taky jsem tam byl na geo. - 400kc, mistr dohlizi na zaky, jak pracuji. clovek muze byt celou dobu u toho. cista, pekna dilna.
navic geometrii mam tak dobrou, ze tam pry takovy auto jeste nemeli. 1z50 aut je podle mistra takhle ok. to potesi.
delali vsechny 4 kola. nevim, jestli se nejak zvlast meri odklony na zadni naprave. vysledky na obrazovce byly vsechny v zelenem poli. jen jeden byl cerveny (odchylka 3 minuty od zeleneho pole - odklon vpravo vpredu).
Dneska jsem tam byl a bohužel kdo má přední M nárazník tak to nezvládnou.... a taky nezvládnou přezout některé disky. Chtěl jsem sfouknout víc věcí najednou takže jsem si tam přivezl nově nalakované styling 194 a ojebali jedno kolo, takže musím znova na lak. Ale velké plus že se ke škodě postavili čelem. Až mi pana mistra bylo líto...
pan Tíř v SOU Radotín je sice fajn chlapík, ale odklony zadku tam neuměj, takže mi to přeměřili, řekli že odklony na p*ču, jinak dobrý, řek si 400 kila a zas sem jel s nepořízenou. Předtim do telefonu řikal, že by to neměl bejt problém, tak nevim no..
tak mám čerstvou skušenost-Mníšek pod Brdy/18km od prahy po strakonický/geometrie autoservis kotek- http://www.autokotek.cz udělal mi komplet laserovou geometrii zadních kol +dorovnal předek za 600,.maximální spokojenost ,e39 už několikrát dělal,takže ví,co a jak,domluva,ochota,vše1+ telefon-777331099
jen doplnim cerstvou zkusenost
-autokotek je nekdo uplne jiny a sidli v Kosmonosich u MB
-v SOU Radotin mi pan vysvetlil, ze jsem majitelem supersportu (e39 bez Mpaketu), tudiz predek nelze bez sundani narazniku, zadek by nejspis zkolaboval na "neresetilenosti" problemu stelovani horniho ramene bez sundani kola
aristoloser píše:tak mám čerstvou skušenost-Mníšek pod Brdy/18km od prahy po strakonický/geometrie autoservis kotek- http://www.autokotek.cz udělal mi komplet laserovou geometrii zadních kol +dorovnal předek za 600,.maximální spokojenost ,e39 už několikrát dělal,takže ví,co a jak,domluva,ochota,vše1+ telefon-777331099
Tak kde sis to teda nechal dělat když ten autokotek je v Kosmonosích? Potřeboval bych přesně toho koho tu popisuješ. Dík.