Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pneupraha.eu

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cromoly

#1 Příspěvek od Cromoly »

Ahoj, hledam nejaky co nejlepsi ojety gumy v Praze a zatim se mi jevi dobre tahle firma. Mate s nima nekdo nejaky konkretni zkusenosti? Zkousel jsem Schuberta ale ma dost omezenej vyber, vzdycky maximalne jednu, dve sady a tady jich maj evidentne hodne...
janbrasna

#2 Příspěvek od janbrasna »

Záleží na rozměru, ale i u superdebilních rozměrů tady mají aspoň jeden dva páry/sady. Zatim jsem tam nebyl mrknout osobně abych ověřil, že tam nemají nějaké opravované a jiné šity. Nicméně výběr velký a pokud to nemáš moc z ruky, tak za návštěvu se osobně podívat na stav nic nedáš…
Cromoly

#3 Příspěvek od Cromoly »

Jde o to ze jsem jeste jety gumy nekupoval a jediny co poznam je, jestli jsou nebo nejsou oskakany, proto me zajima, jestli mi treba nekdo rekne ze tam prodavaj jen dobry gumy a zadny levarny na zakazniky nedelaj... Jinak potrebuju superbeznej rozmer 225/45 R17 takze vyber tam bude slusnej...
janbrasna

#4 Příspěvek od janbrasna »

1) Mrknout na DOT, je to datum výroby ve formátu WWYY kde WW je týden v roce a YY rok, takže třeba DOT 3305 bude ze srpna 2005, to už nebude úplně nejlepší volba takhle starou gumu… (Jo a ještě, v DOT je i kde konkrétně byla vyrobená, tady je seznam kódů pro továrny: http://www.etyres.co.uk/images/dotcodes.pdf …)

2) Kouknout jestli někde není něco vařeného/lepeného/opravovaného.

Obecně takováhle velká firma bude mít "všehochuť", jak staré tak relativně nové, nečekal bych vyloženě podraz ale je potřeba si to pořádně prohlédnout.
Cromoly

#5 Příspěvek od Cromoly »

Psali mi mail ze tam maj ty lepsi pneu podle DOT vetsinou 09, 10. To by melo byt na letnaky v pohode, ne?
janbrasna

#6 Příspěvek od janbrasna »

To je dobrý, kolikrát nový dneska dostaneš DOT 10… Takže pak stačí mknout, aby nebyly popraskaný (tj. že neležely rok a půl někde na sluníčku/UV…)
Cromoly

#7 Příspěvek od Cromoly »

Ok, diky za rady. Ty nejlepsi gumy tam maj v rozmezi 1500-2000/kus a jsou ochotni an to dat i fakturu...
Odpovědět