Chorche23 píše:tak to mě štve zase jsem přišel s křížkem po funuse, a sleva je pryč, tak snad příště
Neboj, mozna slevu zopakuju, ale s jinou firmou

Petr_L píše:Tak to máme v sekci Zkušenosti se servisy a prodejci 5 stránek hezkých fotek a nabídek, ale pokud jsem se dobře díval, tak ani jednu zkušenost. Není někde něco špatně?![]()
Jinak i když auto dávám minimálně jednou za čtvrt roku ručně čistit a leštit, tak tohle je pro mě nepříliš vhodný poměr cena / hodnota vozu / výsledek a doba jeho trvání za denního běžného provozu a jen občasného garážování.
Petr_L píše:Tak to máme v sekci Zkušenosti se servisy a prodejci 5 stránek hezkých fotek a nabídek, ale pokud jsem se dobře díval, tak ani jednu zkušenost. Není někde něco špatně?![]()
Jinak i když auto dávám minimálně jednou za čtvrt roku ručně čistit a leštit, tak tohle je pro mě nepříliš vhodný poměr cena / hodnota vozu / výsledek a doba jeho trvání za denního běžného provozu a jen občasného garážování.
Don píše:no musim rict, ze si Doe s tim interierem nadherne do detailu vyhral a vymazlil hocelou cestu domu jsem se kochal cistotou sveho vozu az jsem se malem rozstipal
je krasne nasedat do "noveho" vozu.
timto jeste jednou dekuji za vsechny sluzby na jednicku