Ahoj, máte nějaké zkušenosti se servisama v Německu? Vychází to levněji? Vyplatí se? Bydlím 50 km od hranic tak zvažuju...mimochodem otázka mimo: kolik cca stojí výměna oleje? Mě to v ČR přijde předražený
Petra4 píše:Ahoj, máte nějaké zkušenosti se servisama v Německu? Vychází to levněji? Vyplatí se? Bydlím 50 km od hranic tak zvažuju...mimochodem otázka mimo: kolik cca stojí výměna oleje? Mě to v ČR přijde předražený
10minut práce, není nutnost navštěvovat servis .. řekni někomu v okolí
Nebo si zajed do jakehokoliv servisu i noname, privez si olej a vymena te nemuze vyjit vic nez na 200 czk za jejich praci... + olej pocitej max do 200czk za litr....
Tak jinak.....neverim priblblejm servisum. A nerada bych si znicila auto, radeji ho davam do autorizovanyho servisu a zajimalo me, zda ma nekdo zkusenosti se zahranicim. Nechci se dohadovat jestli je lepsi original nebo obyc servis. A nechci usetrit ted par tisicovek abych pak za x tisuc napravovala skodu po neodbornym zasahu.
Libovka: dekuju! To jsem chtela vedet...poptavala jsem se a cena vychazi stejne jako tady, ale zase si rikam, ze kvalita bude asi trochu jinde...co myslis?
Petra4 píše:Libovka: dekuju! To jsem chtela vedet...poptavala jsem se a cena vychazi stejne jako tady, ale zase si rikam, ze kvalita bude asi trochu jinde...co myslis?
nevim Petro ale výměna filtrů a oleje v motoru je základní úkon opravy...děláš tu z komára velblouda...pro mě je to to samé jako kdybys chtěla vyměnit prasklou žárovku....zeptej se nějakýho kamaráda kde servisuje své auto (né falecii) a dej si to tam....musí to dát na počkání a řekl bych že není co zvorat!! ušetříš čas i peníze a navíc není pravda že autorizák TOP servis ...jezdíme tam cca 15let a né vždy sme spokojení!
Petra4 píše:Libovka: dekuju! To jsem chtela vedet...poptavala jsem se a cena vychazi stejne jako tady, ale zase si rikam, ze kvalita bude asi trochu jinde...co myslis?
nevim Petro ale výměna filtrů a oleje v motoru je základní úkon opravy...děláš tu z komára velblouda...pro mě je to samé jako kdybys chtěla vyměnit prasklou žárovku....zeptej se nějakýho kamaráda kde servisuje své auto (né falecii) a dej si to tam....musí to dát na počkání a řekl bych že není co zvorat!! ušetříš čas i peníze a navíc není pravda že autorizák je vždy TOP servis ...jezdíme tam cca 15let a také nejsme vždy spokojení!
napiš kde bydlíš a kluci ti tady poraděj spolehlivý noname servisy
Nedelam z komara velblouda. Nevyznam se v autech a o servisech v mym okoli jsem neslysela nic dobryho. Navic vidim jaky auta tam servisujou. Nerikam, ze original serbis je to nej. Prave proto sem se chtela poradit. Posledni navsteva aut. servisu zrovna nedopadla podle mejch predstav....potrebovala bych servus v Plzni, pripadne severni Cechy.
S tou kvalitou je to těžký.I v německu pracujou jen lidi a pokud ti to bude dělat nějakej primitiv tak se problému neubráníš.
Dobře tak konkrétně... přiblblým servisem jsem myslel třeba Best drive... přivezeš si vlastní olej, filtry.. oni ti to vymění přímo před tebou a hotovo... akce na půl hodiny
kdyby se me na toto ptala napr. moje zena a ja bych ji poslal at si koupi filtry a olej tak na me kouka jak kdybych spadl z marsu podobne to asi bude u vsech zen, cest vyjimkam
Řešení problémů je motorem lidstva... Jde jenom o priority.. chleba si doma taky nepeču... protože mě to při jeho ceně nezajímá, když by stál tolik co výměna oleje v autorizovaném servisu, tak bych si ho doma pekl sám... Petra se ptala, tak jsme ji nabídli varianty...