Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Schopnej lakyrnik - Brno
že by ...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=76061
stačí kouknout a né hned zakládat nové téma.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bergos píše:že by ...
to vypada na pavlovo byvalé coupe , to zajda prave opravoval

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Tohle bych tady nerozpitvaval, mne to neopravoval nikdo a kdo s tim co delal predtim nez jsem to koupil, to neni muj business.
Teda, abych to upresnil: ja si sem neprisel stezovat nebo tak neco
Abych pravdu rekl, tak jsem ani nevedel, ze ten lak tam delal "zave" nebo vubec nekdo odsud, ikdyz, predchozi majitel mi to asi rikal, jenomze ja si takovy veci nepamatuju.
Mne veci kolem laku vzdycky delal jeden znamej, byl sikovnej, ale uz to nedela, takze to zkousim takhle, bohuzel, lakyrniku moc neznam.
Takze predem dekuji za pripadne tipy na nekoho, kdo by mne s tim mohl pomoct
Teda, abych to upresnil: ja si sem neprisel stezovat nebo tak neco

Mne veci kolem laku vzdycky delal jeden znamej, byl sikovnej, ale uz to nedela, takze to zkousim takhle, bohuzel, lakyrniku moc neznam.
Takze predem dekuji za pripadne tipy na nekoho, kdo by mne s tim mohl pomoct

je potreba udelat jen prestrik p.p.dveri a bylo by to v pohode!!! ja jsem prestrik nedelal pac jsem mel v planu celolak kdybych si ho nechaval.
a neprodaval ho na ten lak jsem te pri prodeji upozornoval jen aby to nevypadalo ze jsem tady neco zatajoval!!!
o te oprave jsem ti take rikal kdyz jsi ho kupoval ze bylo bourane, a take jsem te upozornil co vse je treba udelat.. to tady pisu jen pro poradek at si tady nahodou nekdo nemysli ze jsem neco zatajoval jinac pro tebe mam jeste dalsi fota a privezl jsem ti par dilu co jsem mel jeste na auto doma!! tak se klidne stav a dam ti je
a neprodaval ho na ten lak jsem te pri prodeji upozornoval jen aby to nevypadalo ze jsem tady neco zatajoval!!!
o te oprave jsem ti take rikal kdyz jsi ho kupoval ze bylo bourane, a take jsem te upozornil co vse je treba udelat.. to tady pisu jen pro poradek at si tady nahodou nekdo nemysli ze jsem neco zatajoval jinac pro tebe mam jeste dalsi fota a privezl jsem ti par dilu co jsem mel jeste na auto doma!! tak se klidne stav a dam ti je

Chlapi, ja chtel tip na nejakyho dobryho lakyrnika a ne si tu vykladat o svym aute, to povazuju za svoji soukromou zalezitost a rozhodne to nebudu resit nekde na internetu. Diky za pochopeni.
zizala:k tomu asi tolik: ja vedel co kupuju, nejsem ani nesvepravnej, ani slepej
Infa od tebe jsem mel taky dost, takze fakt nevim, proc tu tohle vlastne resime
Vidis to, na ty fotky a tak sem uplne zapomnel, mam toho ted hodne, behem dneska nebo zitra ti ohlede toho zavolam.
zizala:k tomu asi tolik: ja vedel co kupuju, nejsem ani nesvepravnej, ani slepej