Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
geometrie Brno
No 1600 bylo jen za geometrii. Pán, říkal, že můžu být rád, že to mám ještě za ceny roku 2008. Vzhledem ke stáří vozu, tam byly podstatný slevy - možná i těch 50% to bylo. O tom dalším bych se nerozepisoval. Celkově jsem spokojený nebyl. Mimochodem na M podvozku to taky ladili podle sériových hodnot, takže si výsledkem moc jistý nejsem. Příště pojedu jinam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se ted vrátil z tý geošky (Barum Kšírova )..A zdá se to být v pohodě.Auto nikam netáhne a drží stopu..Trvalo to asi 45minut..Nemohl jsem u toho být, pač prej to nemá rád nákej jejich šef.Že by z toho mohli mít průser kdybych byl na dílně..Jinak cena byla 750Kč se vším všudy:) 550 měření geošky +200 případné seštelování takže si myslím že 750Kč je pěkná cena..
Seřízení světel tam vyjde na 75Kč..
Seřízení světel tam vyjde na 75Kč..
-
Takze zde prikladam svoji zkusenost s geometrii v Brne.
1. Barum Ksirova
- Volal sem byl sem objednany pry uvidime jestli to pujde ze po telefonu to nebudeme resit
- Dojel sem typek mi rekl ze delaj geo max do 17ek kol takze muzu jet domu
2. Barum Opavska
- Maji naprosto bordel v softu modely vubec nesedi
- Tudiz jel sem opet domu
3. Bily a syn
- Po telefonu relativni snaha a ochota a domluveno ze muj model maji
- Po prijezdu mladi panove ne uplne nejzkusenejsi ale ochotni
- U cele veci sem byl jednani a ochota super
- Byl sem ujisten ze zavazi dela minimalni rozdil
- Podle hodnot vse sedlo ve finale
- Soft slusny a prehledny
- cena 800kc
Odjel sem a hned na prvni kruhaci sem zjistil ze auto sedi 0 40% mene gumy najednou piskaji nicmene volant extra netahne ale neni serizeny uplne top.
Tudiz vysledek pul tydnoveho snazi o geometrii v Brne je naprosto zalostny a tohle sem vubec necekal.
Myslim ze CR je opravdu jen pro lidi se skodovkama kterou seridi kdokoliv jelikoz pri prikladu BMW to nikdo neumi udelat a V origo servisu = renocar nejsou schopni podat zaruceny vysledek a podle vseho nemaji pristup k lidem jaky by meli mit za ty ceny.
Finale tudiz je takove ze po spatne investovany 800kc pojedu stejne do renocaru kteremu neverim ale kdyby se tam nekdo snazil tak jsou jediny v Brne kdo je schopen to nastavit spravne. Takze mohu jen doufat a dobre pohlidat.
Mnoho stesti vsem ostatnim s geometrii.
1. Barum Ksirova
- Volal sem byl sem objednany pry uvidime jestli to pujde ze po telefonu to nebudeme resit
- Dojel sem typek mi rekl ze delaj geo max do 17ek kol takze muzu jet domu
2. Barum Opavska
- Maji naprosto bordel v softu modely vubec nesedi
- Tudiz jel sem opet domu
3. Bily a syn
- Po telefonu relativni snaha a ochota a domluveno ze muj model maji
- Po prijezdu mladi panove ne uplne nejzkusenejsi ale ochotni
- U cele veci sem byl jednani a ochota super
- Byl sem ujisten ze zavazi dela minimalni rozdil
- Podle hodnot vse sedlo ve finale
- Soft slusny a prehledny
- cena 800kc
Odjel sem a hned na prvni kruhaci sem zjistil ze auto sedi 0 40% mene gumy najednou piskaji nicmene volant extra netahne ale neni serizeny uplne top.
Tudiz vysledek pul tydnoveho snazi o geometrii v Brne je naprosto zalostny a tohle sem vubec necekal.
Myslim ze CR je opravdu jen pro lidi se skodovkama kterou seridi kdokoliv jelikoz pri prikladu BMW to nikdo neumi udelat a V origo servisu = renocar nejsou schopni podat zaruceny vysledek a podle vseho nemaji pristup k lidem jaky by meli mit za ty ceny.
Finale tudiz je takove ze po spatne investovany 800kc pojedu stejne do renocaru kteremu neverim ale kdyby se tam nekdo snazil tak jsou jediny v Brne kdo je schopen to nastavit spravne. Takze mohu jen doufat a dobre pohlidat.
Mnoho stesti vsem ostatnim s geometrii.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Za mě jedině geometrie v Renocaru přes místního člena více SZ (oficiálně je to ranec za cca 2500,-) ... ostatní to v Brně neumí seřídit a to jsem objezdil všechny co jsou výše uvedení a ikdyž jsem si myslel, že je to OK tak to nebyla pravda a vyhozené peníze 
Pokud máte někdo protokol, tak by mne zajímali hodnoty na jaké to seřídili .. konkretně u Leverea na Mpacketu e46 můžeme konfrontovat se správným nastavením (taky mám Mpacket podvozek
dělaný cca před třemi týdny)
PS: nemluvím jen za sebe ale za dalších několik spokojených lidí s bmw

