak to deklaruje na svých stránkách. Montáž si zajistím sám ale zkušenost to opravdu nebyla nijak příjemná. Vypínání mobilního telefonu a zasílání omluvných sms z internetu nepovažuji za seriózní přístup k zákazníkovi![]()
![]()
Je sice fakt,že odpovídá na dotazy obratem a vždy přesně.Ovšem co mě zaráží jsou cenyAsi jako každý chceme ušetřit nějakou tu korunu tak jsem oslovil další 2-3 prodejce Bilsteinu a pokaždé jsou dostal nižší cenu. Rozdíl mezi nejlevnějším a p.Chovance byl cca.6 tisíc (e34 525i-4x B8)
Neposlal by si mi kontakt na toho "nejlevnejsiho" prosim?
Tak budeš třeba Cetro jako já čekat cca 2-3 měsíce v roce 2008 na čerpadlo serva - které jsem zaplatil dopředu
(musí se prý firmě zaplatit celá částka předem), po té zjistíš že jsi vlastně poskytl bezúročnou půjčku (protože ho firma nedodá) a pojedeš si na své náklady do Frenštátu pod Radhoštěm pro své peníze nadvakrát (cca u mně 200km jen tak) a to nepočítám promrhaný čas... Jednalo se mylím o 6 nebo 7.000,-Kč..
Tenkrát p. Chovanec měl manželku v porodnici, neskutečné lítání, problémy - nestíhal.
Ještě jsem si připadal že jej otravuji, když chci své peníze co nejdřív zpět...
Servis ve Frenštátě, co měl s kolegou, kde jsem se jednou stavoval, jestli tam nebudou, mě místní vrátný objektu skoro vyprovodil, že tam už nejsou, nebudou a že dostali vystěhování z důvodu dlouhodobě nezaplacených nájmů...
Tak jsem koupil starší servočerpadlo za 2.000,- a funguje dodnes..

Tenkrát p. Chovanec měl manželku v porodnici, neskutečné lítání, problémy - nestíhal.
Ještě jsem si připadal že jej otravuji, když chci své peníze co nejdřív zpět...
Servis ve Frenštátě, co měl s kolegou, kde jsem se jednou stavoval, jestli tam nebudou, mě místní vrátný objektu skoro vyprovodil, že tam už nejsou, nebudou a že dostali vystěhování z důvodu dlouhodobě nezaplacených nájmů...
Tak jsem koupil starší servočerpadlo za 2.000,- a funguje dodnes..
To mě hezky strašíš. Vím, jak složitý je tahat z lidí peníze. Ale nerad bych to hnal k žalobě, nicméně nebylo by to poprvé..a dozajista ani naposled.
V evidenci úpadců zatím pan Chovanec vedený není, ale zrušené stránky a věčně vypnutý telefon mi na klidu nepřidávají.
Prosím věřitele pana Chovance, aby se mi do SZ přihlásili. Díky
V evidenci úpadců zatím pan Chovanec vedený není, ale zrušené stránky a věčně vypnutý telefon mi na klidu nepřidávají.
Prosím věřitele pana Chovance, aby se mi do SZ přihlásili. Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Osobně mám hodně špatnou zkušenost s panem Chovancem. Nechtěl jsem to tady vytahovat , ale už je to skoro 2 roky, co jsem od jednoho zdejšího člena odkoupil hlavní výhru z Mordu - tlumiče Bilstein na celé auto. Po úspěšném zkontaktování a domluvě na jaké auto by to bylo se mě pan Chovanec odmlčel a vůbec nekomunikoval...když jsem ho loni v létě doslova "dohnal" na Skype zdělil mě, že výhra neplatí, že nic nedostanu a že je mu to líto....
Takže to je moje hodně negativní zkušenost s ním !!!!
Takže to je moje hodně negativní zkušenost s ním !!!!