Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

uživatel originalbmwparts

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fredy1

#1 Příspěvek od Fredy1 »

Zdravím, chtěl bych se podělit o špatnou zkušenost s místním členem originalbmwparts od kterého jsem kupoval vyhřívaný volant na BMW E38. Ze začátku probíhalo vše v pohodě, v podstatě za jeden den jsme byli domluveni a já hne-dle posílal domluvený obnos /4 120Kč/. Poté mi došla SMS cituji: jakmile dorazí odesílám doporučeně..... Říkal jsem si paráda začne zima, budu mít ruce v teple a ejhle jsem se přepočítal. Volant pořád nešel tak jsem borcovi psal, že zatím nedorazil a ať mě když tak pošle číslo balíku, že se po něm poptám. Na to mi bylo odepsáno, že balík nemohou najít, že mu vyplatí pojistku a peníze obratem vrátí /to bylo 13.11/. Dodnes peníze nemám na SMS nereaguje, telefon nezvedá. Ještě mi napsal, že mu prý byly peníze 20.11 sraženy s účtu. Účet který jsem mu poslal jsem překontroloval a byl v pořádku, bohužel nic nedorazilo. Veškerou konverzaci přes SMS mám uloženou. Zdá se, že větička nikomu nevěř platí i tady mezi příznivci této nádherné značky. Petr
Fredy1

#2 Příspěvek od Fredy1 »

... tak po dalších urgencích o vrácení peněz mě byla odeslána sms, že pošle část a po výplatě zbytek a pořád nic. Nyní už je to tak, že je nedostupný .... asi si vyměnil číslo :evil: Nemůže se na mě dotyčný zlobit, ale tohle je obyčejná prachsprostá zloď..... pár teček.
xyron

#3 Příspěvek od xyron »

Myslím že pár teček netřeba... prostě zlodějna... lidi jsou zmrdi a svině.. vítej v čechystánu, zemi zlodějů, hradních pánů klausů a zemanů... :mad:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

a bohužel na klubu se todle ještě podporuje
100RM

#5 Příspěvek od 100RM »

kto konkretne to podporuje ?
7er. True definition of luxury. Yours.
jurasis

#6 Příspěvek od jurasis »

Jj, na klubu se to ještě podporuje...
Ona tahle sekce je toho důkazem... :roll:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

myslím tím třeba když mi ericV8 prodal 4x totálně křivý kola, a když jsem mu pak do inzerátu na další kola napsal at si kupující první necha kola vyvážit než je koupí, tak to hned nějakej admin smazal a když jsem to tam napsal znova tak jsem byl zjebán já.
a kolikrát někdo prodává auto který jinej zná a napíše to tam a hned je z toho zase povyk.
100RM

#8 Příspěvek od 100RM »

njn, moja ucitelka je krava. Takze ucitelky su kravy. Vsetky. Ups, ale moja mama je tiez ucitelka. Holt tak mam mamu kravu ...
7er. True definition of luxury. Yours.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MattyX Moderátor »

kuwa ja ročně pošlu takový kvantum balíku a zadnej se mi jeste nestratil a ze si je pojistuju kua :D

Tendle pristup me sere, pak na to doplaci Ti ferový, kteří prostě dohodu dodrží z obou stran... :roll: :?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

předpokladam že se to nevyřešilo ?
Sweden

#11 Příspěvek od Sweden »

stačí se držet hesla za žádných okolností neposílat peníze předem,pokud chce prodávající prodat nechá se téměř vždy dohodnout jiná cesta než posílat peníze někomu koho vlastně vůbec neznám:wink:

Tak ať to dobře dopadne
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Odpovědět