Pokud máte někdo protokol, tak by mne zajímali hodnoty na jaké to seřídili .. konkretně u Leverea na Mpacketu e46 můžeme konfrontovat se správným nastavením (taky mám Mpacket podvozek

PS: nemluvím jen za sebe ale za dalších několik spokojených lidí s bmw

-
rockheart píše:mika_hakkinen píše:no, nevím jestli pneuservis býlí a sin jsou ti nejlepší oni umí max vyměnit kolo na fábii. taky jsem potřeboval udělat geometrii tak jsem tam zajel najel na rampu a borec řekl, že je to moc dotažené, že mu to nejde povolit že nemá autogen.
byl jsem v pneuservisu na dornichu kde udělali geometrii a v pohodě jezdím pouze tam i když bydlím v novým lískovci
No já tam byl a pěkně to zkurvili. Háže mi celej podvozek. Tečka.
Jsem na tom stejně. Ne že bych chtěl někoho jebat, ale už tam nejedu. Vyhodil jsem cca 1100 za geo se "seřízením". Nemohl se dostat na excentr na odklon vzadu, tak mi řekl, že bude muset sundat kolo a podběh. Což mi bylo fuk, jak to udělá. Co mě ale vyrazilo dech bylo, že mně chtěli naúčtovat další hodinu a půl práce za tu práci! Potom, co na mě vyjekla místní buchta sem překvapeně zaplatil a táhl do prdele. Ještě jedna věc - auto bylo měřeno BEZ ZÁTĚŽE! Na to, abych tam pak ještě jel už jsem se vybodl a jel k Pospíšilovi (Karlova) - diametrálně odlišnej přístup i cena. Tam naměřil nejen špatný odklony, ale i údajně od Bílýho seřízenou sbíhavost vepředu. No ve zkratce. Jel jsem zpět na reklamaci. Všechno se zdálo ok. A že se mi ozvou. 14 dní nic. Volám tam, chlap, že řekně kolegovi a že se mi obratem ozve. Opět nic. Volám teda znova další den. Vezme to už týpek, co jsme se spolu bavili. Nakonec mně oznámil, že to chcou znova přeměřit atd. Evidentně už si ani moc nepamatoval, co se dělo, protože tvrdil, že některý věci byly jinak apod. Abych tam jezdil znova, že možná dostanu talíř zpět, na to jim seru. Zajímalo mě, jak se zachovají k zákazníkovi, když už jejich komplet geo stojí o cca 500 víc než jinde. Výsledek zklamání, všechno je moje blbost a že v Renocaru jsou ještě dražší. Konec. Tendle servis, ať se jde do háje.
Za mě jednoznačně jít k Pospíšilovi. U geo jsem vždycky byl, s chlapem super domluva, automaticky nahodil závaží atd atd. A to vše o 500 ká levnějš jak u Bílýho.