Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E-shop s bmw díly Auto-Flex.eu

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
TomBrno

#1 Příspěvek od TomBrno »

Zdravím,

nenašel jsem téma na tento obchod tak snad neduplikuju :-)

řeším na své E39 přední nápravu, po minulých zkušeností vím že se neorigo díly náprav opravdu nevyplatí kupovat, a na 540i už tuplovaně ne. Ale narazil sem na internetu na obchod [url]auto-flex.eu[/url] kde nabízí spoustu dílů, dokonce i celou sadu na přední nápravu. Tvrdí tam že prodávají originální bmw díly, jenže cena je na origo díly dost malá. a v dněšní době najít kvalitu za menší jak rozumnou cenu to se jen tak nestává...

tak se ptám jestli někdo máte s tímto obchodem zkušenost, popřípadě jestli díly co nabízí jsou skutečně z prvovýroby.

předem děkuju za odpovedi
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

Nikde jsem se nedočetl, že nabízí originál BMW díly... Podle mě zastupují značky uvedené na titulní straně a nabízená ramena jsou zn. Meyle. Ceny mají pěkné, ale zase nějaký terno to taky není a za podobnou cenu seženeš určitě i v ČR. :wink:
soukupadam

#3 Příspěvek od soukupadam »

ta sada ramen meyle HD by mě zajímalo jestli to je fakt meyle HD nebo majle DH z Polska, protože ta cena mi přijde celkem nízká
Odpovědět