Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renovace laků a čištění interiéru NEW www.lestimeauta.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Pavle
Mám na autě docela dost zašlý lak a rád bych věděl jestli by si byl schopen tohle opravit pokud ne tak bych hodil auto časem na celolak. Jsou to vrypy po celý střeše ale spíš to vypadá jak praskliny laku. Je to na střeše.
Mám tohle ještě na přední masce, a celkově lak už je opravdu dost zašlý.
Popřípadě kolik tak cca vyjde ta renovace ?

Mám na autě docela dost zašlý lak a rád bych věděl jestli by si byl schopen tohle opravit pokud ne tak bych hodil auto časem na celolak. Jsou to vrypy po celý střeše ale spíš to vypadá jak praskliny laku. Je to na střeše.

Lucifer píše:Ahoj Pavle![]()
zadrec ... podle fotek to vypadá že je popraskanej kit ... takže jediná možná oprava nechat to obrousit a znovu nalakovat .... cenu ti hodim klidně do SZ ale potřebuju vědět co je to za auto ...
Takže ještě jednou děkuji za profesionálně odvedenou práci s tím nejlepším možným výsledkem.Ten kdo tam nebyl nepochopí a ten kdo tam byl ví dokonale o čem je řeč.Perfektní a plně profesionální přístup jak Pavla tak jeho taťky
Pavel si stěžoval že zde nemá žádně negativní reference,ale fakt nevím kdo by mu je tady mohl napsat.Je to hračička a opravdu si s tím dokonale pohrál,jak lak tak i přebroušený a přeleštěný přední lampy jsou zase jako nové,mám z toho velkou radost,opět to vypadá o kus lépe.
Takže pokud někdo hledá podobné služby pro svou kárku tak nelze než doporučit,perfektní služby za velmi ale opravdu velmi krásné ceny...a těch pár kilometrů navíc k němu na dílnu??....ty ven čert

Takže pokud někdo hledá podobné služby pro svou kárku tak nelze než doporučit,perfektní služby za velmi ale opravdu velmi krásné ceny...a těch pár kilometrů navíc k němu na dílnu??....ty ven čert

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket