Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kam do servisu v Brně

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
atimen
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od atimen »

jo na toho jsem uz taky slyšel chválu :thumbsup: sice pry nema moc cas ale když už si ho udělá tak pak prý třísky lítaj a stoji to zato :D ale jeste sem u něho nebyl
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od wolferine »

miramax píše:tak kdyz tady vlastne uz na vsecky mechose v brne nadavate, tak ja pridam pozitivni zkusenost, autoservis Klika na Krenove 49, dela tam mistni clen s nickem "kosa". Domluva vyborna, zkouknul auto, probrali jsme co me tizi, navrhl reseni a sam mi navrhl, at si nektere dily, ktere on ma holt drahe, dovezu sam. Za skoro hodinovou prohlidku s tim ze mi prolezl skoro cele auto, odhalil zavadu, rekl mi co si mam sehnat a nakonec vycislil pravdepodobnou cenu a postup si rekl o neco na kafe :lol: jinak servisny ukony za rekl bych standardni az nizsi ceny nez je v brne zvykem...ale hlavne, v klidu a bez nervu 8)

mas na nej nejaky kontakt?protoze budu taky potrebovat neco poresit...
miramax
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od miramax »

jak rikam, je tu pod nickem "kosa", doporucuju najit, napsat sz, a domluvit se, chvilku to trva, ma toho moc, a v podpise ma fotku sveho toura, po rozkliknuti se dostanes na stranky toho servisu i s nejakyma kontaktama 8)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lion »

Já byl spokojenej s odvedenou prací v BMW Renocaru Brno, dělá tam člen Doktor1 a ten je dobrej, dělá s láskou k BMW. :wink:
Zanach

#25 Příspěvek od Zanach »

Taky spokojenost na Krenove u Kliky, dobra domluva, kvalitni prace.
Cawba
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Cawba »

Mate prosim vas nekdo cislo na tu Krenovou? Kdyztak do SZ. Predem diky
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Scooter »

Cawba píše:Mate prosim vas nekdo cislo na tu Krenovou? Kdyztak do SZ. Predem diky

můžu doporučit kluky v blažovicích

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od ROBi »

Cawba píše:Mate prosim vas nekdo cislo na tu Krenovou? Kdyztak do SZ. Predem diky

SZ ;)
DAVe_1

#29 Příspěvek od DAVe_1 »

vi nekdo kolik si cca berou v Renocaru za vymenu oleje? diky
Griso

#30 Příspěvek od Griso »

V krátkosti - NEJEZDIT!!!!!!!!
mudy
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od mudy »

Zdravim, pres veskere odrazovani nekterych clenu zde na foru, asi budu muset do Renocaru v Brne. Potrebuji udelat kompletni kontrolu stavu me brambory. Ma nekdo nejakou zkusenost kolik si za to muzou rict a co byva vystupem takove prohlidky? Ocekaval bych profesionalni detailni papirovy vystup s vypisem vsech nalezu, ale bojim se ze budu zklaman :)
Diky za postrehy
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Scooter »

mudy píše:Zdravim, pres veskere odrazovani nekterych clenu zde na foru, asi budu muset do Renocaru v Brne. Potrebuji udelat kompletni kontrolu stavu me brambory. Ma nekdo nejakou zkusenost kolik si za to muzou rict a co byva vystupem takove prohlidky? Ocekaval bych profesionalni detailni papirovy vystup s vypisem vsech nalezu, ale bojim se ze budu zklaman :)
Diky za postrehy

ahoj, zavolej si do KP design , dělají profesionální servis BMW, budeš velice spokojen.Dokáží to co v Renocaru a to za lepší cenu a hlavně s větší ochotou.Májí reference i zde na foru.
Od Renocaru ruce pryč.

