Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hilfe RT Torax Ostrava
Zdravím, rád bych znal názor, chci koupit tento vůz http://www.rt-torax.cz/auto1851-1-2/BMW ... uring.html prezentován rv. 2005, ale když mi došla faktůra s VIN tak dle něj je to 10 2003. mám se hodně bát? Máte někdo zkušenost popřípadě znáte toto auto??
Sice jsem se dohodl s cklubákem Pinki na obhlédnuti ( vypadá to přijatelně) ale Vin jsme nekontrolovali...
Nestalo se mi poprvé, že udávají RV nějaký a pak podle VIN skutečnost je jiná, ted jen rok výroby jinak vše snad sedí.... VIN je WBAEP51060PF17629
děkuji
Sice jsem se dohodl s cklubákem Pinki na obhlédnuti ( vypadá to přijatelně) ale Vin jsme nekontrolovali...
Nestalo se mi poprvé, že udávají RV nějaký a pak podle VIN skutečnost je jiná, ted jen rok výroby jinak vše snad sedí.... VIN je WBAEP51060PF17629
děkuji
asi využiji ochotu Pinkiho ještě jednou za nějakou odměnu / opravdu velmi ochotný kluk a ani se neznáme:) / až tam pojedu a mrkneme na to. jinak i kdyby to byla 2003 což mne zas tak neva - cenově to asi odpovídá. Ještě mne napadá, že nabízeli možnost úvěru tak snad tam by se to provalilo kdyby něco nehrálo ne? Sp. spol snad prověřuje co financuje... 

tak jsem zvědav jak zareaguji, dohodli jsme se že pošlu rezervaci 20.000,- stalo se a pošlu si tam někoho na omrknutí nebo se po dovoleny stavím. No vysledek je takový že mi to kluci tady nedoporučují. Tak jsem napsal email a sms že z obchodu sejde.. Jsem v Tunisu a nemohu jednat rychle, ale snad jsou seriozní a dodrží dohodu. Poreferuji jak jsem dopadl.
Tak jak jsem měl strach, že když jsem poslal zálohu a odstoupím, po předchozí dohodě, že si z časových důvodů někoho zajistím na prohlídku a na základě jejich doporučení se rozhodnu zda koupě proběhne nebo nikoli - doporučení znělo nekupovat // moc špatně se to poslouchalo// / bez servisky, omlazené atd atd/ tak jsem z velké dálky oznámil p.Jančákovi úmysl nekupovat, mi bylo bez jakýchkoliv vytáček přislíbeno vrácení zálohy. Pravda trošku se to protáhlo z důvodů dovolených, ale slib byl dodržen i původní domluva. Zmé strany tedy vše v pořádku. Tím bych chtěl také poděkovat nejmenovaným pomocníkům na které jsem měl asi štěstí.
Nevím jak po stránce práce, ale po této stránce se firma zachovala korektně.
Budu tedy hledát dál.

Nevím jak po stránce práce, ale po této stránce se firma zachovala korektně.
Budu tedy hledát dál.