Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Luňaček BRNO

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Zave »

ja s nema mam zkusenosti takove, ze vzdy kdyz neco shanim, tak jim volam a nikdy nic nemaji :D Ani nevim proc se na to uz predem nevyprdnu, ale opravdu nikdy nic nemeli :D a se servisem nevim, vse vozim do Blazovic Kajovi a Patrikovi 8)
Achilles_Warrior
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Achilles_Warrior »

No... Tak jeste jednou ode me k Lunackovi... Sice ted ze sebe udelam trosku vola, ale kdyz udelam chybu tak ji uznam... Tedy finalni zhodnoceni Lunacka. On opravi a udela, ale podle uplne nejposlednejsich zkusenosti dela jen veci, ze kterych mu jde vetsi prijem... Napr. menil mi na e39 levy mech na zadnim kole, pac prasknul, to ze auto zustalo porad naklonene na jednu stranu mi obhajil tim, ze bohuzel jaxem s tim jezdil dyl s prasklym mechem, tak si to to cidlo pamatuje a snad se to spravi samo... Prdlajs, jednak me on sam rekl, ze klidne s tim praskylm mechem jezdit muzu, ze se nic nestane, stalo se - cidlo se pretocilo a bylo potreba vymenit (takze jeho rada me stala 1500,-) ale hlavne mohl to udelat sam, to by ovsem musel auto zase zvednout a znovu rozdelat... Dale na diagnostice mi rekl, ze je vse v poho, ale jaxi opomenul uvest ze by bylo dobre vymenit jednotku zhaveni pac odchazi... Vycistit cidla v nadrzi a klimatizaci nemluve o tom, ze kdyby zkusil opravit to nivo tak by zjistil, ze mam jedno predni kolo na sportovni pruzine a druhe ne, jelikoz je o 2cm niz (nevim ktere prase tohle napadlo)... Takze po techto zkusenostech a po nove zkusenosti se servisem clena klubu Horyse, uz pouze u nej... S Lunackem jsem byl spokojen a veril jsem mu, ale timhle si to u me podelal...
Schwata

#43 Příspěvek od Schwata »

Tak já se taky přidám ... Luňáček KATASTROFA, typický mechoš který si myslí, že zbohatne opravou jednoho auta. Pokud slyšíte v dílně, když telefonuje, že ho tady teď zrovna "zdržuje nějakej zákazník", tak to svědčí o svém ... fakturu vám nevystaví, díly věčně nemá a nejvíc funny je že pokud tam za ním přijede nějakej vietnamec z olomoucké, tak se vám přizná, jak mu účtuje víc než jiným, tak to je HUSTÝ ... vyměňuje díly nebo provádí jen opravy, který mu nejvíc sypou ostatní se mu nechcou dělat a posílá vás do Renocaru. Bohužel všechno vlastní zkušenost ... už nikdy víc němu, jen ke klukům do Blažovic, bohužel teď napravují co Luňáček posral!!!
ARI

#44 Příspěvek od ARI »

tak ja taky tedy.nejsemn z brna ale asi 70 km mimo.jezdil jsem k lunackovi.ale jen jednou.a naposledy.nechutnej arogantní hnus.lunacek nebrattttttt?!
atimen
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od atimen »

Luňáček jebat , radši za Horisem nebo za liborem za Brno ....
mistrsoft

#46 Příspěvek od mistrsoft »

Ctu tuhle diskuzi a nestacim se divit.. Bydlel jsem v Brne a 2 roky jsem jezdil s E61kou k Lunackovi a uplne bez problemu.. Vzdycky jsem se bez problemu dohodli kdy mam prijet vsechno co jsem chtel udelal a to velmi levne a kvalitne.. Zajimalo by me kde vam vymeni 5,5 litru oleje i s praci za 1800,-.. Takze pro me Lunak ma palec nahoru.. Ted jsem v Praze a je to tu jeden zm*d vedle druhyho..;/
Davids0108
Kontaktovat uživatele:

Re: Luňaček BRNO

#47 Příspěvek od Davids0108 »

Chtěl bych se zeptat zdejších znalců, za kolik se dají pořídit v servisu typu Luňáček přední kotouče + desky a jejich výměna (tedy s prací). Jde o auto BMW 318d Touring vyrobené 9/2009.
Odpovědět