Kontakt na KP design Karel: 604 106 773
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

TomBrno

#33 Příspěvek od TomBrno »

No vzhledem k tomu že si v Renocaru řekli jen za diagnostiku kolem 2500,- kč tak si nedovedu představit kolik by stála kompletní prohlídka ještě s vytisknutím nějáké zprávy na papír s hlavičkou BMW... fuj pryč s vydřiduchama!!
Selix

#34 Příspěvek od Selix »

Obyc. geometrie v Renocaru me stala 4 tisice
elgroso

#35 Příspěvek od elgroso »

Selix píše:Obyc. geometrie v Renocaru me stala 4 tisice

Pcha, mně stála geo v Renocaru 7 tis.

Renocar vůbec neuvažovat, tam se platí i za pozdrav..
Sedla89

#36 Příspěvek od Sedla89 »

Sám za sebe můžu doporučit servis na Křižíkové VT car servis (specializovaný na Opli). Konkrétněji pan Cvrček. Rychlá domluva rychle a kvalitně odvedená práce za velmi rozumnou cenu.
riman

#37 Příspěvek od riman »

Zdravím, má někdo reference z poslední doby na KP design Blažovice, zda jsou pořád tak dobří jak o nich lidi básnili v minulosti?
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Scooter »

riman píše:Zdravím, má někdo reference z poslední doby na KP design Blažovice, zda jsou pořád tak dobří jak o nich lidi básnili v minulosti?

Ano servis je na stejné a řekl bych i na lepší úrovni než dříve.Aktuálně mě řešili dvě auta a opravdu spokojenost
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

radim2561
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od radim2561 »

Nemáte někdo dobrou zkušenost s nějakým karosářem v Brně a okolí?
Dopasování dílů a drobné opravy karoserie.

Díky
KamilRT

#40 Příspěvek od KamilRT »

Hoj vespolek =)

v pátek mi na dálnici zůstalo stát auto, tak sem si ho nechal odtáhnout kvůli referencím k Pařízkovi. Ten mi včera volal, že je špatný čerpadlo pod řidičem nebo kde a že ho teda musí vyměnit a že si mám v úterý ráno přijet. Řekl mi, že mě to bude stát skoro 9 tisíc.

Dneska ráno mi volal, že si pro něj ještě nemám jezdit, protože při testování zjistili, že to čerpadlo bylo asi v pořádku a že je vadné to v nádrži a že tam pod řidiče daj teda to původní. Volal jsem mu odpoledne a začal mě strašit, že při jízdách zjistil, že nemám v motoru dost oleje, protože údajně není ten testovací drát ani trochu od oleje a že tam minimálně dva litry chybí. To mi bylo docela divné, protože jsem někdy na začátku roku na ten olej koukal a bylo tam mezi ryskama a motor mi skoro olej nežere.

Tak sem mu řek, že si dokoupím ještě olej k tomu co mi doma zbyl (asi 3 litry) a že teda rovnou přijedu s olejem na kompletní výměnu a že se mu ještě za půl hodiny ozvu. Když jsem mu volal, tak sem mu řek, že olej tak narychlo neseženu a že teda dovezu jen to co mám a holt výměnu provedu jindy. On mi na to hned odseknul, že už tam jeho technik nalil dva litry (dohromady za 800Kč). A já si říkám, proč tam jeho technik lil dva litry oleje když Pařízek věděl, že nejspíš bude všechen olej vylívat a dávat tam nový?

Navíc mi měnili u jednoho kola stabilizátor a při té příležitosti mi ztratili bezpečnostní šroub na kola. Když sem odjížděl, tak sem se pro jistotu podíval do přihrádky u spolujezdce kde sem ho dva roky vozil a po každém použití ho tam vrátil a tam nebyl a když sem volal Pařízkovi, tak mi řekl, že ho tam technik nenašel a že to teda sundali nějakým univerzálem.

Nevím, celý tenhle přístup se mi nelíbí a i když sem rád, že mi díky té poruště spravili hadičku k Webastu které teď zase funguje a vyměnili stabilizátor, tak mě to celé vyšlo na 9 tisíc a zdá se mi, že se mnou tak trochu vyjebali. Nebejt toho oleje a ztraceného bezpečáku, tak bych byl spokojenej, ale po týhle zkušenosti už budu jezdit jinam.
Odpovědět