Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renovace laků a čištění interiéru NEW www.lestimeauta.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam navstevu u Pavla taky za sebou a nemuzu jinak nez pochvalit, auto jako z fabriky
fotky horsi kvality
foceno mobilem
http://www.uloz.to/8593840/auto-po-lesteni-u-pavla-zip

http://www.uloz.to/8593840/auto-po-lesteni-u-pavla-zip
KEAN píše:Aaaa, jsem další spokojenej Pavlův zákazník, přesto že jsem k němu vyrazil 200km tam i zpátky, práce od něj je dokonalá.
viz nahoře u Pavla jsem byl před necelými třemi roky s bývalou E36 318iS (ten čas hrozně letí)
a chystám se "SNAD" tento měsíc znovu a s mým bráchou (e46 a e39), tak se těším na jeho práci...
-
Tak jsem dnes navstivil Pavla taktez a nize bych svou navstevu velice rad shrnul.
Chtel sem udelat rozlesteni laku a po precteni tohoto tematu sem se s Pavlem domluvil na konkretnim datu. Musim podotknout ze uz samotna domluva me prekvapila jelikoz Pavel zvednul telefon a bez problemu sme se domluvili s tim ze mu jeste zavolam den predem a potvrdim drivejsi domluvu.
Jak sme se domluvili tak se stalo a ja mu zavolal a potvrdil ze prijedu.
Na vylet z Brna sem vzal kamarada a vyrazil jsme.
Po prijezdu a predstaveni se zaparkovalo auto vytahli se zidle a zacalo se delat.
Mel jsem par nadstandartnich pozadavku a musim podotknout ze vsechny z nich Pavel vzal jako samozrejmost bez naznaku nejakeho problemu.
Behem cele doby sme se nenudili spise naopak cely cas bylo na co koukat co delat a s kym se bavit takze byla pohoda vcetne ranni kavy posezeni atak dale.
Zaverem bych rad zminil to nejdulezitejsi.
Musim podotknout ze jsme se s kamaradem shodli ze asi po prve jsme narazili na lidi kteri nam vysli maximalne vstric a delali vse proto abychom byli spokojeni a citili se suprove a opravdu nevim jak ostatni ale ja osobne uz po par minutach zjistil ze Pavel a jeho Tatinek jsou opravdu super lidi a bylo mi tam fajn.
Celkove se clovek citil moc dobre a pro me bylo i prekvapeni ze kdokoli se prisel podivat tak to byli fajn lidi.
Pavel nakonec svoje dilo dovedl takrka k dokonalosti a opravdu si vyhral a celkova doba byla nakonec pres 6hodin. Celkove Pavel ztravil nad mym autem vice casu a udelal i vic nez sem cekal a celkove jeho pristup k detailum byl perfektni.
Pristup Pavla k lidem a i k praci je v podstate ukazkovy a mne nezbyva nic jineho nez jej doporucit vzhledem k tomu ze to bylo opravdu vyjmecne.
Finance nejak vic komentovat nehodlam jelikoz na to co Pavel dela vcetne toho jaky ma pristup a vysledky tak je to zadarmo.
Timto bych moc rad Pavlovi podekoval za jeho vstricnost a pristup ktery k nam po celou dobu mel a preji mnoho dalsich takto spokojenych lidi.
Diky
Petr
Chtel sem udelat rozlesteni laku a po precteni tohoto tematu sem se s Pavlem domluvil na konkretnim datu. Musim podotknout ze uz samotna domluva me prekvapila jelikoz Pavel zvednul telefon a bez problemu sme se domluvili s tim ze mu jeste zavolam den predem a potvrdim drivejsi domluvu.
Jak sme se domluvili tak se stalo a ja mu zavolal a potvrdil ze prijedu.
Na vylet z Brna sem vzal kamarada a vyrazil jsme.
Po prijezdu a predstaveni se zaparkovalo auto vytahli se zidle a zacalo se delat.
Mel jsem par nadstandartnich pozadavku a musim podotknout ze vsechny z nich Pavel vzal jako samozrejmost bez naznaku nejakeho problemu.
Behem cele doby sme se nenudili spise naopak cely cas bylo na co koukat co delat a s kym se bavit takze byla pohoda vcetne ranni kavy posezeni atak dale.
Zaverem bych rad zminil to nejdulezitejsi.
Musim podotknout ze jsme se s kamaradem shodli ze asi po prve jsme narazili na lidi kteri nam vysli maximalne vstric a delali vse proto abychom byli spokojeni a citili se suprove a opravdu nevim jak ostatni ale ja osobne uz po par minutach zjistil ze Pavel a jeho Tatinek jsou opravdu super lidi a bylo mi tam fajn.
Celkove se clovek citil moc dobre a pro me bylo i prekvapeni ze kdokoli se prisel podivat tak to byli fajn lidi.
Pavel nakonec svoje dilo dovedl takrka k dokonalosti a opravdu si vyhral a celkova doba byla nakonec pres 6hodin. Celkove Pavel ztravil nad mym autem vice casu a udelal i vic nez sem cekal a celkove jeho pristup k detailum byl perfektni.
Pristup Pavla k lidem a i k praci je v podstate ukazkovy a mne nezbyva nic jineho nez jej doporucit vzhledem k tomu ze to bylo opravdu vyjmecne.
Finance nejak vic komentovat nehodlam jelikoz na to co Pavel dela vcetne toho jaky ma pristup a vysledky tak je to zadarmo.
Timto bych moc rad Pavlovi podekoval za jeho vstricnost a pristup ktery k nam po celou dobu mel a preji mnoho dalsich takto spokojenych lidi.
Diky
Petr
-
Tak dneska jsem dojel od Pavla. Není co dodat, každopádně můžu vřele doporučit. Jeho práce je víc než 100%. Jde vidět, že ho to dost baví a v žádném případě nic neošidí. Jak lak, tak i interiér....maximální spokojenost! A navíc všechno vysvětlí a popíše, odpoví na veškeré otázky a přidá i pár rad do budoucna. Jak na to i doma vlastníma rukama, aby se dala co nejdéle udržet jeho dokonalá práce. Nabídne kafe, dobré rady a odvede skvělou práci, co víc si přát! Vřele doporučuji.
foto dodá Pavel.

Je to už pěkná chvíle (sorry, Pavle
), co jsme se stavili s přítelkyní a jejím MB A-klasse. Pavel odvedl nekonečně dobrou práci a to auto je jako nové. Tím myslím jako NOVÉ. Neskutečný. Ještě pár dní jsem to auto chodil před barák hladit, je jako samet. Navíc nic nenapovídá tomu, že by to mělo být v brzké době jinak, Pavka prostě umí. A peníze? Za pusu.
Jaká pohoda je v dílně, o tom je nesmysl psát, to je potřeba zažít. Díky, Pavle, určitě jsme se neviděli naposledy!

Jaká pohoda je v dílně, o tom je nesmysl psát, to je potřeba zažít. Díky, Pavle, určitě jsme se neviděli naposledy!