Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rucni myti se slevou

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Achilles_Warrior
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Achilles_Warrior »

Zdravim panove, na intrnetu jsem s kolegovou pomoci objevil slevu na rucni myti v Brne:

http://www.slevomat.cz/cs/sleva/3314-ru ... automobilu

Ty vouchery plati do konce listopadu, takze neni problem jich koupit vice (pisu to proto, ze uz jsem sem jednou podobnej link daval a byli taci, kteri nekoupili jen proto, ze mysleli, ze se to musi pouzit hned :wink: )
cipis

#2 Příspěvek od cipis »

mate s nima nekdo osobni zkusenost? obavam se ze kdyz prodaji 600 voucheru, tak aby to za tu cenu nebylo odflaknute. nejak temhle slevam neduveruju (ze se ti nedostane stejne pece jako pri platbe plne ceny)
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ROBi »

Co jsem viděl na regionálu, tak myslím, že za ty peníze to vypadá slušně. Samozřejmě, že nemůžeš čekat kvalitu, jako např. u obnovy laku apod., ale za 250 Kč se mi to líbilo. Jen mi neleze do hlavy, proč auto nablejskají zvenku, vysají zevnitř a tak, ale okna ti zevnitř neumyjí :)
Achilles_Warrior
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Achilles_Warrior »

Zdravice. ROBi to co jsi videl bylo jine cisteni, to bylo rucni myti na vystavisti (brana 5) a stalo to 299,- tohle je jina rucni mycka, kazdopadne nemam z toho strach, puvodni cena je 500,- a rucni myti bude vzdycky lepsi nez kartace v mycce a za to stejne davam (vcetne ostriku wapkou) 169,- takze tohle mam vcetne interieru ani ne o 100,- drazsi, takze u me OK... Ja mam jeste 4 vouchery prave na vystaviste a ty pochopitelne potrubuju udat prvni (tedy nemuzu dat nejak brzy zpetnou vazbu...), ale jak rikam nebal bych se toho - rozhodne to nebude horsi nez v mycce, takze nemuzete prodelat... Muj nazor
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ROBi »

Aha, tak to se omlouvám za mylnou informaci :) každopádně o téhle slevě přemýšlím, že bych to zkusil.
cipis

#6 Příspěvek od cipis »

dnes jsem narazil na podobnou akci pro Brnaky.
jedna se o cisteni "nasucho" pomoci nejakeho australskeho pripravku EcoOne

za 199,- Kc pisou
* Venkovní ruční mytí + voskování karoserie, ochrana před UV zářením
* Vyčištění mezidveřních prostor
* Ruční mytí disků a ošetření pneumatik
* Vyčištění palubní desky a vnitřních plastů
* Vysátí kabiny a kufru
* Provonění interiéru
* Leštění skel z obou stran

sleva zde: http://bit.ly/oN8220

v ukazkovem videu tam lesti X5 a vysledek vypada dobre
caknakis

#7 Příspěvek od caknakis »

z této poslední nabídky bych měl asi celkem strach, protože co vidím, tak jak se myje s málem vody, tak se ty nečistoty akorát zbytečně roztahují po karoserii a škrábou lak... nevím nevím, ale do toho bych asi nešel.
cipis

#8 Příspěvek od cipis »

cetl jsem nejake diskuze a tam to obhajuji a zadne poskozeni laku pry nehrozi. Koupil jsem 2 kupony, tak uvidime. V kazdem pripade nemam lak ve stavu 1A, takze se toho moc nebojim a pak dam vedet.
stormer

#9 Příspěvek od stormer »

Je to mrdka, ani tam nemusim jezdit abych to věděl. Stačí se mrknout na to video jak je ta x5 "strašně zasraná" a hlavně jak s tim maj asi dvacetkrát větší práci jak kdyby to myli s vodou...zase někdo přišel s novou "vychytávkou"....
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Tak todle bych neriskl :P
Odpovědět