Zdravím všechny fandy vozů značek BMW. Doufám, že jsem téma umístil dobře a nebudu hned pranýřován, do uni sekce "pokec" bohužel nic vkládat nemohu..
Rád bych vás všechny požádal o radu, resp. poskytnutí informace - BMW právě pomalu spouští akci na podporu malých nezávislých servisů, jak co se týče náhradních dílů tak i přípravků a celkově technické podpory včetně SW. Mám již pomalu vygooglovaný seznam, nicméně bych i vás, majitele vozů BMW požádal o pár tipů na dobré servisy, kde jste spokojeni, kam své miláčky bez problémů svěříte, kde se věnují Baworákům (já mám např. dobré reference na pana Bonische z Martinic v Krkonoších, kam i spousta mých kamarádů jezdí) a já na základě kladného doporučení tyto servisy osobně navštívím. Věřím, že tento program přispěje k dalšímu zlepšení péče o vaše miláčky a tímto děkuji.. s Pozdravem Tomáš alias BMWoriginal.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dobré servisy pro BMW Liberecký kraj
-
tak ja po dnesnej navsteve neodporucam Pneu Hnidek v Jablonci...
objednal som sa na geometriu a diagnostiku...
nadiktoval som im presne typ a model s akym pridem aj velkost kolies a ze auto je znizene 40/30
objednany som bol na 16tu cize som odisiel skor s prace, stale ma tam niekto ignoroval az do 16:30 to ma dali na zdvihak konecne, ked zacal volit do systemu tak uz som videl ze asi prvykrat vidi bmw...
progam mal nazvy podvozkov po nemecky vobec nevedl co tam ma navolit... tak som mu prekladal boli tam podvozky pre vychodny blok, standart podvozok, a este jeden a Mtechnik... takze nastavenie vysky sa nedalo zvolit ako na inych geometriach... tak som mu kazal nech tam da M technik
nevedel povolit na prednych axialnych tiahlach matice tak tam spekuloval pytam sa ho ci si tam nenastrieka nieco na povolenie. odpoved bola ze to by sme tu boli do zajtra... spekuloval dalej tak testol to autogenom pekne mi nazhavil zelezo do cervena. Uz som tam krutil hlavou ze parada dufam ze mi nevytecie vazelina s klbov... ale tak dufam ze to nestihol prehriat az ku klbu
tak nastavil predok a za mojim autom uz tam nedockavo parkoval taxikar asi znami na pasate tak ma uz aj daval dole a tlacil protokol... Ja som sa s udivom nanho vrhol ze na zandej naprave geo nerobi? sak este na zaciatku pozeral ze mam hodnoty v cervenom poli... nie ze na zandej naprave nerobia ze na to sa treba objendat
som sa rozosmial a sa ho pytal ze ja kolkokrat mam chodit na jednu geometriu a ??? nic ziadna odozva dal ma dole vycuval som dal mi protokol papierik do ruky s podpisom a nic viac...
myslel som si ze rovno vletim do kancelarie kde mam vyplatit danu pracu a rovno to zreklamujem, vosiel som tam velka ignoracia vykecavali sa tam stal som tam pozeral sa, tak som vysiel vonku, po par minutach zase som siel dnu tak nejak nikto nereagoval zeby som aj uz chcel odist... maly na salame tak som odisiel.
Cize mozem zase niekde hladat geometriu na moje auto... aspon ze tento vzdelavaci pokus som mal zdarma
i ked by som im dal zaplatit moj pracovny cas a vybrate hodiny ktore musim nadrobit
objednal som sa na geometriu a diagnostiku...
nadiktoval som im presne typ a model s akym pridem aj velkost kolies a ze auto je znizene 40/30
objednany som bol na 16tu cize som odisiel skor s prace, stale ma tam niekto ignoroval az do 16:30 to ma dali na zdvihak konecne, ked zacal volit do systemu tak uz som videl ze asi prvykrat vidi bmw...
progam mal nazvy podvozkov po nemecky vobec nevedl co tam ma navolit... tak som mu prekladal boli tam podvozky pre vychodny blok, standart podvozok, a este jeden a Mtechnik... takze nastavenie vysky sa nedalo zvolit ako na inych geometriach... tak som mu kazal nech tam da M technik
nevedel povolit na prednych axialnych tiahlach matice tak tam spekuloval pytam sa ho ci si tam nenastrieka nieco na povolenie. odpoved bola ze to by sme tu boli do zajtra... spekuloval dalej tak testol to autogenom pekne mi nazhavil zelezo do cervena. Uz som tam krutil hlavou ze parada dufam ze mi nevytecie vazelina s klbov... ale tak dufam ze to nestihol prehriat az ku klbu

tak nastavil predok a za mojim autom uz tam nedockavo parkoval taxikar asi znami na pasate tak ma uz aj daval dole a tlacil protokol... Ja som sa s udivom nanho vrhol ze na zandej naprave geo nerobi? sak este na zaciatku pozeral ze mam hodnoty v cervenom poli... nie ze na zandej naprave nerobia ze na to sa treba objendat

myslel som si ze rovno vletim do kancelarie kde mam vyplatit danu pracu a rovno to zreklamujem, vosiel som tam velka ignoracia vykecavali sa tam stal som tam pozeral sa, tak som vysiel vonku, po par minutach zase som siel dnu tak nejak nikto nereagoval zeby som aj uz chcel odist... maly na salame tak som odisiel.
Cize mozem zase niekde hladat geometriu na moje auto... aspon ze tento vzdelavaci pokus som mal zdarma

-
-
Ahoj, můžu jenom doporučit autoservis Bureš v Janákově ulici v Hořicích v Podkrkonoší (naproti nádraží). Kluci (bratři Burešovi) autům rozumí, sami měli a mají Baworáky (dokonce jednu krááásnou zlatou M3). Práci odvádí kvalitní, rychlost blesková a cena velmi, velmi příznivá. Mohu tedy s klidným svědomím doporučit. :palec:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mohu doporučit servis Jiří Buben v Klášterské Lhotě.Je to kousek od Vrchlabí.Ve směru od Vrchlabí je to na levé straně cca 500m po vjezdu do Klášterské Lhoty.Poznávací znamení je parkovací plocha plná aut.Udělá vše možné a snad i nemožné.Práce je udělána poctivě a máte jistotu, že Vás na ničem neošulí.