Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
servisbmw.cz Vinor u Prahy
zatim muzu jenom hodnotit domluvu o bodouci praci, ktera probehne v utery
, velice vstricne jednani a prakticke vysvetleni moznych problemu s veskerou kalkulaci potrebnych dilu (hned na miste), jelikoz mam dily levnejsi tak neni problem si privezt vlastni a cena prace je proste super, uvidime jak to dopadne.
dopadlo to velice dobre, jedina vec ktera byla drazsi, napln klimatizace, za tisic, jinak doporucuji cisteni klimatizace za 500. do servisu se chystam na druhe kolo po sehnani ND.

dopadlo to velice dobre, jedina vec ktera byla drazsi, napln klimatizace, za tisic, jinak doporucuji cisteni klimatizace za 500. do servisu se chystam na druhe kolo po sehnani ND.
Taky jsem tady Petra skoro zapomněl pochválit! Musím říct že i když to mam úplně přes celé město, tak si tam tu cestu budu dělat rád.
Prohlídka precizní, všechno ukázáno a vysvětleno (už ani nepamatuju, kdy mě nechali lézt v servisu pod zvedákem…), domluva super — nic neni problém, objednávka na drobnosti ani není potřeba, co jen jde na počkání, nestíhačka otvíračky taky žádná tragédie, aneb pro nahodilého chaotika jako já ideální ;DD
Taky fajn vědět že vám na tom dělá tady klubák, co má přehled. Fakt dobrej pocit z prvního setkání, skoro se tam "těšim" zpátky 0:)
Prohlídka precizní, všechno ukázáno a vysvětleno (už ani nepamatuju, kdy mě nechali lézt v servisu pod zvedákem…), domluva super — nic neni problém, objednávka na drobnosti ani není potřeba, co jen jde na počkání, nestíhačka otvíračky taky žádná tragédie, aneb pro nahodilého chaotika jako já ideální ;DD
Taky fajn vědět že vám na tom dělá tady klubák, co má přehled. Fakt dobrej pocit z prvního setkání, skoro se tam "těšim" zpátky 0:)
Naprostá spokojenost.
Velký servis po koupi auta. Přední tlumiče, silentbloky náprav, řídící tyčky, žhav. svíčky, vlnovec výfuku, termostaty, destičky, kontrola turba, a další...
Výborná domluva, přístup, kvalitní díly, odbornost.
Mohu jen doporučit.
Příště zase a to to mám do tohoto servisu 250 Km!!
Velký servis po koupi auta. Přední tlumiče, silentbloky náprav, řídící tyčky, žhav. svíčky, vlnovec výfuku, termostaty, destičky, kontrola turba, a další...
Výborná domluva, přístup, kvalitní díly, odbornost.
Mohu jen doporučit.
Příště zase a to to mám do tohoto servisu 250 Km!!