Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Servis HK

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Byl jsem ve čtvrtek ráno před devátou vyzvednout objednané díly za cca 16 tisíc. Arogantní pán na výdeji dílů se podivil, jak si dovoluji si přijet pro objednávku už po dvou dnech, prý má všechno nerozdělené v jedné krabici a nemá připravenou fakturu 8O Čas jsem měl, mohl říct: "Počkáte čtvrthodinku? Dejte si kávu a já Vám to za chvilku připravím". Ale to on ne. Arogance z něj přímo sálala :-(
Měsíc před tím jsem čekal 40 minut u pultu, než se vypovídali ve skladu, stál jsem tam jak píchlé kolo a nikdo si mě ani nevšimnul.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
pety

#22 Příspěvek od pety »

No tak zkus BMW v Mýtě, tam se určitě domluvíš i po telefonu a pošlou to poštou nebo po někom....už to tady padlo x-krát....... :D ale jak vidím, někdo buď nečte, nebo jak se to říká..komu není rady, tomu není pomoci :lol: Zdárec :!:
hockenheim

#23 Příspěvek od hockenheim »

Já tedy musim říct,že jsem řešil náhradní díly-p.Jahelka,spokojenost na 100%! Ale jak říkám,zaleží na koho člověk narazí,bratr řešil zase něco přes servis a spokojenost taky,až takový jednání nečekal... Kdybych nebyl max.spokojený,nic by mě nedonutilo,obtežovat se tento příspěvek psát...
davidj
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od davidj »

hockenheim píše:Já tedy musim říct,že jsem řešil náhradní díly-p.Jahelka,spokojenost na 100%! Ale jak říkám,zaleží na koho člověk narazí,bratr řešil zase něco přes servis a spokojenost taky,až takový jednání nečekal... Kdybych nebyl max.spokojený,nic by mě nedonutilo,obtežovat se tento příspěvek psát...

Jj David je v pohodě :palec:
beann

#25 Příspěvek od beann »

pred dvema dny sem opet navstivil stratos. Kdyz tam je ten idiot mladsi tmavovlasy nevim jak se jmenuje tak ten opravdu nevi ktera bije. Kdezto David Jahelka je naprosto senzacni clovek, sice se kolikrat tvari jako u umuceni krista (kdo vi co obnasi prace s lidmy pochopi), ale vzdycky byl ochoten mi poradit nebo pomoct, jde hlavne o to ze tenhle clovek o tech autech vi, protoze sam delal servisaka. Abych se vratil zpet, prijel sem si pro olej do serva, rikam mu ze potrebuju oranzovy ATF a ze nevim kolik toho tam mam nalit, po vysvetleni stavu v nadrzce mi rekl at tam proste neco striknu ze to bude v poho, a prinesl mi rozdelanou lahev, kdyz sem se ho zeptal jestli se to kupuje po litrech nebo vic nebo min tak mi rekl ze po litrech, rikam ok a on at si to teda du dolit jestli sem autem, dolil sem si to (sice v desti mokrej jak cuza) a vracim se zpet. Pri otazce kolik sem dluzen mi rika nashledanou :) tak mu rikam kolik?! A on se jen pousmal a rekl ze to je dobry...

edit: koukam 2 roky stary tema... :lol:

takze jako vzdycky je to proste o lidech...
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Killingman »

Zkusim to tu trochu ozivit - ani tak me nezajima origo servis BMW at uz Stratos a nebo Vysoke Myto - existuje prosim NEJAKY SLUSNY SOUKROMY SERVISMAN V BLIZKEM OKOLIK HK, ktery vi o BMW vic nez to, ze ma ve znaku vrtuli? Da se mu verit, opravy dela kvalitne, ma dobrou diagnostiku a prace je i jeho konickem, i kdyz si za ni necha (klidne i dobre) zaplatit?

HLEDAM SERVIS PRO MOJI E39!!!! :-(
Mountainbiker

#27 Příspěvek od Mountainbiker »

Ahoj, můžu jenom doporučit autoservis Bureš v Janákově ulici v Hořicích v Podkrkonoší (naproti nádraží). Kluci (bratři Burešovi) autům rozumí, sami měli a mají Baworáky (dokonce jednu krááásnou zlatou M3). Práci odvádí kvalitní, rychlost blesková a cena velmi, velmi příznivá. Mohu tedy s klidným svědomím doporučit. Mmch. - je to asi měsíc, co k nim přešel jeden (kolikátý už??? :roll: ) u Stratosu nespokojený automechanik.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Killingman: Vím o dvou: Pan Zeman,je z Čermné (kousek od Borohrádku),BMW měl a když jsem k němu něco dal,tak jsem byl spokojen

A pak Horky u Vysokého Mýta pan Eliáš,dělá V BMW Vysoké Mýto a doma má luxusní dílnu,jednou tam měl novou M3 s kompresorem 8O .... Má origo BMW diagnostiku,ceny nejsou špatné a super přístup.

Pokud chceš,pošlu ti číslo
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Killingman »

Moc díky, volal jsem do těch Hořic, mám to kousek a tak kluky zkusím. Uvidíme, doufám, že dostojí svých referencí!
Odpovědět