Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Auto-Fren, Petr Chovanec duplicitni tema
Já jsem před dvěma možná i třemi lety kupoval přes pana Chovance tlumiče Bilstein a nemohl jsem si vynachválit jeho přístup a jednání... V zhledem k tomu že Nexi se evidentně zaregistroval jen proto, aby mohl napsat tento odstrašující příspěvek, připadá mi, jako kdyby někdo záviděl panu Chovancovi jeho klientelu, kterou si přávě vybudoval svým přístupem a ochotností...
Dan td píše:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=41617&postdays=0&postorder=asc&start=30
Tak to čumim Dane, přitom před pár lety když jsem u něj tlumiče objednával byl velmi vstřícný a ochotný a tlumiče jsem měl po 3 dnech doma, krásně zabalený a v pořádku, hold lidi a časy se mění...
michal09 píše:Já jsem před dvěma možná i třemi lety kupoval přes pana Chovance tlumiče Bilstein a nemohl jsem si vynachválit jeho přístup a jednání... V zhledem k tomu že Nexi se evidentně zaregistroval jen proto, aby mohl napsat tento odstrašující příspěvek, připadá mi, jako kdyby někdo záviděl panu Chovancovi jeho klientelu, kterou si přávě vybudoval svým přístupem a ochotností...
Žádný odstrašující příspěvek,ale skutečnost,aby bylo jasné. Peníze požaduje ihned na vrácení nereaguje,telefony nebere,jednou je mimo,potom nemocný,potom dítě nemocné atd.. tomu říkáte solidní jednání ? Nezlobte se,ale takhle se nejedná a jednou přijde den D,kdy narazí a to se nyní stalo.Děkuji za pochopení,ale pokud někomu zašleš Kč a chceš je zpět a on je již nemá tak to je správné ? Jen dodávám ,že s touto profesí nemám nic společného a nejedná se o žádné podnikatelské důvody.
nexi píše:michal09 píše:Já jsem před dvěma možná i třemi lety kupoval přes pana Chovance tlumiče Bilstein a nemohl jsem si vynachválit jeho přístup a jednání... V zhledem k tomu že Nexi se evidentně zaregistroval jen proto, aby mohl napsat tento odstrašující příspěvek, připadá mi, jako kdyby někdo záviděl panu Chovancovi jeho klientelu, kterou si přávě vybudoval svým přístupem a ochotností...
Žádný odstrašující příspěvek,ale skutečnost,aby bylo jasné. Peníze požaduje ihned na vrácení nereaguje,telefony nebere,jednou je mimo,potom nemocný,potom dítě nemocné atd.. tomu říkáte solidní jednání ? Nezlobte se,ale takhle se nejedná a jednou přijde den D,kdy narazí a to se nyní stalo.Děkuji za pochopení,ale pokud někomu zašleš Kč a chceš je zpět a on je již nemá tak to je správné ? Jen dodávám ,že s touto profesí nemám nic společného a nejedná se o žádné podnikatelské důvody.
OK, ale před pár lety byl tento člověk spolehlivý a velmi ochotný,to vím z vlastní zkušenosti, to že se k dnešnímu dni změnil mě sice překvapilo, ale to je vše. Nicméně jak jsem psal, lidi se mění...
zamykam, duplicitni tema, dale prosim pokracujte zde (prvni zalozene tema) http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=41617
vlevo je matal
a vpravo Killca