tak druhá návštěva v Podivíně a podruhé maximální spokojenost, psáno už tu bylo hodně takže jen shrnu: perfektní práce, přátelské prostředí, nízká cena, výborná domluva a když budete hodný tak budou i krásný fotky Díky Pavle
Tak to já myslel, že to tam má napsaný z recese a ono to fakt existuje No tak to já bych se chtěl objednat na 30.6. protože jedu za tetkou do Břeclavi a co jsem teď koukal tak do Podivína už je to jen kousek
cmelak píše:Tak to já myslel, že to tam má napsaný z recese a ono to fakt existuje No tak to já bych se chtěl objednat na 30.6. protože jedu za tetkou do Břeclavi a co jsem teď koukal tak do Podivína už je to jen kousek
30.6 nemůžu ... fotím svatbu ... já už newím co ybch vše dělal
Po včerejší očistě interiéru jednoho auta a dnešní renovaci laku na druhém musím napsat další kladnou referenci .... nebudu opakovat co je tu napsáno Xkrát výše, jen že děkuji a všem vřele doporučuji
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Nejsem si jistej jestli by Pavel zvládnul hromadný leštění, když jsou na to jenom dva lidi a udělat jedno auto může trvat i pět hodin To by se uleštil:lol:
Tak i já za bráchu musím Pavlovi ještě jednou poděkovat za perfektní práci a pomoc s řešením nenadálého problému, bohužel jsem kvůli práci nemohl dorazit také, ale auto vypadá super