Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mechanici, Ostrava(okoli)
treti tema pod tvym, ten neni vyhovujici? http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=ostrava
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Alois píše:Rozvěď to, co ti provedli? (neznám je, ale aspoň ať vím)
- neochota (to je to nejmenší)
- chci udělat diagnostiku a oni hned vymontují čerpadlo (to bych si udělal i sám, ale dejme tomu, nevím jestli diagnostika pozná čerpadlo)
- vnucují mi nové díly které tam nepatří a ještě ze mě dělají debila, že to tak není ... když jsem předním volal do CarTecu a tam mu potvrdili moje slova, že do 3.2 opravdu nepatří palivové čerpadlo s 3.5bar tak byl pan majitel uražený a řekl mi, že si to mám udělat sám, když tomu tak rozumím

- pan majitel se z toho vyspal a volal mi, že mi to teda udělají, ale čerpadlo ať si seženu kde chci a oni za to neručí (vzhledem k tomu, že teď nic nestíhám tak jsem na to kývnul (blbec))
- čerpadlo z 3.2 objednáno u MattyXe bohužel před víkendem, takže pošta 4dny ... mezitím mi pán volá, kde to vázne, že on to tam nemůže mít věčně ...
- v úterý ráno honím čerpadlo po poště a podařilo-se ... hned mu ho tam vezu ať je to brzo
- ut, st, čt ... výmluvy, výmluvy, výmluvy
- v pátek na moji asi dost nasranou urgenci auto konečně je ...
- vyslechnu si přednášku o tom, jak oni jsou vlastně ti hodní, co mi pomohli a jak bych měl být vděčný ... ujišťuji majitele, že vděčnost se nekoná, protože jim za to platím ...
- chci zpět vadné díly ... problém ... hádka jak je možné, že MOJE díly vyhodili !!!! nakonec je mechoš někde vyštrachal ... házím na stůl prachy (1.500,- bez DPH) a jedu pryč ...
Aprop. výměna čerpadla je práce tak na 2 hodiny pro lamy jako jsem já ...
S takovým jednáním jsem se nikdy předtím nikde nesetkal. Ano, chápu že se něco přis**e a není čas, ale práci na dvě hoďky dělat 4 dny a ještě mít kolem toho chytré kecy ? Za každou cenu prodat nový díl a mít na tom další love ikdyž tam ten díl nepatří ... to prostě nechápu ...