jo na toho jsem uz taky slyšel chválu sice pry nema moc cas ale když už si ho udělá tak pak prý třísky lítaj a stoji to zato ale jeste sem u něho nebyl
miramax píše:tak kdyz tady vlastne uz na vsecky mechose v brne nadavate, tak ja pridam pozitivni zkusenost, autoservis Klika na Krenove 49, dela tam mistni clen s nickem "kosa". Domluva vyborna, zkouknul auto, probrali jsme co me tizi, navrhl reseni a sam mi navrhl, at si nektere dily, ktere on ma holt drahe, dovezu sam. Za skoro hodinovou prohlidku s tim ze mi prolezl skoro cele auto, odhalil zavadu, rekl mi co si mam sehnat a nakonec vycislil pravdepodobnou cenu a postup si rekl o neco na kafe jinak servisny ukony za rekl bych standardni az nizsi ceny nez je v brne zvykem...ale hlavne, v klidu a bez nervu
mas na nej nejaky kontakt?protoze budu taky potrebovat neco poresit...
jak rikam, je tu pod nickem "kosa", doporucuju najit, napsat sz, a domluvit se, chvilku to trva, ma toho moc, a v podpise ma fotku sveho toura, po rozkliknuti se dostanes na stranky toho servisu i s nejakyma kontaktama
Zdravim, pres veskere odrazovani nekterych clenu zde na foru, asi budu muset do Renocaru v Brne. Potrebuji udelat kompletni kontrolu stavu me brambory. Ma nekdo nejakou zkusenost kolik si za to muzou rict a co byva vystupem takove prohlidky? Ocekaval bych profesionalni detailni papirovy vystup s vypisem vsech nalezu, ale bojim se ze budu zklaman Diky za postrehy
mudy píše:Zdravim, pres veskere odrazovani nekterych clenu zde na foru, asi budu muset do Renocaru v Brne. Potrebuji udelat kompletni kontrolu stavu me brambory. Ma nekdo nejakou zkusenost kolik si za to muzou rict a co byva vystupem takove prohlidky? Ocekaval bych profesionalni detailni papirovy vystup s vypisem vsech nalezu, ale bojim se ze budu zklaman Diky za postrehy
ahoj, zavolej si do KP design , dělají profesionální servis BMW, budeš velice spokojen.Dokáží to co v Renocaru a to za lepší cenu a hlavně s větší ochotou.Májí reference i zde na foru.
Od Renocaru ruce pryč.
Kontakt na KP design Karel: 604 106 773
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4 na práci a E36 kabrio v garáži
No vzhledem k tomu že si v Renocaru řekli jen za diagnostiku kolem 2500,- kč tak si nedovedu představit kolik by stála kompletní prohlídka ještě s vytisknutím nějáké zprávy na papír s hlavičkou BMW... fuj pryč s vydřiduchama!!
Sám za sebe můžu doporučit servis na Křižíkové VT car servis (specializovaný na Opli). Konkrétněji pan Cvrček. Rychlá domluva rychle a kvalitně odvedená práce za velmi rozumnou cenu.
v pátek mi na dálnici zůstalo stát auto, tak sem si ho nechal odtáhnout kvůli referencím k Pařízkovi. Ten mi včera volal, že je špatný čerpadlo pod řidičem nebo kde a že ho teda musí vyměnit a že si mám v úterý ráno přijet. Řekl mi, že mě to bude stát skoro 9 tisíc.
Dneska ráno mi volal, že si pro něj ještě nemám jezdit, protože při testování zjistili, že to čerpadlo bylo asi v pořádku a že je vadné to v nádrži a že tam pod řidiče daj teda to původní. Volal jsem mu odpoledne a začal mě strašit, že při jízdách zjistil, že nemám v motoru dost oleje, protože údajně není ten testovací drát ani trochu od oleje a že tam minimálně dva litry chybí. To mi bylo docela divné, protože jsem někdy na začátku roku na ten olej koukal a bylo tam mezi ryskama a motor mi skoro olej nežere.
Tak sem mu řek, že si dokoupím ještě olej k tomu co mi doma zbyl (asi 3 litry) a že teda rovnou přijedu s olejem na kompletní výměnu a že se mu ještě za půl hodiny ozvu. Když jsem mu volal, tak sem mu řek, že olej tak narychlo neseženu a že teda dovezu jen to co mám a holt výměnu provedu jindy. On mi na to hned odseknul, že už tam jeho technik nalil dva litry (dohromady za 800Kč). A já si říkám, proč tam jeho technik lil dva litry oleje když Pařízek věděl, že nejspíš bude všechen olej vylívat a dávat tam nový?
Navíc mi měnili u jednoho kola stabilizátor a při té příležitosti mi ztratili bezpečnostní šroub na kola. Když sem odjížděl, tak sem se pro jistotu podíval do přihrádky u spolujezdce kde sem ho dva roky vozil a po každém použití ho tam vrátil a tam nebyl a když sem volal Pařízkovi, tak mi řekl, že ho tam technik nenašel a že to teda sundali nějakým univerzálem.
Nevím, celý tenhle přístup se mi nelíbí a i když sem rád, že mi díky té poruště spravili hadičku k Webastu které teď zase funguje a vyměnili stabilizátor, tak mě to celé vyšlo na 9 tisíc a zdá se mi, že se mnou tak trochu vyjebali. Nebejt toho oleje a ztraceného bezpečáku, tak bych byl spokojenej, ale po týhle zkušenosti už budu jezdit jinam.