mě dělali asi před rokem dvě podauta - oprava promáčklin a lakování a na jednom autě se jim to povedlo super, na druhym průměrně , ale na to že jim to trvalo jen dvě hodiny to byl dobrej výsledek, takže celkem spokojenost
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
jacob píše:Tak další perlička, lak na zadním nárazníku, ten od express lakovny se začal loupat po umytí na wapce )) opravdu komické.
Jinak už mě zde kontaktovalo několik opravdových expertů.
Vubec se nedivým za jednu hodinu to nejde prakticky stihnout. Není technicky možné aby ze spodních vrstev stihly vytěkat všechny těkavé látky a ty jak byly uvězněny dalšími vrstvami zpusobily nedokonalé přilnutí vrstvy na podkladový materiál.
Právě řeším kde nechat opravit nárazník na svojí E60 a náhodou jsem guugnul tohle téma. Musel jsem se přihlásit a napsat.... Co to je dopr... za bandu imebc.... hova..... Stačí projet fotky a jejich jútúba a hned to smrdí že by měli dostat potlamě dřív než se dotknou nějakýho PREMIUM auta.... To je vážně neskutečné... Omlouvám se že jsem se teď tady potřeboval " vyblít" ale mám adrenalin naplno jelikož mi někdo nakouřil do mojí E60 a nechal prasklej zadní nárazník... a když si představím že dám opravit takovým hova.... svojeho mazla a oni ho takhle dokur... tak by jste mě videlí večer na Nově v hlavním vstupu....
No, to vypada slusne . Jestli to neni tajne, zajima by me cena lakovani. Premyslim, ze bych take nechal neco prelakovat. Kdyz tak i SZ. Diky
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
spokojenost je tak velká, že pánům z Moravian cars zde založím topic, kde popíšu kompletní ceny za vše, ono toho není zrovna málo a popíšu postupy, výsledek a pod.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Práve som si založila účet v tomto klube len z dôvodu reakcie na skusenosť s autolakovňou express. Ja mám zážitok zo svojím novým ( 5 mesačným Seatom ), ktorý musel do servisu, kvôli výmene čelného skla, ktoré mi rozbil kameň od kamiónu. Vozidlo som pristavila do servisu Auto Jarov, kde som podpísala len výmenu čelného skla. Keď som si pre auto prišla po 2 dňoch, malo najazdených 7 km... asi ( zábeh čelného skla ), poškrábanú karosériu od kartáčovej myčky a vytlčený lak na kapote, prednom stĺpku, nárazníku a streche. Pri snahe dohodnúť sa so servisom, som si všetky škody spôsobila sama, vozidlo som už v takom stave priviezla a nasledoval výsmech a ponižovanie... Dokonca mi zakázali aj prístup na ich FB stránku, aby som im náhodou nenarušila umelo vytvorenú skupinu spokojných zákazníkov. Výtlky na karosérii posúdili ako od odskakujúcich kamienkov na dialnici.... po 12tisíc km. Pritom presne ako píšete Vy, presne viem ako vyzerá moje vozidlo, že lak bol v perfektnom stave a oni ma budú presviedčať, že takto zničené vozidlo som si priviezla a vlastne im ešte mám byť vďačná, že mi na vlastné náklady takto "upravili" karosériu. Teraz mám strach vozidlo zveriť niekam k oprave výtlkov, aby nedopadlo ešte horšie...