faceliftování na kamarádové E39 525tds - r.v. 1998
původní zadní lampy - imitace faceliftů které během 2 let takhle vyžloutly - možná je znáte jsou od Grega ... vyměněny za origoše Helly i se zapojením diod ...
Nádherná práce,vždy se těším když vidím že máš nový příspěvěk
Na jaro tě musím navštívit,sice mám slušně naleštíno ale pod lampou už je to bída a na strojní rozleštění si prostě netroufám.Kolik ti to zabere času rozleštit 5er a za kolik?Klidně do SZ.Díky moc.
Opět se jen potvrzuje Pavlova kvalita... Kdybych neviděl fotky, že je auto špinavé, tak bych řekl, že fotky jsou z autosalonu... Buď pochválen Pavle!
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
jedno bonusové leštění z léta... na které jsem zapomněl že jsem fotil ....
jedna z nejhezčích E39 (hned po mojí ) ...dokonce se tady myslím i prodávala ... potom ..
hurvajs77 píše:Opět se jen potvrzuje Pavlova kvalita... Kdybych neviděl fotky, že je auto špinavé, tak bych řekl, že fotky jsou z autosalonu... Buď pochválen Pavle!
díky pane... měl jsi možnost to zažít na vlastní kůži a oči ...
myslíš probrousil lak a podobně ... ??? dvě octavie během měsíce ... ale to bylo na riziko se svolením majitele že se asi kouknu na plnič .. ted v prosinci to bylo ...