No, jak se říká: práce kvapná, málo platná - tak ty "expresní opravy" na mě moc dobrý dojem nedělá
Jinak reklamní letáček mi dali za stěrač u Globusu - v první chvíli jsem se trochu orosil, že mi auto někdo něčím vojel, tak mi tam dal lísteček, abych věděl na koho se obrátit
Nějaká konkrétní zkušenost?
Tady na fóru jsou to jen štěky typu, že jsou skvělí... Jejich stránka je plná keců... Zajímá mě právě ta možnost opravit drobnou korozi bez rozsáhlého lakování
Me se tohle nejak moc nezda.... Rekl bych ze to zadna velka hitparada nebude.... Navic oprava te rzi, to je normalni obrouseni co jde, natreni srackou na rez a zapraveni + rozstrik v tom miste... tj bezna vec...
A co se tyka toho casu.... Tak to by me zajimalo co pouzivaji
Expres lakovna by mohlo jít dle mého názoru tak pouze o bodové opravy nebo menší poškození. I když při použití Rewa180 jdou i díly usušit rychle ale oni ho určitě nemají. A hlavně koukejte zda li používají kvalitní materiály, v dnešní době kvůli cenové válce vám na vaše auto nastříkají cokoli aby to bylo levné. Má to pak háček při předání je to dobré ale za čas lezou chyby propadá se to a i to zmatní třeba.
me se libi ty ukazky pred a po treba tady na prvni fotce jsou diry od kamenu, na druhe jsou taky, jen zakapane barvou Jinak co sem se dival na ceny, tak teda zadna hitparada.... 1500 za skrabanec na narazniku, to uz je lepsi za 2ku striknout cely
Ja tam byl s autem manzelky ... blatnik a naraznik odreny od garaze, cekal jsem 3,5 hodiny a vse bylo opraveno... jen kdyz jsem prijel domu (prselo) tak jsem videl na narazniku lemu zcvrklou barvu a kdyz jsem na to sahl byl jsem celej od barvy ... plus jsem zjistil docela viditelny nerozlesteny prechod na blatniku a nedokonale nastrikany lem blatniku ... byl tam videt plech (asi kdybych to nechal rezlo by to rychlosti blesku) .. jel jsem tam a oprava trvala 2,5 hodiny a odjel jsem zase domu .... ale zase ale ,, jsem zjistil ze hrana narazniku byla dotrena stetcem a ne nastrikana (docea humus) a dole na blatniku byla videt ostra hrana strikani (asi po slepeni ochrane nalepky) a spina ... tak jsem tam jel znova .... prechod vybrousil tak,, ze zacal byt viditelny ochrany nastrik podvozku a tak i toto misto prestrikaval (delal rostrik/zapraseni ) a pak opravil hranu narazniku ... zase 2,5 hodiny .... nepocitam benzin a cas ,,ale rychloopravna vypada jinak ,ja tam ztravil cca 10 hodin - jsem asi moc velky puntickar,, ale za tu cenu jsem myslel ,,ze odvadeji kvalitnejsi praci ( barva je take o odstin tmavsi) ..nektere mista na lemu ( kde byl porad videt plech (nevim proc to brousil i na neposkozenych mistech ) jsem zatrel sam doma .. tam kde byl videt po lesteni prechod .. tam jsem to nastrikal sprejem na podvozky,,aby to nebylo videt .... naposledy jsem tam jel ,,ze jsem zjistitl docela viditelny rostrik na narazniku, aby to vylestili,, nemeli cas a tak mi dali brusnou pastu at si to tam sam prelestim,, ale vysledek byl porad nedostatecnej (mozna jeste horsi),,ale rekl mi, ze jsem si to delal sam a ze jsem ztratil zaruku (i kdyz u nich podle jejich rad a jejich pastama a jejich hadrem) ... a ze jsem je otravoval dost a ze tam byli do noci atd... na to jsem mu odpovedel,, ze odvedli nekvalitni praci a ze si za to mohou sami - a ze ja mam spise trpelivost ......
Ted pojedu do normalni lakovny a necham si ten prechod dostrikat ... radim jedno .. kdybych to dal do normalni lakovny ... zabralo by jim to sice 8 hodin,,ale me to v lakovne express stalo cca 10 hodin a udelali by to urcite lepe ...... a stalo by me to stejne (ted s tim predelavanim urcite levneji a to nepocitam ten benzin a cas ) .....
hehe jak to ctu, tak evidentne kvalitni prace Me se tam hlavne ale nezdaji ty ceny... precejen dat 2k za zadelani mikromrdu, za to ja lakuju cely dil Co jste kdo za co platili?
Jedine v cem vidim neco dobreho, tak je rychlost, ale jak to tak ctu, ze cele 2dily strikali tyden a pak tyden opravovali v podobe zatreni stetcem tak nevim nevim... nebo to ze auta odjizdi s mokrym lakem precejen tenhle obor chce trochu vice casu...