Servisuju u Snejka vsechny BMW + i non BMW a vzdy supr. Navic je schopnej dorazit pokud auto nejede treba i na parkoviste a tam udelat rozborku na miste Neboji se toho Doporucuji + vyhoda, ze BMW zna a sam je ma (7er)
Dnes jsem byl u Snejka přezout a vyvážit zimní pneu... všechno v pořádku a za moc pěknou cenu.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JaraX píše:tam kde si jen přeješ jinak kdesi v těch Kundaticích
Hmmm, tak to je skvele misto Jinak, kdyby to byly Kundatice, to bych bral Bydlim kousek VS koleji Volha.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Snejkovi zdar, zdar, zdar. a jeste jednou zdar. Vcera jsme zacali po obede a z dilny odjeli ve 3h dnes rano Ale ja mam prilepenou stropnici na 8-er misto baldachynu, vybrakovanou spoustu dratu po japonci a audiu co tam bylo a k tomu navic spousta drobnosti. Jo a Snejk ma iPhone misto endoskopu na koukani ke svickam v motoru n62. A funguje to skvele. Vzpominal jsem na svou byvalou praci a laparo operace klicovou dirkou
kralik píše: Ale ja mam prilepenou stropnici na 8-er misto baldachynu, vybrakovanou spoustu dratu po japonci a audiu co tam bylo a k tomu navic spousta drobnosti.
Pavel 528 píše:Hlavne mam max. radost s toho,ze mi jede nezavisle topeni
Přesně, Snejk je prostě pan někdo a přijde mi, že se narodil s diagnostikou v ruce... Takže hip hip, hurá pro Snejka
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex